osmanpasa
Üye
Ayarlar- Tercihler- Genel -Kişiselleştire tıkladığımda direk Tercihler menüsüne atıyor. Aynı şeyi sessiz,toplantı, dış mekan, çağrı seçeneklerinde yapmıyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Varsa çözümünü bilen var mı?
Sizde sorun yok demek. o
Ovi suite üzerinden rehber, notlar, vs nin backup'ını atmıştım.Büyük ihtimalle ondan kaynaklanmıştır. (Nede olsa fw ler farklı)
Bilgi için teşekkür ederim.
paylaşımın gerçekten çok güzel ama 2 gündür uğraşıyorum flasha bastıktan sonra searching phone.......... NOT FOUND diyor. neden acaba aynı dediğin gibi yapıyorum herşeyi ama bir yerde sorun var acaba nerede olabilir.
ya benim 2 sorunum var ama . Ben telefonuma format attım bütün programlarımı yükledim ve OVİ MAĞAZA ve FACEBOOK uygulamalarına erişebiliyordum fakat bu programlardan sonra Nokia C6 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez) buradki bazı modları attım ve hiç program yüklemeden girmeyi denedim ve OVİ MAĞAZA ve FACEBOOK uygulamalarına erişemedim. Belki başka erişemediğim uygulamalarda olacaktır ama denediğim bu iksi var. Bu sorun ne kaynaklı olabilir ve çözümü nedir ? 2. formatım ilk format attığımda denememde de aynı hatayı aldım.
2. sorunum olarak da sanırım bu sorun çok uygulama yüklememden kaynaklanıyor bilmiyorum.Ayarlar -> Uy. Yöneticisi -> Yüklü Uyglmlr.a erişemiyorm tıkladığım zaman beni siyah bir ekrana ardından tekrar Ayarlar -> Uy. Yöneticisi -> Yüklü Uyglmlr.a dönderiyor . Çözümü nedir ?
Sorunlarıma umarım bir çözüm bulunur. Şimdiden Teşekkürler.
paylaşımın gerçekten çok güzel ama 2 gündür uğraşıyorum flasha bastıktan sonra searching phone.......... NOT FOUND diyor. neden acaba aynı dediğin gibi yapıyorum herşeyi ama bir yerde sorun var acaba nerede olabilir.
Öncelikle Ovi Mağazada ve Facebookta Nasıl Bir Hata Alıyorsun. Hataları Programların Üzerine Tekrar Aynı Programı Kurmayı Denedin Mi?
2nci sorununuz çok program yüklemeden oluyor evet. Çözüm isterseniz. İlk önce yatay ekranda uygulama yöneticisine girmeyi deneyin. Genelde ben bu şekilde girebiliyorum. Eğer bu şekildede giremediyseniz. BatUninstaller veya UninstallKing gibi programlarla bikaç uygulama kaldırmayı deneyin.
Bu Driverlardan Olabileceği Gibi USB'ye gelen elektriktende olabilir. Tavsiyem Kasanın Arkasındaki USB'lerden FW atmak. Eğer Böyle yaparak yine Aynı Hatayı Alıyorsanız. Önce Nokia PC Suite varsa onu ve JAFI Kaldırın. Sonra ilk önce Nokia PC Suite'i kurun. Ardından Beni Konumdaki JAFI indirin ve ordaki talimatlara göre kurun.
phnt yeni bi sürüm çıkarırmı yakın zamanda ? v11 yüklesemmi ..? v.12 filan geliyosa bekliyim bari bikaç gün
evet denedim fkat olmadı hatadan çok bu programlara giremiyorum ovi'de mesela girdikten siyah bir ekran geliyor ve ardından menü'de buluyorum kendimi . telefonun fontu değşikti tkrar deneyeceğim ve aynı şekilde çözümünü de . 2. sorun için de deneyeceğim diyeyim. çözüm önerilerin için teşekkürler . haddim olmayarak tebrik ediyorum konunu güzel takip ediyorsun ve yardımcı olmaya çalışıyorsun .
bi onceki 10 yuklemiştim 11 yukledikten sonrada hafıza kartına format atmamız gerekiyomu? yine n90 makyaja gerekiyo demişsiniz bunada gerekmi? yada her flashdan sonra hafıza kartı formatlama gereklimi desem ?
ya yok programlar hiç değiştirmedim ama mod u yükledim çalışan ovi ve facebook bozuldu acaba mod.lardan mi oldu ? Neyse mod.ları silip deneyeceğim teşekkürler yine de
hocam eline sağlık en güzel frimewire dediğin gibi fakat sizden birşeyler isteyebilirmiyim
conversation ve tema efekti ekleyebilirmisiniz ?
MegaloManiaX kardeş çok teşekkürler, eline koluna yüreğine sağlık, güzel çalışmaların var ve başarılar diliyorum. 04.09.2010 itibariyle ilk sayfada güncellediğin modifiyenin içinde entegre program varmı? ramblow, vs (ofis ve acr.reader zaten yazmışsın) tarzı program entgeresi varmı? (sayfaları fazla incelemeden yazdım, tekrar edilen bi soru sordu isem özür dilerim)
Her Şekilde Hafıza Kartına Format Atmanız Gerekir. Resimlerini videoalrını ve müziklerinizi kenara alıp hafıza kartınızı formatladıktan sonra geri yapıştırabilirsiniz.
--------------- Ekleme ---------------
Şuan 12 Mod Kullanıyorum Herhangi Bir Sorun Vok Bende. Modlar Basit Ayar Dosyalarıdır. Diğer Programların İşleyişini Etkilemez
--------------- Ekleme ---------------
C6 v11 FW İçin Performans Güncellemem Bitmiştir. İlk Sayfadan İndirebilirsiniz
Nokia 5800XM C6 FW v11.0.029
Sorunsuz TR Dil, Sorunsuz TR Klavye, Sorunsuz TR T9. Orjinal Programlarının RAM Kullanımı Düzeltildi. Başlangıçta Çalışan Mesajlar, Rehber v.b Uygulamalar Engellendi. Başlangıçtaki Maximum RAM 59MB Olarak Ölçüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?