telefonun üzerine flash lite v.b bir program yükledin mi

telefonu kapptıgımda baglantı kesiliyo bu yüzden telefonu bulamıyo napacam arkadaslar

sanırım 3 versiyonunu yüklemiştim . tekrar flash lite 4 u yuklıcektım yuklenemıyor dahılı bir bileşen dedi .s baska v.b derken bir sürü program var telefonda .s![]()
tele ne olursa olsun flashı elinizle yüklemeyin. Tek çaren tekrar format atmak.opera mobile yukledim bn telime şu an 2-3 dk geçiyor direk atıyo program fw den kaynaklanan bi sorun olabilir mi ?
10.1 beta var bende betada mı bir problem var diyip 10'u kurdum sadece o 1 dk geçmeden atıyor operada sadece m.facebook açık ayrıca orjinal v51 fw de aynı anda 7-8 sekme açabiliyodum 2 sekmede atıyo su an![]()
tema efektim zaten yoktu sorunumda zaten çözüldü
çözümü ise : orjinal v51 fw yükledim sorunsuz şimdi![]()
3 pencereye kadar sorun yaşamadım. Neyse zaten v51 orjinali yüklemişsiniz ama sanmıyorum oda size yetmez. gidin bi pda alın 
cep suiteyle bağlıyodumda.c. common filesde gereken dosyaları oluşturdum.Ondan sonra oldu.telefonu acaba depolama biriminde mi bırakmıştın. belki şimdi pc suite moduna alınca olmuştur
cep suiteyle bağlıyodumda.c. common filesde gereken dosyaları oluşturdum.Ondan sonra oldu.

Flashı ztn son sürümdü. Sen beta fln saçmalaıklarına kandın yükledin dimitele ne olursa olsun flashı elinizle yüklemeyin. Tek çaren tekrar format atmak.

((( bunu geri getirme şansımız varmı silinmiş kartvizitlkerdende sildim bunu geri getirme sansımız varmı arkadaslar ltfn acil bir cvp 
