Rich4arD
Üye
Potter_PP türkçe messenger bende sorunsuz çalışıyo haberin olsun orayada yazdım..belki okumamaşındır..mod demedim modda sevmem pek güncellenmiş sürüm dedim...
aLLa aLLa ? güvenLik kodumu ekLemişLer bu fw ye ?Benim niye haberim yok TuşLarın kiLidini yandan açtıktan sonra kiLit kodu isteyen şifreyi söyLüyon dimi ? O varmıki ? nerden yapıcam ? Haaa bide varsa bende yapıcam + seninde dediğin gibi sürükLeden sonra geLmiyor heraLde ? O zaman şimdi bende sürükLeden sonra geLmesini istiyorum
cok tsk arkadasim ben sandim bunu türkler yapmis tek o yùzde düsündüm almancasi yoktur diye tsk yorumlar icin
arkadasım fw ıle alakası yok nokia 5800 ın zaten kendısınde olan bır sey guwnlk kodu .. ben fwdeki surukleden son ra geleblme özellqı war mı dıye bkyrm .
NormaL 5800 orjinaL fw sindede tuşLarı açtıktan sonradamı güvenLik kodu istiyordu ? Uani o ayarı yapabiLiyormuydun ? Peki bu fw de yapabiLiyormuyuz ? NasıL yaparım söyLermisiniz ?
aynı olay benimde başıma geldi şifre 12345 nümarik kalvayeyle gircen + içinde menülerdeki (şifre güvenlik zımbırtısı yerinden)şifre bolumunden oluşturcan yeni şifre olarak okey......
Hafıza kartına giremşiom ki şifre oluştur die biliyim artı ztn numerik klavyeyle yazıom lütfen yardım edin ne kadar kötü bişi bu ya
şifre güvenlik zımbırtısı bölümünde hafıza kartı kodlari yok ... çünkü hafıza kartını açamıyorum şu anda kilitli olduğu için o menüde hafıza kartı şifre oluştur die miom
Bşi daha söyleyeceğimya arkadaşlar oviye giremiyorum eskiden komut hatası zart zurt diodu şim di bastığımda hiçbirşey çıkmıo fw yükleeen arkadaştaki oviyide indirdim onuda yükle tuşuna basınca internet tarayıcısı açılıp yine aynı dosyayı upload ettiği yerden indirme sitesi çıkıo ve bir türlü inmio bu arada oviyi tekrar silmeyi ve yüklemeyi denedim olmadı güncelleştirmeyi denedim olmadı bu ne ya
arkadaşım hafıza kartı olayına bi çözümüm yok ama bu fw için upload edilen oviyi indir ( ilk sayfada var ) telefona at ve kur sonra web browser dan bişey inderecek indir ve aç sonra oviye rahatlıkla girersin.. bunların hepsini yükle
arkadaşım hafıza kartı olayına bi çözümüm yok ama bu fw için upload edilen oviyi indir ( ilk sayfada var ) telefona at ve kur sonra web browser dan bişey inderecek indir ve aç sonra oviye rahatlıkla girersin.. bunların hepsini yükle
Hafıza kartına giremşiom ki şifre oluştur die biliyim artı ztn numerik klavyeyle yazıom lütfen yardım edin ne kadar kötü bişi bu ya
şifre güvenlik zımbırtısı bölümünde hafıza kartı kodlari yok ... çünkü hafıza kartını açamıyorum şu anda kilitli olduğu için o menüde hafıza kartı şifre oluştur die miom
Bşi daha söyleyeceğimya arkadaşlar oviye giremiyorum eskiden komut hatası zart zurt diodu şim di bastığımda hiçbirşey çıkmıo fw yükleeen arkadaştaki oviyide indirdim onuda yükle tuşuna basınca internet tarayıcısı açılıp yine aynı dosyayı upload ettiği yerden indirme sitesi çıkıo ve bir türlü inmio bu arada oviyi tekrar silmeyi ve yüklemeyi denedim olmadı güncelleştirmeyi denedim olmadı bu ne ya
aynı şey diyorum sanırsam 12345 den açtıktan sonra eski pim den içine girdi kardeşimle beraber halletik..hani kart kilitli ulaşmıyorum derken pimini gir eski fwden kalan saçma ama oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?