umutgidik
Üye
ya bi sorunum war telefonum çekmiyo nedense bu fw ile ilgili olabilir mi ne yapmam lazım :S
bu fw yi yüklicem de bişe sormak istiyorum widgetlerin rengi arka planı yani temaya göremi değişiyor yoksa sürekli aynımı
bu fw için onerbilceğiniz güzel bi messenger programı varmı? 5800 ın fw sinde doğru düzgün pek çalştıramıyodum...
Teşekkür ederim hallolduŞebekeyi sadece GSM seçtinmi peki???? Seçenekelrde GSM ve UMTS var sen sadece GSMi seç ozaman şebeken gelecektir. Bendede çekmiyordu ayarlayınca canavar gibi çekiyor
Teşekkür ederim halloldu
Hayır, zaten hackli.ben fw yi yükledim fakat rom patcher filan gibi bişe çıkmadı tekrar hacklemem mi gerek
MegaloManiaX Kardeşim bu harika paylaşımı bizlere sunduğunuz için tekrar teşekkür ederim. bir sorunum var sormak isityorum
Sizin bir konunuzda RADYO RAM dosyalarını hafıza kartına Videos'a atarak REALPLAYER ile harici olarak radyo kanallarını dinleyebiliyorduk bu işlem C6 FW'de olmuyor RAM dosyalarını nereye attıysam olmadı
ayrıca Bu C6 FW'deki REALPLAYER'in menusu bana farklı geldi bir çözümü varmıdır bunu düzeltmenin kafayı yemeye az kaldı
Arkadaşlar ben başarıyla attım fwden çok çok memnunuumfakat ben hafıza kartına şifre gelir vs olur diye hafıza kartını güvenle çıkarıp öle format attım fakat taktığımda şifre soruyo ve ben hayatımda 4 çeşit şifre kullanırım herşeyimde dördünüde denedim olmadı 01234 12345 0000 00000 ne kadar şifre varsa denedim olmuyo ne yapıcağımı şaşırdım ve hafıza kartına şifre koymadığıma eminim çünkü telden çıkarıp taktığımda hiçbirşey sormuyodu fw yüklemeden bir gün önce bile .....
Arkadaşlar ben başarıyla attım fwden çok çok memnunuumfakat ben hafıza kartına şifre gelir vs olur diye hafıza kartını güvenle çıkarıp öle format attım fakat taktığımda şifre soruyo ve ben hayatımda 4 çeşit şifre kullanırım herşeyimde dördünüde denedim olmadı 01234 12345 0000 00000 ne kadar şifre varsa denedim olmuyo ne yapıcağımı şaşırdım ve hafıza kartına şifre koymadığıma eminim çünkü telden çıkarıp taktığımda hiçbirşey sormuyodu fw yüklemeden bir gün önce bile .....
dostum aynısı benim de başıma gelmişti,format atarken haf. kartını çıkararak atmıştım,sanırım bu yüzden şifre soruyor
Bide 1234 deneseniz ? daha uzun deneseniz ?
Bide 1234 deneseniz ? daha uzun deneseniz ?
--------------- Ekleme ---------------
BeyLer bayanLar yardıma ihtiyacım var benim .s
Bu messenger cidden 1o numara fakat PNHT ' nin çıkardığı özeL c6 widget destekLi fw sini yükLedikten sonra açılmamaya başLadı yani açıLmıyor ? Önceden yani orjinaL v51 deyken 0 sorun iLe kuLLanıyordum ve işte bu fw yi >>>>>> Nokia 5800XM & Nokia 5530XM İçin Nokia C6 Türkçe FW (Widget Destekli En Stabil Çalışan FW)
yükLedikten sonra messenger ' i açıyorum programı 2 sn geçmeden görüntü geLiyor hemen kapanıyor hiç bişey oLmamış gibi ? Yardım edebiLecek varmı ? :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?