yaptıgına değer mi peki ?boşa uğraşmayım ehe

GüzelmişAma birazdan bende atıcam benimkilere bak
![]()
[/CENTER]

İşte buda benim telefonumdan görüntülerBekliyorum yemek yapayım yapana kadar atarsın sanırım![]()

teşekkür ettimyapalım bakalım..
Dene beğenmezsen zaten geri dönersin 
İşte buda benim telefonumdan görüntüler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli değil ne demekDene beğenmezsen zaten geri dönersin
![]()

Benimki en güzeli kardeşimm .d.d

Zevkler ve Temadaki Renkler Tartışılmaz![]()
Takılıyoruz işte maksat azcıkta olsa eğlence gelsin yaa 
BB5 Tıklayın ve OFFLiNE Seçin.
3- Dead Usb - Manual Flash - Factory Set Seçin (Bunlar işaretli olsun.) Normal Mode İşaretli İse Sorun Yok. İşaretli Değil İse Onu Da İşaretleyin. CRT308 deki işareti kaldırın
arkadaşlar ben uygulamaların hepisini aynen yaptım en son MCU tıkladığım dosya penceresi açılıyor ama dosyalar gözüzkmüyor dosyalrı nasıl getirebilirz
arkadaslar telefonun isigini kismak istiyorum olmuyor cok az bisey kisiyor nasil hallede biliriz bu sorunu...???
tsk saygilar![]()
hayir kisilmiyor bendeen son kisik seviyede simdi sanki en son acik seviyede gibi program felan varmi ???
1- Widgete telefonu kasan birşey mi koydun? Bende sorunsuz çalışıyor o kadar program yüklememe rağmen.
2-Sorunun nerden kaynaklandığını bilmeden çözüm üretemem. Boot screen yüklemek için hangi programı kullandınız?
MegaloManiaX Ustadım Flash attım ana ekrendak kasılma olayından kurtuldum ama sizin bir konunuzda şarz yaparken yeşik ışık yanmaması için verdiğiniz talimatı uyguladım telefonun açılışındaki Start müziği yok oldu eklediğim "RUL" dosyasını sildim yinede yerine gelmadi...????![]()
![]()
![]()
Saygılarımla;