(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
nasil donmuo su anda telden yaziorum wede donuo ama qwerty klawye yok sadece onuda eklemeyi denerim yarin

Arkadaşım mesaj yazarken düz yazarken yani alfanumerik kLavyede iken yatay yaptığında yatay tam ekran kLavyeye otomatik geçmiyor senin seçmen Lazım !! Sende otomatik oLarak düz aLfanumerik kLavyeden Tam Ekran QWERTY ' e geçiyormu ? .s

21sacraments

21sacraments

Üye
Evet şu yatay kLavye yani otomatik kLavyeyi yapsaLar çok süper oLacak :)
Bide şunu hep istemişimdir mod fw de :)
Kamera ayarLarından kamera sesLeri değiştirme yerine bide kamera sesi yok diye ayar entegre etseLer ? direk seçsek kamera sesi kapansa istediğimizde aynı yerden tekrar sesi açsak değiştirsek ? =)

kardes o kamera sesi cok basit yaparim ben 4 ses war mesela 2.sini bos bi waw dosyasiyla degistirdimmi tamamdir geriye 2.secmek kalir sana

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar telefon şarjdayken yeşil tuşu yanıyor herkesin öyle mi acaba....? ? ? ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
kardes o kamera sesi cok basit yaparim ben 4 ses war mesela 2.sini bos bi waw dosyasiyla degistirdimmi tamamdir geriye 2.secmek kalir sana

Hmm iyi o zaman onuda yapsan fena oLmaz yani benden tavsiye :oke: :sarıl: Bide şu aLfasayısaL tuş takımından Tam ekran QWERTY ' e geçişi yapsan otomatik dönse döndürdüğün zaman güzeL oLur :) Bide şu kamera sesi kapatmasına da sesi kapat yazarsın seçme yerinde seçmek için :) Süper oLur :) :oke:

21sacraments

21sacraments

Üye
evet böyle küçük istekler her zaman oluyo bunları toplu bi şekilde yazmak lazım yada en iyisi kendimiz cfw yapmayı öğrenmemiz lazım ama oda biraz zor tabi modlama işi

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım dönüyo ztn dönüyo ama v31deki gibi klavye seçimini bize bırakıyo biz v40 ve üzerindeki gibi telefonu yatay konuma alınca direk büyük qwerty klavyeye geçmesini istiyoruzz bunu modlaya bilir misin birde tuş kilidinin devreye girme süresini biraz daha uzatabilir misin bence 3dk falan olmalı böyle sinir bozucu biraz

klavye ayarlarini incelerim ama tus kiliti zamanlamasina kesin yaparim diemem aklimda bulunsun bunlar urasirim yarin

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadaşlar telefon şarjdayken yeşil tuşu yanıyor herkesin öyle mi acaba....? ? ? ?

arkadaşım bende orta ısık harıc hepsı yanıyor xm kısayolu yesıl ısık kırmızı ısık yanıyor tabi kapaliyken tel acıkken oyle

21sacraments

21sacraments

Üye

ewet sarz oldugunun gostergesi ayrica batarya zayif dedignde 2kez yanip snuo yesil isik guzel olmus bence

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
teşekkürler o zaman çok iyi bir de bir şey sorcaktım x-plorer yada her hangi bir program yükleyince simgesini göremiyorum uygulamalarda yada menüde onu nasıl halledebiliriz

21sacraments

21sacraments

Üye
Hmm iyi o zaman onuda yapsan fena oLmaz yani benden tavsiye :oke: :sarıl: Bide şu aLfasayısaL tuş takımından Tam ekran QWERTY ' e geçişi yapsan otomatik dönse döndürdüğün zaman güzeL oLur :) Bide şu kamera sesi kapatmasına da sesi kapat yazarsın seçme yerinde seçmek için :) Süper oLur :) :oke:

o zaman en son secenekteki 4. sesin adini kapali yazarim resource dosyasini bulmam lazim tabi isi cogalttin hea :D

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
birde arkadaşlar ana ekrana başka widget nasıl ekleyebiliriz facebook,açılabilir bi msn felan bunları nasıl widget yapabiliriz...

