(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Sponsorlu Bağlantılar

daniel_23

daniel_23

Üye
Nokia 5800XM C6 FW v11.0.029
04.09.2010
Sorunsuz TR Dil, Sorunsuz TR Klavye, Sorunsuz TR T9. Orjinal Programlarının RAM Kullanımı Düzeltildi. Başlangıçta Çalışan Mesajlar, Rehber v.b Uygulamalar Engellendi. Başlangıçtaki Maximum RAM 59MB Olarak Ölçüldü.
diye belirtilen dosyayı indirdim, kurdum çok teşekkürler gerçektün telefonuma daha bi sevgiyle yaklaşıyorum artık :D
acaba bu sürüm hackli mi onu merak ettim

SonSamuray61

SonSamuray61

Üye
PNHT nin ellerine sağlık, ben bir hata bulamadım...
Bişey merak ediyorum, yazılım güncellemesi yapsak tel. bozulur mu ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800XM C6 FW v11.0.029
04.09.2010
Sorunsuz TR Dil, Sorunsuz TR Klavye, Sorunsuz TR T9. Orjinal Programlarının RAM Kullanımı Düzeltildi. Başlangıçta Çalışan Mesajlar, Rehber v.b Uygulamalar Engellendi. Başlangıçtaki Maximum RAM 59MB Olarak Ölçüldü.
diye belirtilen dosyayı indirdim, kurdum çok teşekkürler gerçektün telefonuma daha bi sevgiyle yaklaşıyorum artık :D
acaba bu sürüm hackli mi onu merak ettim

Telefonunuz hackli ancak sadece program kurma hacki var üzerinde. İstediğiniz programı kurabilirsiniz. Ancak private sys system gibi klasörleri göremezsiniz. Görmek için RomPatcher'i sis dosyasından normal bir programmış gibi kurup Open4All'ı aktif etmeniz gerek.

PNHT nin ellerine sağlık, ben bir hata bulamadım...
Bişey merak ediyorum, yazılım güncellemesi yapsak tel. bozulur mu ?

Yazılım güncellemesi yaparsanız..

1- Telefonunuz açılmayabilir tekrar firmware atmak zorunda kalırsınız.
2- Sistem chipini yakarsınız. İstediğiniz frimwareyi atın düzelmez. Garantilik olur..

Yukarıdaki ihtimallerden biri başınıza gelir.

daniel_23

daniel_23

Üye
teşekkür ederim!!
diyelimki tekrar v51 e dönmek istedim bende gerekli dosyalar var jafla kursam bir problem olur mu?

eminzivali

Üye
güncellemeyi yaptım bir şey dışında herşey mükemmel. yazılım güncellemelerinden NOKIA MESSAGING programını kuruyorum fakat her hangi bir nedenle telefonu kapatıp açsam program silinmiş oluyor!!! Acaba bunu nasıl düzeltebiliriz??

Lütfen yardım nokia messaging benim için çok önemli, onun yerine mail exchange'i aynı şekilde kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada mail for exchange hiç yüklenmiyor!!!... orjinal yazılımı nereden bulabilirim fikri olan var mı?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeyi yaptım bir şey dışında herşey mükemmel. yazılım güncellemelerinden NOKIA MESSAGING programını kuruyorum fakat her hangi bir nedenle telefonu kapatıp açsam program silinmiş oluyor!!! Acaba bunu nasıl düzeltebiliriz??

Lütfen yardım nokia messaging benim için çok önemli, onun yerine mail exchange'i aynı şekilde kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?

bu arada mail for exchange hiç yüklenmiyor!!!... orjinal yazılımı nereden bulabilirim fikri olan var mı?

Nokia Mesaaging ile C6 nın eposta programı çakışıyor. O yüzden messaging siliniyor. C6 nın eposta programı daha iyi nokia messagingden onu dene.

