(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

21sacraments

21sacraments

Üye
dostum sadece v11 tr yazma dosyalarini paylasirmisin modifiye ettigim fwye ekliycemde o kadar urasmistim simdi tekrardan senin fwyi urasmayim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
s.a arkadaşlar Nokia 5800XM C6 v11.0.029 Türkçe FW yi eski V51'e tekrar nasıl çevirebiliriz ... ????

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
s.a arkadaşlar Nokia 5800XM C6 v11.0.029 Türkçe FW yi eski V51'e tekrar nasıl çevirebiliriz ... ????

orjinal fwleri C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 at jaf ile use ini seçeneğini seçerek fwyi yükle.

21sacraments

21sacraments

Üye
musait oldugun bi zamanda upload edersen sevinirim dostum sagolasin

shadow_bey

Üye
Abicim Çok Saol Valla Telefonum Yeni Gibi Oldu Allah Senden Razı Olsun..:)

batujan12

batujan12

Üye
tekrar emeğine saygı kardeş ellerine sağlık teşekkürler :oke:

freestyler18

Üye
öncelikle emegine saglık arkadasım. ama bir sey soracagım. mesaj yazarken mesela Alfasayısal kullanıyorum ama yan cevirdigim de direk büyük qwerty klavye acılıyordu telefonda, bu fwde acılmıyor, el ile secmek gerekiyor klavyeyi. acaba cözümü var mı yoksa böyle mi kullancaz? :))

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Abicim Çok Saol Valla Telefonum Yeni Gibi Oldu Allah Senden Razı Olsun..:)

Güle güle kullanın..

tekrar emeğine saygı kardeş ellerine sağlık teşekkürler :oke:

Güle güle kullanın..

öncelikle emegine saglık arkadasım. ama bir sey soracagım. mesaj yazarken mesela Alfasayısal kullanıyorum ama yan cevirdigim de direk büyük qwerty klavye acılıyordu telefonda, bu fwde acılmıyor, el ile secmek gerekiyor klavyeyi. acaba cözümü var mı yoksa böyle mi kullancaz? :))

Çözümü yok kardeş onun. Çünkü C6'da yan çevirdiğinde otomatik qerty klavyeye dönme özelliği yok. Yani C6 telefonunun kendisinde olmadığı için doğal olarak fwsindede yok. Belki bir mod çıkabilir ama beklemek lazım. Şuan için çözümü yok

blaizer555

Üye
Yüklemeden önce bişi sormak istiyorum video yu izledim de mesaj yazmaya girince boşluğa tıkladığında bize satandart tuşlu tellerdeki gibi klavye geliyo bu fw de öyle değilmi direk yan çevirmemiz mi gerekiyo ona göre yükliycem de

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
Kbakmayın çok soru soranlardan oldum ama ilk defa Jaf kullanarak Nokia 5800XM C6 v11.0.029 Türkçe FW kurdum ve nasıl yapıldığını da böylelikle anlamış oldum ama bir yandan da eski orjinal sürüm V51 e nasıl döndürebileceğimi halen anlamış değilim http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html bu linktekileri uygulayarak eskiye dönüş yapılabiliyormu birde --->>> orjinal fwleri C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 at jaf ile use ini seçeneğini seçerek fwyi yükle <<---- MegaloManiaX arkadaşım söylemişti ...

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 at kelimesine takıldım öyle bir dosya pc de yer almamakta Jaf'ı kullanmak istediğimde ise aynı yolu sölemişlerdi ama masaüstüne dosyaları yükleyerek Jaf'ı kullanmıştım şimdi V51 e geçmek istediğim zamanda masaüstüne dosyaları koyarak jaF'ı kullanamazmıyım İTİRAF EDİYORUM KARIŞIK OLDU :D

blaizer555

Üye
Kbakmayın çok soru soranlardan oldum ama ilk defa Jaf kullanarak Nokia 5800XM C6 v11.0.029 Türkçe FW kurdum ve nasıl yapıldığını da böylelikle anlamış oldum ama bir yandan da eski orjinal sürüm V51 e nasıl döndürebileceğimi halen anlamış değilim http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html bu linktekileri uygulayarak eskiye dönüş yapılabiliyormu birde --->>> orjinal fwleri C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 at jaf ile use ini seçeneğini seçerek fwyi yükle <<---- MegaloManiaX arkadaşım söylemişti ...

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 at kelimesine takıldım öyle bir dosya pc de yer almamakta Jaf'ı kullanmak istediğimde ise aynı yolu sölemişlerdi ama masaüstüne dosyaları yükleyerek Jaf'ı kullanmıştım şimdi V51 e geçmek istediğim zamanda masaüstüne dosyaları koyarak jaF'ı kullanamazmıyım İTİRAF EDİYORUM KARIŞIK OLDU :D

