MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
önceden tanımlanmış resim vardı dostum şöyle ki v51 den hafıza kartına yedeklediğim msjlar ve rehberin .arc uzantılı dosyalarını bu yeni fw de back up klasörüne attım ve geri yükleme yaptım başırılı bi şekilde ama benimde düşüncem bu yönde favori kişileri bu yüzden görmüyor olabilir
kardeşim güzel alıntı türkçeye çevirmen hoş olmuş şimdi benim senden isteğim bu olayı 5530 içinde yapabilirmisin yani dili türkçeye çevirmen t9 sözlük eklemen gibi.. T9 suz yapamıyorumda
çok teşekkürler eline sağlık, ancak jaf ile kurulumu yapın derken, daha önceden kurduğumuz modifiyelerde seçilen kutucuklar ile bundaki kutucuklar farklımı, mesela bir arkadaşımız şöyle yazmış;
1-JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.
3-BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin.
2-Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçin.
4-MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-356_51.0.006_prd.core.C0r)
5-PPM tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 seçin.
6-Ape Variant tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx seçin.
7-şimdi FLASH'a basacaksınız.
8-çıkan uyarıya yes deyip ardından telin açma tuşuna hafifçe dokunun.
9-Arkanıza yaslanın sabırlı olun ve tel piN sorana kadar bekleyin.
10-Artık usb kablonuzu PC den ayırabilirsiniz.
jaf ekranında use ini kutucuğunu işaretlediğimiz zaman telefon modelleri geliyordu orada RM-356 karşılığında da Nokia 5800D-1 seçiyorduk ve sonraki ekranda da
change also product code bölümünden de Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 seçiyorduk. bu bölümde ne seçilecek??
Bunu yükleyemeyen arkadaşlar gördüm üyeler gördüm benden daha ayrıntılı anlatım istemişlerdi bende söz vermiştim ve sözümü tutuyorum ve 2 dk ya kalmaz konuyu açıyorum
--------------- Ekleme ---------------
Baştan sona 5800 a özel c6 fw hack işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata ! hazırlanıyor2 dk
Yeni anlatımla sorun kalmadı. Herkes yapabiliyor ilk mesajdaki anlatımla. Açmak isterseniz açabilirsiniz
arkadaşım ztn türkçe entegreli bi fw tekrardan ne gerek var use ini kullanmaya ? yanlış mıyım ?
telefon bulunamadı hatası alıyorum :S
ama şimdi yaptım heraldejaf programının en altında yeşil bi alanda mavi kareler doluyo.
Oldu bu sefer teşekkürler sabahdan beri çok rahatsız ettim sizi k. bakmayın hakkınızı helal edin.
MegaloManiaX kardeşimm fw yi kurdum hiç bir sorunla karşılaşmadım kurarken sadece şunu eklemek isterim benim telde flashlama işlemi bittikten sonra telefon test modda kalıyor online mod yapsanızda tel açılmıyor ama bataryayı çıkarıp tekrardan takarsanız tel açılıyor yeni fw yüklü şekilde bilemiyorum bu bi sorun mudur bende böyle oldu bunun dışında favorilere kişi ekleme olayı yine olmadı muhtemelen v51de yedeğini aldığım rehber c6 fw sinin widgetları ile uyumsuz ama birde tekrardan C6da tekrardan yedek alıp tekrardan yükleme yaptım işe yaramadı favorilere neden kişi ekleyemediğimi bulamıyorum bi türlü :S neyse araştırcam bi ara fw için çok teşekkür ediyorum MegaloManiaX hayırlı sahurlar hayırlı sabahlar
MegaloManiaX kardeşimm fw yi kurdum hiç bir sorunla karşılaşmadım kurarken sadece şunu eklemek isterim benim telde flashlama işlemi bittikten sonra telefon test modda kalıyor online mod yapsanızda tel açılmıyor ama bataryayı çıkarıp tekrardan takarsanız tel açılıyor yeni fw yüklü şekilde bilemiyorum bu bi sorun mudur bende böyle oldu bunun dışında favorilere kişi ekleme olayı yine olmadı muhtemelen v51de yedeğini aldığım rehber c6 fw sinin widgetları ile uyumsuz ama birde tekrardan C6da tekrardan yedek alıp tekrardan yükleme yaptım işe yaramadı favorilere neden kişi ekleyemediğimi bulamıyorum bi türlü :S neyse araştırcam bi ara fw için çok teşekkür ediyorum MegaloManiaX hayırlı sahurlar hayırlı sabahlar
hocam yükleme bittikten sonra bir süre beklersen telefon kapanacaktır. mod değiştirmene gerek yok. 15 dakika falan sürüyor.
teşekkür ederim mustafa kardeşim bak bunu bilmiyordum işte
Dediğimi denedin mi? Resimsiz birini koy. Sonra düzenle de resim ekle. Bide böyle dene
sa arkdaşm çok gzl ellerine sağlıkta bu hangi version içn geçerli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?