LG candır televizyonda sabahları nasıl bilmiyorum ama ben akşamları kullanıyorum 4k muhteşem çektiğim videoları güzel gösteriyor ama arayüzü sıkıntı yaLG ve Samsung aldık biz. LG karanlıkta pek kötü yanı yok ama gün ışığı vuruyorsa ekran gözükmüyor.
LG paneli mat çünkü.
Samsung paneli parlak.
LG renkleri daha gerçekçi gösteriyor, Samsung daha canlı olduğu için biraz daha abartıyor.
Diğer markaları bilmiyorum bu ikisinin güzel ürünleri var.
Arayüzü aynen ben de uyuz oluyorum özellikle kanal düzenleme işkence. Ama telefonla bağlanıyorum ekrana en ufak bir kasma olmadan görüntü aktarıyor o çok işime yarıyor
Sabahları eğer yanlış yerdeyse televizyon, ekrana ışık gelince ekran gözükmüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu şekilde yandan güneş vuruyor oda öğlenden sonra güneş öbür odadan doğuyor![]()
aynısını annaneme aldım ve aynı yükseklikte aynı şekil camın önünde. Saat 11'de sabah güneşi vurunca ekran gözükmüyor bizde. Perdeyi kapatıyoruz.43" 6807 ya da 6407 mi buaynısını annaneme aldım ve aynı yükseklikte aynı şekil camın önünde. Saat 11'de sabah güneşi vurunca ekran gözükmüyor bizde. Perdeyi kapatıyoruz.

Aynen uf6407 1900 e aldım ben
Ben akşama kadar evde olmadığım için bir sıkıntı yok![]()
İnternete gezinmek istesem belek doldu diyip sayfa kapanayır bu yüzden Android tavsiye ediyorum televizyonda bir tane USB portu var klavye mi takacan flaş bellek mi takacan flaş belleği niye takıyorsun dersen sayfa kapandı hatası almamak için takmam gerek önbellek için kullanıyor flaş bellegi USB covalyici arıyorum TV'lerde çalışan ama bulamadımAynısı var ben dedim alacaksan 1900 ken alayım yok alma dedi sonra istedi. 2000 liraya aldım ama duvara takma aparatı da verdiler. TV gayet güzel kaliteli renkler ve netlik olsun çok seviyorum.
bellek dolu hatası alırsın diyordu bunda da sorun çıkmaz mı3d nin bir önemi ise yok fulhd led 2tane usb cikisi var görüp bakmanı tavsiye ederim televizyonu kullanmadım ama bende bir daha iyisi var bunun ama lanet olsun ki 1 USB çıkışı varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bellek dolu hatası alırsın diyordu bunda da sorun çıkmaz mı3d nin bir önemi ise yok fulhd led 2tane usb cikisi var görüp bakmanı tavsiye ederim televizyonu kullanmadım ama bende bir daha iyisi var bunun ama lanet olsun ki 1 USB çıkışı varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet sorun çıkacak ama 2 adet USB çıkışı var flaş bellek taksa bile 1 tane boş yeri mevcut işini görür görür bende Android tv öneriyorum ama tv panelinde en iyi lg iyidir o yüzden bir tanede ondan önerdim ve 2500 geçmiyor Android tv önerdim 2800 TL fazla dedinizherks android dışında alma
bellek dolu hatası alırsın diyordu bunda da sorun çıkmaz mı
herks android dışında alma
bellek dolu hatası alırsın diyordu bunda da sorun çıkmaz mı