Baya bi karışık olmuş :D ama biraz anladım sanırım yardımcı olmaya çalışıyım... Sanırım bu fw yi yükledin dimi ? eğer yüklediysen bu yüklemeden farklı bişi yapmıycaksın v51 fw nin dosyalarını indirceksin daha sonra önceden pc ye kurmuş olduğun orjinal (170mb) fw nin içine indirdiğin dosyaları atıcaksın sonrasın da jaf kurumunda ki gibi resimleri takip ederek kur ayınısını yapacaksın yani sadece içine kopyaladğın dosyalar farklı olcan...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemeden önce bişi sormak istiyorum video yu izledim de mesaj yazmaya girince boşluğa tıkladığında bize satandart tuşlu tellerdeki gibi klavye geliyo bu fw de öyle değilmi direk yan çevirmemiz mi gerekiyo ona göre yükliycem de

Kardeşim Mini Klavye, Klavye, Alfa Sayısal Tuş Takımı , El Yazısı. Bu 4 Metodda FWde Mevcut. Sadece Tek Bir Sorun Var. Mesela Alfa Sayısaldayken Yan Çevirdiğinizde Otomatik Olarak Klavyeye Geçmesi Gerekirken Geçmiyor. Siz Klavyeyi Kendiniz Seçmeniz Gerekiyor. Bu FW'den Kaynaklanan Birşey. Hangi C6 FW'sini İndirirseniz İndirin Hepsinde Bu Eksik Mevcut. Şuan İçin Fixlenmeye Çalışılıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Bak Şimdi Orjinal FW Yükleyeceksen. Orjinal FW Dosyalarını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bu klasöre kopyalayacaksın. Böyle bir klasör yoksa kendin oluştur. ve en son RM-356 klasörünün içine orjinal dosyaları at. Sonra aynen benim anlatımı takip et.

JAF KULLANIMI

1- JAF Emulator İle Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set - Norma Mod Seçin (Bunlar işaretli olsun.) . CRT308 deki işareti kaldırma.

4- Sonra Use INI ye tıkla. Açılan Yerden RM-356 Nokia 5800D-1 seç.

5- Bundan Sonra Işıklar Yanacak Flash Tuşuna Bas. Uyarı Verecek Hata Değil O Korkma. Sonra Bir Hata Daha Verecek. Verince Tamam'a Basar Basmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kez Bas. Hızlı Ol. Phone Found Yazacak ve Orjinal FW Yüklenmiş Olcak

DİĞER ARKADAŞLAR BU YÜKLEME ORJİNAL FW İÇİNDİR. BİZİM C6 FWMİZ İLE ALAKALI DEĞİLDİR. BİZİM YÜKLEMEMİZ İLK SAYFADA YAZDIĞI GİBİDİR.

blaizer555

Üye
Yükledim ve kullandım çok güzel bi fw herkeze tavsiye ederim hem artık sıkılanlar için yep yeni telmiş gibi geliyo çok güzel teşkkrler

Bu arada bence v51 den çok daha güzel bi fw

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
...

Kardeşim Mini Klavye, Klavye, Alfa Sayısal Tuş Takımı , El Yazısı. Bu 4 Metodda FWde Mevcut. Sadece Tek Bir Sorun Var. Mesela Alfa Sayısaldayken Yan Çevirdiğinizde Otomatik Olarak Klavyeye Geçmesi Gerekirken Geçmiyor. Siz Klavyeyi Kendiniz Seçmeniz Gerekiyor. Bu FW'den Kaynaklanan Birşey. Hangi C6 FW'sini İndirirseniz İndirin Hepsinde Bu Eksik Mevcut. Şuan İçin Fixlenmeye Çalışılıyor.

Bak Şimdi Orjinal FW Yükleyeceksen. Orjinal FW Dosyalarını C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bu klasöre kopyalayacaksın. Böyle bir klasör yoksa kendin oluştur. ve en son RM-356 klasörünün içine orjinal dosyaları at. Sonra aynen benim anlatımı takip et.

JAF KULLANIMI

1- JAF Emulator İle Açın

2- BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.

3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set - Norma Mod Seçin (Bunlar işaretli olsun.) . CRT308 deki işareti kaldırma.

4- Sonra Use INI ye tıkla. Açılan Yerden RM-356 Nokia 5800D-1 seç.

5- Bundan Sonra Işıklar Yanacak Flash Tuşuna Bas. Uyarı Verecek Hata Değil O Korkma. Sonra Bir Hata Daha Verecek. Verince Tamam'a Basar Basmaz Telefonun Power Tuşuna Bir Kez Bas. Hızlı Ol. Phone Found Yazacak ve Orjinal FW Yüklenmiş Olcak

DİĞER ARKADAŞLAR BU YÜKLEME ORJİNAL FW İÇİNDİR. BİZİM C6 FWMİZ İLE ALAKALI DEĞİLDİR. BİZİM YÜKLEMEMİZ İLK SAYFADA YAZDIĞI GİBİDİR.

2nizede çok teşk ediyorum anlatımlarınızdan dolayı
şimdi gelelim anladıklarımı size sölememde :)

Zaten JafLa ilgili sorunum yok bu orjinal Fwlerle var mesela yukarda verdiğim linkte yazılımı indir yazıordu indirdim 166 Mb Boyutunda pcye yüklendi uygulama ama nedense ben bir türlü bulmuş değilim yuklenileni işte benim sorunum :) Orjinal Fw :) ???

Üst Alt