(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

aliens

aliens

Üye
Nokia bunu asla yapmaz.
5800 s60v5 widget desteksiz 470 lira
N97 s60v5 widget destekli + klavye 990 lira
şimdi sence Nokia 5800 orjinal olarak widget destekli yapar mı? O zmn millete N97yi nasıl satacak dimi :)
Nokia istese N97'ye çevirebilir 5800'ı.
Yani kısacası yapabilir ama yapmaz :oke:

Aslında dediğin doğru ama bu satış stratejisi ile alakalı bir durum. Nokia nın resmi olarak duyurduğu gibi v60 da widget desteği geleceği söylenmişti.

Adamlar üretimini durdurmalarına rağmen neredeyse tüm stokları tükenmek üzere. yaptıkları açıklamada kendileri bile şaşırdıklarını itiraf ettiler. diğer bir durum ise bu kadar kullanıcının istediği birşeyi yapmak zorunda kalacaklar, yoksa bırak n97yi diğer modellerinde bile çok kötü düşüşe girerler farkındalar..

Bosnalı86

Üye
Peki sen facebook widget kuLLanıyormusun ? peki o kontör yiyormu ? yani biLiyosun 0.facebook.com ' dan ücretsiz girebiliyorsun peki bu facebook widgetide ücretsizmi yada değilse 0.facebook.com üzerinden girebilirmiyiz şu facebook widget ' e ?

SöyLeniLenLere göre v60 şimdiye kadar hiç görülmemiş en güzel ve en hızlı fw oLacakmış :)

Aynen :) eminimki bu widget özeLLiğini v60 ' a atarLar :)
Umarım atarLar :)

İnşaLLah inşaLLah :)

--------------- Ekleme ---------------

beyLer bayanLar size önemLi bişey söyLicem :S
FotoLara bakarken farkına vardımda orjinaL nokia fw sinde fotoyu soldaki yakınLaştırma yerinden yakınLaştırdığın kadar neredeyse içine kadar giriyordu . Ben bu fw yi yükLedim yakınLaştırdığımda o kadar az yakınLaştırıyorki yani son yakınLaştırmada neredeyse haLa aynı görünümde kaLacak durumda yakınLaştırma yapıyor .s
Bu sorun sizdede varmı yoksa bende tekmi öyle ?

O kadar yakınlaştırmaya gerek war mı ? Bence gayet hoş olmuş,çünkü eskiden yakınlaştırdıkça resim kendine gelemiyordu,yarısı yok,bekle açılsın falan,bu gayet seri olmuş:naughty:

Rich4arD

Rich4arD

Üye
O kadar yakınlaştırmaya gerek war mı ? Bence gayet hoş olmuş,çünkü eskiden yakınlaştırdıkça resim kendine gelemiyordu,yarısı yok,bekle açılsın falan,bu gayet seri olmuş:naughty:

Benim merak ettiğim bu yakınLaştırma tek bendemi böyLe yoksa herkestemi yani fw demi böyLe diye ? sormuştum :)
Da bana bazen Lazım ediyor yakınLaştırma :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
YapabiLir yapmasına da aynen dediğin gibi yapmaz :) Bide kLavye yapamaz .p Ayrıca widget ' e geLince hakLısın :) V60 Widget destekLi yaparsa oLmaz yani oLmaz .d + ama n97 nin özeLLikLeri daha yüksek oda var bi yandan :)
Bide ben bişeyi merak ettim sordum önceki yorumumda görmedinizmi çok önemLi cidden :S

N97nin özellikleri daha yüksek fln deil. Performansta 5800'dan farksız hiç hissedilmeyen cpu hızı var ve kamerası 5mp gerisi tamamen 5800la aynı.

v60da widgeti yaparlarsa n97 alanlar sadece klavye ve 5mp kamera için 520 lira fazla vermiş olurlar :)

Nokianın bir prensibi vardır. Herkes haddini bilecek :) 5800 500liralık telefon ise 1000 liralık telefona benzemeye çalışmayacak. :oke:

REsimlere zoom yapma olayını diyosan hiç resimleri yakınlaştırıp uzaklaştırma için nokianın kendi programını kullanmadım. Hep x-plore yi kullandım. Bende öle bir sorun yok şimdi baktım ama dedğim gibi sizde sorun varsada önemli deil. X-ploreyi kullanın. yada yüzlerce diğer alternatifleri :oke:

aliens

aliens

Üye
1- zero.facebook.com adresinden web üzerinden denediğimde telefon operatörünüz desteklemiyor diyor. önceki v51 de sorun yoktu.
Ama bu widget için facebook.sis kurulumu yapıyorsun o da nereden bağlanayım diye sormuyor. Ücretli anlayacağın.

