Rich4arD
Üye
Güncel sürümü kullanmayı deneyin. Bende bir sorun yok.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...8-tct-signed-wireless-ile-calisir-279603.html
ya ben birşey soracağim bu kilidi açmak için sürükleyi yaptıktan sonra şifre sorması için yani tel.in kilit kodunu sorması için ne yapmalıyız normal olarak açtığımda kilit kodunu sürükle yeri gelmiyor .s
bende sürükleme bile çıkmıyor ya :S
aklına gelebilicek tüm kodlari denedim ztn bnm kodlarim bellidir dört tane senelerdir onları kullanırım dısına hiç çıkmadım artı diğer olabilicek 012 leri 000 ları vsleride denedim ... ilgine çok teşekkürler fakat bana daha somut çözümler lazım en azından biçimlendirebilsem verilerimin kaybolmasına razı olucak kadar kafayı yedim
potter hocam birde telefon tuş kilidine sokmazsam yeşil ve kırmızı tuşlar sürekli yanıyor bu neden ??
Arkadaşlar ben başarıyla attım fwden çok çok memnunuumfakat ben hafıza kartına şifre gelir vs olur diye hafıza kartını güvenle çıkarıp öle format attım fakat taktığımda şifre soruyo ve ben hayatımda 4 çeşit şifre kullanırım herşeyimde dördünüde denedim olmadı 01234 12345 0000 00000 ne kadar şifre varsa denedim olmuyo ne yapıcağımı şaşırdım ve hafıza kartına şifre koymadığıma eminim çünkü telden çıkarıp taktığımda hiçbirşey sormuyodu fw yüklemeden bir gün önce bile .....
Tabikide dönebilirsin. C6 fw'sini nasıl yüklediysen aynı şekilde orjinal fw 'yi jaf'la yada phoenix'le yükleyebilirsin.bu yazılımı yükledikten sonra tekrar v50 yi yükleyebilirmiyiz
Benim biLdiğim senin dediğin şey yapıLamıyor yani sen tuşLarı kiLitLeyip yani sürükLeyip yada normaL şekiLde açtıktan sonra şifre sormasını istiyosun ? yanLışmıyım ?GüvenLik kodu gibi Ama benim biLdiğim o yapıLamaz Yani 5800 da hiç görmedim
TuşLar kiLitLiyken menü tuşuna 1 kere basın sürükLe o zaman açıLacaktır
selam arkadaslar cok guzel bir is yapmislar benim bir sorum olcak bu türkce diyor ben almanyada yasiyorum ve dili almanca olarak kullanmak istiyom icinde almanca dil varmi yokmi tsk
Yardim eden yokmu arkadaslar
bi sorum var peki phnt fwyi buglarından arındırıp(varsa) sürümü güncellermi zaman içersinde? ona gore takib ederiz davamlı? çıkarsada tahhmini zaman aralığı ne olur.?
güvenlik kodu var yan tusu acınca geliyor ama ben bunu sürükle yerini yapınca gelmesini istiyorum ..
bi sorum var peki phnt fwyi buglarından arındırıp(varsa) sürümü güncellermi zaman içersinde? ona gore takib ederiz davamlı? çıkarsada tahhmini zaman aralığı ne olur.?
google 5800 c6 dutch veya germany filan yazsın almancası yani türkler yapabildiğine gore almanlar her haliyle yapmıştır bu fw yi kendilerine çoktan uyarlamışlardır..alman cep forumlarına baksın..bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?