(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

bu c6 da ki slide tuş kilidini n97 de yapabilirmiyiz acaba?

Jaf Programını bi türLü Kuramadım Norton kullanıorum Trojen bulduğunu söylüyor durmadan indirdiklerimide kurduğum zaman açılamamaktalar pc yi yeniden başlatıyorum ne fayda önerileriniz ?

Bir Kaç Resim Koyayım Bari

--------------- Ekleme ---------------

Ama Çok Şikayetçiyim Bu CFw den Video İzlerken Real Playerde Takılmalar Oluyor Orijinal Firmware İle 3 Gün Giden Şarjım Şimdi 1 Günü Zor Tamamlıyor Oda Telefonu Hiç Üzmüyorum Onun İçin Orijinal Versiyona Geri Dönmek Durumundayım Keşke Şarj Olayıda Çözülse.

Konu Sahibi
Jaf Programını bi türLü Kuramadım Norton kullanıorum Trojen bulduğunu söylüyor durmadan indirdiklerimide kurduğum zaman açılamamaktalar pc yi yeniden başlatıyorum ne fayda önerileriniz ?

NORTON'u kapamayı niye denemiyorsun??

c6 nın orjinalinde slide tuş kilidi varmı yoksa onu kendileri mi eklemişler?

ipkry

Üye
Arkadaşım meraba bu actığın konuda 5230 yararmı indirsek kursak kullanabilirmiyizz yada 5230 için bir fw hazırlayabilirmisin cewap werirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

xxcc

Üye
Bende Bir Sorunu Var Sadece Şarkı Yok Diyor 353 Tane Şarkı Var Hafıza KArtında Küğtühaneyi Yeniliyorum 353 ŞArkı Buldu YAzıyor . Ama Müzik Çaları Açtığımda Şarkı Yok Yazıyor Yardım Lütfen ..

Konu Sahibi
Arkadaşım meraba bu actığın konuda 5230 yararmı indirsek kursak kullanabilirmiyizz yada 5230 için bir fw hazırlayabilirmisin cewap werirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

Sadece 5800XM ve 5530XM'de Çalışmaktadır.

Revengeful

Emekli Yönetici
1 haftada 15000 görüntüleme wooow

Konu Sahibi
Peki 5230 için zaman ayırıp hazırlayabilrmisin
bizim gibi gariplerinde yüzü gülsün olmazmı

5230'un Accelerator Motoru Yok Üzerinde. Bu Yüzden Şuan İçin Widget Desteklemez.

--------------- Ekleme ---------------

PNHT Grubu Dün Saat 20:30 Civarı FW'yi Güncellemiştir Arkadaşlar. Bende Hemen TR Enregre Yaptım.

İlk Sayfadaki Linkler Yeni v11.0.029 İndirme Linkleridir.

xxcc

Üye
Bende Bir Sorunu Var Sadece Şarkı Yok Diyor 353 Tane Şarkı Var Hafıza Kartında Kütüphaneyi Yeniliyorum 353 Şarkı Buldu Yazıyor . Ama Müzik Çaları Açtığımda Şarkı Yok Yazıyor Yardım Lütfen .. YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞLAR VARSA YARDIMLARINI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN ..

bu c6 daki slide tuş kilidini ve saati n97 ye göre nasıl yaparız bilen var mı?

Konu Sahibi
1 haftada 15000 görüntüleme wooow

Eh Kimseyi Hatalarla Başbaşa Bırakmıyoruz. Herkesin FW İle İlgili Sorunlarını Düzeltmeye Çalışıyorum. Böyle Olunca Da Kimse FW Atmaktan Korkmuyor

Kardeş Sorunun Şuan Bu Konuda İlk. Nedenini Bende Bilmiyorum. MOD Olarak Benim Verdiğim Modlar Harici Başka Birşey Mi Yükledin Acaba? Eğer Hiç Olmuyosa. Yeni FW'yi Yükle. Yeni FW'de Bir Çok Hata Giderildi. İlk Sayfadaki Linkler Yeni C6 v11.0.029 FW'sidir

Güle güle kullanın.

xxcc

Üye

Onu Deniyeyim Peki Bişiy Yüklemedim Ama Bakalım Onu Yükliyeyim ÇOK SAOL