2- Yakınlaştırma çok iyi herhangi bir bozulma veya sorun yok. Farklı resimlerde denediğini varsayıyorum :)

N97nin özellikleri daha yüksek fln deil. Performansta 5800'dan farksız hiç hissedilmeyen cpu hızı var ve kamerası 5mp gerisi tamamen 5800la aynı.

v60da widgeti yaparlarsa n97 alanlar sadece klavye ve 5mp kamera için 520 lira fazla vermiş olurlar :)

Nokianın bir prensibi vardır. Herkes haddini bilecek :) 5800 500liralık telefon ise 1000 liralık telefona benzemeye çalışmayacak. :oke:

REsimlere zoom yapma olayını diyosan hiç resimleri yakınlaştırıp uzaklaştırma için nokianın kendi programını kullanmadım. Hep x-plore yi kullandım. Bende öle bir sorun yok şimdi baktım ama dedğim gibi sizde sorun varsada önemli deil. X-ploreyi kullanın. yada yüzlerce diğer alternatifleri :oke:

hatırlarsanız Nokia 5800 geçen sene üretimini durdurdu. normalde üretimi biten telefonlara kolay kolay yeni yazılım çıkarmaz.
Bu 5800 da çok farklı oldu. Resmi sitelerinde v40 son sürümdür, üretim bittiği için yeni yazılım desteği verilmeyecek denmişti. v50, v51 geldi. v60 da gelecek.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
bunu yapınca telefon formatlanıyomu? yada şu an ki yüklediğim FW kayboluyomu?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
1- zero.facebook.com adresinden web üzerinden denediğimde telefon operatörünüz desteklemiyor diyor. önceki v51 de sorun yoktu.
Ama bu widget için facebook.sis kurulumu yapıyorsun o da nereden bağlanayım diye sormuyor. Ücretli anlayacağın.

2- Yakınlaştırma çok iyi herhangi bir bozulma veya sorun yok. Farklı resimlerde denediğini varsayıyorum :)

Facebook Zerodan girmek için Vodafone Live 'ı seçin. Bağlantı noktasını sorması için ayarlar bağlantı hedeflere gelince seçeneğe tıklayıp Varsayılan bağlantıyı herzaman sor diye değiştirin :oke:

bunu yapınca telefon formatlanıyomu? yada şu an ki yüklediğim FW kayboluyomu?

Kardeşim tabikide formatlanıyor aynı anda iki fw çalışır mı. Sende şuan kurulu olanda FW bu konudaki yazılımda FW

Rich4arD

Rich4arD

Üye
.wgz uzantılı var. İndirdim ama ekleyemedim. Nasıl yapacağım?

Evet formatı öyLe önemLi değiL indir pc suite programını aç teLefonu pc suite yoLuyLa bağLa ondan sonra pc suite programıyLa pc den kur onu :oke:

aliens

aliens

Üye
Facebook Zerodan girmek için Vodafone Live 'ı seçin. Bağlantı noktasını sorması için ayarlar bağlantı hedeflere gelince seçeneğe tıklayıp Varsayılan bağlantıyı herzaman sor diye değiştirin :oke:

evde wireless üzerinden girdiğim için oluyor :) sıcaklardan ne yapalım :ehe.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
Gariban wgz mi görmüş. Bilemedim. Neyse yardımlarınız sayesinde hallettim .
Teşekkürler.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
evde wireless üzerinden girdiğim için oluyor :) sıcaklardan ne yapalım :ehe.

Yinede her zaman sor yapmanız yararlı olabilir. Teli İlk Aldığımda Bunu yapmadığım için zamanında çok liralarım gitti. Ovi Haritaları Online Kullanıyordum Evdeki Wirelesstan. Bazen Birşey Oluyodu Ağı Bulamıyordu Hemen İkinci Alternatif Vodafone Internet :) Sonra Liralar Yok. Programı Kapattığında Vodafonedan Bir Mesaj Data Kullanım Diye :oke:

Her Zaman Sor Yaparsanız. İlk Başta İstedğiniz Bağlantıyı Seçersiniz. Eğer O Bağlantı Kopar Yada Kesilirse İkinci Üçüncü Alternatiflere Bağlanmaya Çalışmaz. Tekrar Bağlantı Seçin Menüsü Gelir :oke:

Gariban wgz mi görmüş. Bilemedim. Neyse yardımlarınız sayesinde hallettim .
Teşekkürler.

Olsun bizde doğuştan öğrenmedik :oke: Zamanla herşeyi öğreniyor insan :)

bonbonus

Üye
widget ekranında favori kişileri eklemeye çalışıyorum favorilere ekliyorum ancak herhangi bir değişiklik olmuyor üstelik favorilere eklediğim kişileri rehberimde göremez oldum acaba nedenini bilen var mı ?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
widget ekranında favori kişileri eklemeye çalışıyorum favorilere ekliyorum ancak herhangi bir değişiklik olmuyor üstelik favorilere eklediğim kişileri rehberimde göremez oldum acaba nedenini bilen var mı ?

Forumda gerekLi konusu buLabiLirsin :oke:

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Arkadaşlar değşik bi sorun cıktı telefon ilk açıldığında pin kodu ekrenında alttakı 3 tusun ısıklarından yesıl ısık yanmıyor ve tel acılıdıktan 4-5 sn sonra acılıyor sorun olabılırmı :)

Üst Alt