MegaloManiaX
Üye
s.a. arkadaslar konumuzla pek alakası yok biliyoruyorum ama bunu eminim en ii sizler bilirsiniz ben tel bu FW yi atmak için rehberimi Nokia Ovi Suite le yedeklicektim fakat Nokia Ovi Suite te daha onceki abimin rehberi kayıtlıydı bende bunu Nokia Ovi Suite programından silim dedim sil dedim oda tamamen hemtelden hemde programdan silmiş((( bunu geri getirme şansımız varmı silinmiş kartvizitlkerdende sildim bunu geri getirme sansımız varmı arkadaslar ltfn acil bir cvp
![]()
ovi senk. ile senkronize ettiyse abin kendi üyeliğinden ovi.com'dan yada telden geri yükleyebilir. Ama daha önce senkronize ettiyse. Etmemişse yapacak birşey yok.
((( bunu geri getirme şansımız varmı silinmiş kartvizitlkerdende sildim bunu geri getirme sansımız varmı arkadaslar ltfn acil bir cvp
az öncede bu CFW yi yukleedim 10 numara bi CFW olmuş line emeğine sağlık üstad ALLAh razı olsun yanlız bişey sorcam bu sistem klasörü hack klasörü gelmiyor bu surum hacklimi ben bunu merak ediyorum yani prolarda yine sertifika sorunu almayız inş.