BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
İkisi de zaten sonuna kadar açıp denedim. Ama daha öncesinde zil+bildirimler i kapatınca bile alarm çalıyordu.30'a kadar olan medya sesleri. Diğer Zil Sesi ve Bildirimler 10'a kadardır. Alarm sesi de Zil Sesi ve Bildirimler ayarına bağlı.
kesinlikle. Ve benim telefonda zaten yükselerek çalmıyor. İlk başlarken bile son ses çalıyordu. Ama sanki şimdi şeytan telefonumun ayarıyla oynamış sesi kısmışAlarm sesi yükselerek çalar, belli bir süre beklediniz mi kontrol ederken?
Bir ihtimal olarak söylemiştim. Umarım sıkıntı yoktur. Belki beta sürümden kaynaklı küçük sorunlardan biridir.kesinlikle. Ve benim telefonda zaten yükselerek çalmıyor. İlk başlarken bile son ses çalıyordu. Ama sanki şimdi şeytan telefonumun ayarıyla oynamış sesi kısmış
Yok onların hiç birine bağlı değil maalesef.Alarm sesi Medya+Uygulamalar sesine bağlı değil mi?
arkasında ama yere koyduğunda hoparlör tam kapanmıyor zaten. Ve yüz üstü bıraksam bile gene çok az..kardeşim saçma bir öneri olacak ama telefonu yüzüstü bırakırsan daha verimli olabilirBildiğim kadarıyla hoparlörü arkasında değil mi telefonun ?
Manevi çözüm tamam da, dün mesela 2 de kalkmam gerekiyordu gece. Alarm kurdum kalkamadım. Onun başka çözümü yokYatmadan önce 3 yada 7 kere KEVSER suresini oku. niyet et sabah namazına kalkmaya inşallah faydasını görürsün kardeşim.
Allah kabul etsin.
Aynı sorun bendede var flashladım telefonu gene aynı
Alarm özellikle sesi azaltıyor. Normal müzik çalada sesi yüksek iken alarmde düşük ses çalıyor. O yüzden dediğinizi denesem de sonuç değişmeyecek..Goldwave ile alarm için kullandığınız mp3 un sesini artırın tekefonunuza atın daha çok çıkacaktır ben öyle yaptım sabah namazı için sabah ezanı koydum alarm a haftanın 7 günü kaldırıyor, dikkat etmeniz gereken kısmı aşırı yükseltmemek çünkü hoparlörünüze zarar verebilir + ses çok bozulur cızırtılı gürültülü çıkar.
bi bakayım ama arka planda şarj yiyeceklerMağazadan farklı bir alarm uygulaması kurup tekrar dener misiniz?
sizin dediğiniz de mantıklı geldi ama denedim olmadıTuhaf bir öneri olacak ama kulaklığı takıp ekolayzır ayarlarını sonuna kadar kaldırmayı deneyin isterseniz. (Menü > Ayarlar > Ses
Ekolayzır ayarını yapınca sola çekin
Geliştirmeler
Dobly kulaklık : Açık
Ses seviyesi ayarlama : Kapalı
Sessiz moda al : Kapalı
Geri yapıp çıkın.
Güzel çözüm de öyle uygulamalar en son çağrem olacak. Telefon sağlığı açısındanİslam Pro uygulaması var ucretsiz namaz vakitlerini istediğin bildirim sesiyle bildiriyor hatta söyle bi seçenek var namazdan once kaç dk once uyarmasını istiyorsan uyarıyor
Alarm özellikle sesi azaltıyor. Normal müzik çalada sesi yüksek iken alarmde düşük ses çalıyor. O yüzden dediğinizi denesem de sonuç değişmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?