MegaloManiaX
Üye
arkadaşlar merhabalar ben bu
Nokia 5800XM & Nokia 5530XM İçin Nokia C6 v11.0.029 Türkçe FW (Widget Destekli En Stabil Çalışan FW) yükledim ama bazı sorunlar var en başta kareket sensörü çok hassas ve çok yavaş çalışıyor t9 hızlı yazımda kelimeler çok az kısıtlı ekran kilid bazen çalışmıyor ve ekrana dokunduğum zaman algılamıyor.kapalı iken şarj a taktığımda tuş takımı ışıkları ve ön kameranın altındaki hızlı medyta tuşu ışığı hiç sönmüyor.batarya yarım güne düştü.ekran kilid devreye otomatik olarak açık olduğu halde deveye girmiuor ve ekran ışığı hiç sönmüyor.
Sorunlarının hepsini küçük modlarla düzeltebilirsin.
1- haraket sensörü için c6 için modlar klasörüne bak
2- t9 c6da ancak bu kadar oluyor
3- ekrana dokundugun zaman algılamaması teli kasan birşey oldugunu gösterir. açık uygulamarını kontrol et
4- ışıklar için yine modların olduğu konuya bak
5- batarya bende 1.5 gün ve az diodum. Sen yarım gün diosun. Biraz az uğraş bence telle. Bu zaten bilinen birşey c6 fwsindeki n97 widget ekranı çok yiyor. Bu heryerde söylendi. Yükleyenler zaten ona göre yüklüyor
6-ekran kilidini ayarlardan telefon ordandan telefon yönetimindeki oto tuş kilidinden ayarlayabilirsin.
doğru linkimi indirdin bi bak istersen. Modlamaya ilk türkçeyi koyarak başlıyorum. FW Dosyalarını değiştirmediysen yada başka fw ile karıştırmadıysan olmama ihtimali yok.