Mail for Exchange senin hiç bir işine yaramayacak birşey kardeş napcaksın sen onu? İş adamları için yapılmış bir program.

badsubh

Üye
hocm kinetik Kaydırma, uzun menülerde kaydırma frenini nsıl aktif edebiliriz. ben kendim kydırmk istiyorum .. bi dokunuşta listenin sonunu bulması bir oluyor yni.

eminzivali

Üye
V51.0.006 orjinal sürümüne geri döndüm, nokia messaging'den vazgeçmem mümkün değil bir iş adamı olarak :ehe

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
hocm kinetik Kaydırma, uzun menülerde kaydırma frenini nsıl aktif edebiliriz. ben kendim kydırmk istiyorum .. bi dokunuşta listenin sonunu bulması bir oluyor yni.

bu şekilde bir mod yok. Ancak kinetik hızını arttırabilirsin. Forumda bulabilirsin

V51.0.006 orjinal sürümüne geri döndüm, nokia messaging'den vazgeçmem mümkün değil bir iş adamı olarak :ehe

O zaman bir iş adamı için yanlış telefon seçimi :oke:

frankendream

Üye
Nokia 5530XM C6 FW v11.0.029 linki açılmıyor. Bir bakarsanız sevinirim. (inş. beceririm bu işi. :D )

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5530XM C6 FW v11.0.029 linki açılmıyor. Bir bakarsanız sevinirim. (inş. beceririm bu işi. :D )

MediaFire'da bakım var sanırım. Düzelince yeni bir yere upload ederim dosyayı

salomen

Üye
aga tek kelıme süpersın yaa ty paylaşim için

mirach61

mirach61

Üye
paylaşımın için çok teşekkürler dostum.
Birşey soracağım bunu yükledikten sonra v60 çıktığında telefon üzerinden o yazılımı yükleyebilecekmiyim.(*#0000# den )
bir de bunu yaparken bi hata yaparsak bi problem çıkar mı telefon açılmaz falan ?bu işlerden pek anlamam da yazıyı okudum anladım ama kendime güvenmiyorum..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
paylaşımın için çok teşekkürler dostum.
Birşey soracağım bunu yükledikten sonra v60 çıktığında telefon üzerinden o yazılımı yükleyebilecekmiyim.(*#0000# den )
bir de bunu yaparken bi hata yaparsak bi problem çıkar mı telefon açılmaz falan ?bu işlerden pek anlamam da yazıyı okudum anladım ama kendime güvenmiyorum..

*#0000# burdan güncelleştirme yapamazsın. Çünkü nokia updatei yaptığı zaman verilerini silmiyor. Yani hard format atmıyor telefonuna doğal olarak burdan güncelleştirdiğin zaman C6 fwsindeki artıklar telefonun yavaş çalışmasına en kötü ihtimalle hiç açılmamasına neden olur. Yeni versiyon geldiği zaman ister orjinal v51i atıp *#0000# yolu ile güncellersin. İstersen Navifirm yada EMEA exelerinden kendi fwni buluur JAF ile yüklersin.

Hata affetmez dikkatli yapılması lazım. özellikle ne olursa olsun "error" yada "done" yazısını görmeden asla usnden telefonu çıkarma. Yani hatalıda yapsan hatayı doğruda yapsan onayı bekle :oke:

die4me

Üye
ya ben rehberi yedekleyemıorm.. tümünü secip kopyala dediiimde sadece 20 tanesini kopyalıo hafıza kartına hepsini almıo :S:S sim kartı çıkarıp hatsız yüklesemm olurmu acaba ???

cevap vercek kmse yokmu ?

turko9999

turko9999

Üye
peki kaldırmak için napcaz

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ya ben rehberi yedekleyemıorm.. tümünü secip kopyala dediiimde sadece 20 tanesini kopyalıo hafıza kartına hepsini almıo :S:S sim kartı çıkarıp hatsız yüklesemm olurmu acaba ???

cevap vercek kmse yokmu ?

dene bi. Ama normalde kopyalaması lazım. Tüm sim karttaki kişilerini telefon hafızasına kopyala. Sonra tümünü seçip yedeklemeyi dene.

DİPNOT:
Eğer yine olmuyorsa. Sadece favorilere ekleyeceklerini yedeklemeyi dene. sonra tele format at ve rehberini simden yükledikten sonra favorilere ekleyeceklerini rehberden sil ve diğer hafızadan yükle. (Bunu rehberin tamamını kopyalayamayanlar yapsın)

peki kaldırmak için napcaz

Neyi kaldırmak için??

okan003

Üye
ewtt kurdum beyler... saolun....

Üst Alt