(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Arkadaşlar değşik bi sorun cıktı telefon ilk açıldığında pin kodu ekrenında alttakı 3 tusun ısıklarından yesıl ısık yanmıyor ve tel acılıdıktan 4-5 sn sonra acılıyor sorun olabılırmı :)

dikkat etmedim ama kasti yapılmış olabilir yeşil ışık parola onaylandı gibisinden.birde ekranı klitleyince yeşil beyaz kırmızı tuşlarının işik sönüş kombinasyonu çok güzel olmuş

kerimcem1

Üye
yaptık başarılıda hafıza kilit no su soruyo rehberdeki nolara ulaşamıyoruz nedir anlamadık...kartta ki rehberdeki nolara ulaşamıyoz herhangi bir şifrede koymadıkki onceden..karttaki nolar gorunmuyor..2 sim kartıda denedim..

ercanaktay

ercanaktay

Üye
Kurulumu Çok karışık ben vazgeçtim kurmaktan.

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
Sen müthişsin ya mükemmelsin bune :D

--------------- Ekleme ---------------

Kurulumu Çok karışık ben vazgeçtim kurmaktan.

hayır böyle olduğuna bakma. karmaşık falan değil 2dklık iş:oke:

kerimcem1

Üye
yaptık başarılıda hafıza kilit no su soruyo rehberdeki nolara ulaşamıyoruz nedir anlamadık...kartta ki rehberdeki nolara ulaşamıyoz herhangi bir şifrede koymadıkki onceden..karttaki nolar gorunmuyor..2 sim kartıda denedim..
cvp yokmu yav simkarta ki nolara hafıza nosu soruyoo ulaşamıyorum...

callcium

Üye
artık nokia ister çıkarsın ister çıkamasaın ihtiyacımız yok rds de var çatır çatır çalışıyor home screen widget ler efsane şarj süresi v51i 2 ye çarpar çok rahat

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Bu tuş ışıkları telefon kapalıyken şarj olurken xm kısayolu ısıgı yesıl ısık ve kırmızı yanıyor orta yanmıyor efek yapmıslar,Ve Bazen aksaklıklar oluyor tus klıtını kapatınca hemen kapalmıyor ağır şekilde kapaliyor iyi olmus ama dedigim gibi bunların zararı olmazmı ısıklara

aliens

aliens

Üye
Bu tuş ışıkları telefon kapalıyken şarj olurken xm kısayolu ısıgı yesıl ısık ve kırmızı yanıyor orta yanmıyor efek yapmıslar,Ve Bazen aksaklıklar oluyor tus klıtını kapatınca hemen kapalmıyor ağır şekilde kapaliyor iyi olmus ama dedigim gibi bunların zararı olmazmı ısıklara

bozulurlarsa Xenon ışıklarla değiştirirsin. :ehe

onların bir zararı olmaz. hiçdeğilse telefonun halen açık olduğunu bir şekilde yanına gitmeden anlayabiliyoruz, ona da şükür :)

discoinferno

Üye
Kameranın netliğinde düşme var orjinal yazılımını nasıl yükleyebilirim.Yardım edebilecek varmı?

umutgidik

umutgidik

Üye
Bence gereksiz olmuş, tuş kilidini kapatmadığınız sürece bu 3 tuşun ışıkları sürekli yanıyor. Şarz süresinide olumsuz etkiler

bonbonus

Üye
öncelikle widget sorununu hallettim onun için çok teşekkür ederim ancak bi sorun daha var ki o gerçekten garip yazılım güncellemelerinden nokia messagging 10.2 yi indirdim kurdum ayarlarını yaptım widget ekranına aldım herşey iyi güzeldi telefonu açtım kapadım sonra baktım nokia mesaggibng hiç kurulmamış görünüyor 4 defa denedim herseferinde aynı neden olabilir bi fikri olan var mı ?

aliens

aliens

Üye
c6 fw yi yüklediysen zaten üzerinde email client geliyor. Nokia messaging de aynı işi yapıyor. Kurmana bile gerek yoktu. ana ekranda mail kısmından veya Menu - Eposta kısmından istediğin hesabını ayarlayabilirsin..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
c6 fw yi yüklediysen zaten üzerinde email client geliyor. Nokia messaging de aynı işi yapıyor. Kurmana bile gerek yoktu. ana ekranda mail kısmından veya Menu - Eposta kısmından istediğin hesabını ayarlayabilirsin..

Ben facebook widget ' i kurdum fakat giremedim .s
Hata veriyor
Giriş yapıyorum Loading diyor ve sonra
Komut dosyası uyarısı:
Error retrieving data,
status: 0
Diye bi hata veriyor
Tamam diye tek seçenek var tıkLayınca giriş böLümüne geri geLiyor ??
Sen nasıL girdin face widget ' e ?
+ bide bu facebook widget 0.facebook.com üzerindenmi giriyor ? yoksa kontör aracıLığıyLamı ?

aliens

aliens

Üye
Ben facebook widget ' i kurdum fakat giremedim .s
Hata veriyor
Giriş yapıyorum Loading diyor ve sonra
Komut dosyası uyarısı:
Error retrieving data,
status: 0
Diye bi hata veriyor
Tamam diye tek seçenek var tıkLayınca giriş böLümüne geri geLiyor ??
Sen nasıL girdin face widget ' e ?
+ bide bu facebook widget 0.facebook.com üzerindenmi giriyor ? yoksa kontör aracıLığıyLamı ?

pc de oturumun açıksa kapatıp birde öyle dene. bazen yapıyor. widgeti facebook uygulamasıyla çalışıyor. zero üzerinden girmiyor maalesef, ücretli. zaten zero.facebook.com a operadan girersen sadece text den oluştuğunu görebilirsin. resim veya linkleri tıkladığın zaman sana ücretliye geçilecektir diyor :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yani facebook widget ücretLi ?
+
Pc de de kapatıyorum yine girmiyor kontör oLmadığından oLmasın ? .d

aliens

aliens

Üye
Yani facebook widget ücretLi ?
+
Pc de de kapatıyorum yine girmiyor kontör oLmadığından oLmasın ? .d

öğrenmenin kolay bir yolu var. uygulamalar içerisinden kurduğun facebook uygulamasını aç. kullanıcı bilgilerini gir bağlan de :ehe

kerimcem1

Üye
widget leri toplu bulacğımı topic varmı? hafıza kart ı kodude 12345 miş deafult cahillik işte k.bakmayın.! msj yazma nihayat istediğim kıvamda :) süper..

Üst Alt