21sacraments

21sacraments

Üye
teşekkürler o zaman çok iyi bir de bir şey sorcaktım x-plorer yada her hangi bir program yükleyince simgesini göremiyorum uygulamalarda yada menüde onu nasıl halledebiliriz

uygulamalarda gorunmesi lazim yukledign proda hata wardir bska dene

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Evet o arada gidiyor bende anLamadım ama normaL orjinaL fw dede öyLe oLuyordu :hmmm

o zaman en son secenekteki 4. sesin adini kapali yazarim resource dosyasini bulmam lazim tabi isi cogalttin hea :D

eee mod fw yapıcaksın koLay oLmaması Lazım .d

birde arkadaşlar ana ekrana başka widget nasıl ekleyebiliriz facebook,açılabilir bi msn felan bunları nasıl widget yapabiliriz...

Burdan bakabiLirsin istersen :oke:
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0da-sadece-c6-fw-yukluyse-calisir-389995.html

uygulamalarda gorunmesi lazim yukledign proda hata wardir bska dene

Programda hata oLdugunu pek sanmıyorum :hmmm

21sacraments

21sacraments

Üye
gozlerim kapanio :D neyse yarin istediklerinizi yapmaya calisirim iyi geceler :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
gozlerim kapanio :D neyse yarin istediklerinizi yapmaya calisirim iyi geceler :D

İyi geceLer ama şunu söyLiyim daha çok şey istenir senden .d çünkü bu fw nin bi ton eksiği var ve sorunu da var yani =)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
çok süper bir çalışma emeği geçen herkesten allah razı olsun hayırlı ramazanlar

furkan142

furkan142

Üye
ya bi sorunum war telefonum çekmiyo nedense bu fw ile ilgili olabilir mi ne yapmam lazım :S

batujan12

batujan12

Üye
P- dongle not detected hatasını bir türlü geçemiyorum hep aynı hata geliyor .s.s bi çözümü var mı?

cortex47

cortex47

Üye
Tuş kilidi kapalıyken,açmak için menü tuşuna basarsan kaydırma olayını göreceksin dostum :oke:

''Atra_5th_by_NaHiD'' 10 numara tema,kasma falan da yok :oke:

Ana ekranda seçenekler-içeriği düzenle-tekrar seçenekler-sağ seçim tuşu,buradan istediğin herhangi bi uygulamayı kısayol olarak atayabilirsin dostum:oke:

sağolasın, çok hayra geçti :)

Nokia bunu asla yapmaz.

5800 s60v5 widget desteksiz 470 lira
N97 s60v5 widget destekli + klavye 990 lira

şimdi sence Nokia 5800 orjinal olarak widget destekli yapar mı? O zmn millete N97yi nasıl satacak dimi :)

Nokia istese N97'ye çevirebilir 5800'ı.

Yani kısacası yapabilir ama yapmaz :oke:

32gb'lık dinamik hafızayı unutuyorsun sanırım, klavye + kamera + dinamik hafıza zaten 520 lira eder. o yüzden yazılımları aynı yapmaları çok olağan olur, n97'nin satışını etkilemez, n97'yi alan yazılımı için değil, donanımı için alıyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın, çok hayra geçti :)

32gb'lık dinamik hafızayı unutuyorsun sanırım, klavye + kamera + dinamik hafıza zaten 520 lira eder. o yüzden yazılımları aynı yapmaları çok olağan olur, n97'nin satışını etkilemez, n97'yi alan yazılımı için değil, donanımı için alıyor.

Bekleyelimde görelim o zmn kim haklı kim hakız eylül - ekim arası v60 geliyor :oke:

ya bi sorunum war telefonum çekmiyo nedense bu fw ile ilgili olabilir mi ne yapmam lazım :S

FW ile alakalı deil. Tüm operatörlerde denedim. Sorun yok.

P- dongle not detected hatasını bir türlü geçemiyorum hep aynı hata geliyor .s.s bi çözümü var mı?

ilk mesajdaki JAF ı indirin. Büyük ihtimal pkey'inizde sorun var

cortex47

cortex47

Üye

Bekleyelimde görelim o zmn kim haklı kim hakız eylül - ekim arası v60 geliyor :oke:

FW ile alakalı deil. Tüm operatörlerde denedim. Sorun yok.

ilk mesajdaki JAF ı indirin. Büyük ihtimal pkey'inizde sorun var

peki, görelim...

Üst Alt