Arkadaşlar benim ekran kilidi açılmıyor.
ilk yüklediğimde açılmıştı am şimdi gözükmüyo neden olabilir acaba yardım edebilir misiniz?
![]()
aynı sorun bende de var,başta vardı şimdi yok.Yani tuşları kilitlediğim zaman menü tuşuna basıyorum ekran kilidi çıkmıyo
aynı sorun bende de var,başta vardı şimdi yok.
taskmaneger programı falan yüklediyseniz ortadaki tuşun işlevi değiştiğinden devredışı kalıyor belki bundandır...

Yani tuşları kilitlediğim zaman menü tuşuna basıyorum ekran kilidi çıkmıyo
Bende çıkıyor 
ev ekranı bile yana yatıo süperhemen indiriorummm
çok saolun.

Bu modlu sürüm mü
PNHT de Mr Pingu Modlamıştı onun türkçesimi yoksa modlama size mi ait
Peki bu widget Ler nedir ? herhaLde şu ev ekranına başka bişey ekLemek öyLe biLiyorum yani
--------------- Ekleme ---------------
Mod yok bunda da pnht de modLamışLarmı ?
Bu modlu sürüm mü
PNHT de Mr Pingu Modlamıştı onun türkçesimi yoksa modlama size mi ait
Sistem araçları konusuna bakabilirsin. Konuyu oraya açtım
--------------- Ekleme ---------------
Modlu C6 şuan stabil değil. En önemlisi alfanumerik yok. O yüzden tam çalışır modlu fw çıkana kadar en iyisi bu

Bi yerde bi hata yapmışsındır,bu yazılımı 2 kere flashladım biri ingilizceyken diğeri de türkçe yaptıktan sonra,tel ikisinde de açıldı![]()
Eyv. Kurdum çok güzel. Elinize sağlıkMenü Boyutlandırması İçin Yapılması Gerekenler Alttaki Linkte. Şuan İçin Sadece 4x5 i Buldum. Diğerleri Bulununca Eklenecektir.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-menu-sadece-c6-fwli-teller-icin-390170.html
telefonu aldığım ilk günden buyana beklediğim bişeydi bu ellerinize kollarınıza sağlık bambaşka bir telefona sahibim artık![]()
Çok güzeL oLdu teLefon ve henüz bu normaL fw yani bunun mod Ları yapıLacaktır