15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Beyler nokia tr ' nin sitesinde sanki annaya hazırlık var gibi n8 , c7 ,c6-01 sayfalarında resimler anna yüklü n8 ve c7 ve c6-01 resimleriyle değiştirilmiş ve işletim sistemi bölümüne symbian anna yazılmış bir işaret olabilir bana kalırsa. :hmmm
Kaç haftadır öyle o :ah

meg1ddo

meg1ddo

Üye
geçen gün kahve falı baktırdım, falıma bakan kişi önümüzdeki 15-20 içinde bi paket gibi birşey alacaksın dedi ve çoktandır beklediğin birşey bu dedi aklıma hemen anna yazılımı geldi sonuçta dosyalardan oluşan paket halinde gelen birşey bu anna ve gerçekten de çoktandır beklediğim birşey sizin gibi.. hesaplamalarıma ve falcının yorumuna göre eylülün 25 ile 30 u arasından gelecek kendi tahminime göre de Eylülün 27'sinde gelecek... :Dnot: fal baktırdığım kişi çok meşhur ve genelde ne dediyse doğru çıkıyormuş:)...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
geçen gün kahve falı baktırdım, falıma bakan kişi önümüzdeki 15-20 içinde bi paket gibi birşey alacaksın dedi ve çoktandır beklediğin birşey bu dedi aklıma hemen anna yazılımı geldi sonuçta dosyalardan oluşan paket halinde gelen birşey bu anna ve gerçekten de çoktandır beklediğim birşey sizin gibi.. hesaplamalarıma ve falcının yorumuna göre eylülün 25 ile 30 u arasından gelecek kendi tahminime göre de Eylülün 27'sinde gelecek...
:D
not: fal baktırdığım kişi çok meşhur ve ne diyorsa %90 doğru çıkar...

----------Eklendi @ 16:18:47 ---------- Yazıldı @ 16:18:16 ----------

geçen gün kahve falı baktırdım, falıma bakan kişi önümüzdeki 15-20 içinde bi paket gibi birşey alacaksın dedi ve çoktandır beklediğin birşey bu dedi aklıma hemen anna yazılımı geldi sonuçta dosyalardan oluşan paket halinde gelen birşey bu anna ve gerçekten de çoktandır beklediğim birşey sizin gibi.. hesaplamalarıma ve falcının yorumuna göre eylülün 25 ile 30 u arasından gelecek kendi tahminime göre de Eylülün 27'sinde gelecek...
:D
not: fal baktırdığım kişi çok meşhur ve genelde ne dediyse doğru çıkıyormuş:)...
:kop: Falcıya kaç para verdin iyi yemiş seni :aha:

• Beğen
Tepkiler: iatis
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
para vermedim beleş baktırdım :D ayrıca falcının ne annadan ne symbian ne de nokiadan haberi var zaten kendim öylesine baktırdım beleş diye:)...
İnanıyon mu peki inanıyosan vay haline :ehe

STaT!C

STaT!C

Üye
İnanıyon mu peki inanıyosan vay haline :ehe

İnanmayın öyle söylentilere nokia güncellemeleri genelde perşembeleri yayınlıyor diyorlardı bundan yola çıkarsak çıkmaz ayın son perşembesine kesin annayı kullanıyor olacağız. :oke::ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
İnanmayın öyle söylentilere nokia güncellemeleri genelde perşembeleri yayınlıyor diyorlardı bundan yola çıkarsak çıkmaz ayın son perşembesine kesin annayı kullanıyor olacağız. :oke::ehe
Adam haklı :alkis

mezoart

mezoart

Üye
Belki yarın, belki yarındanda yakın.Az kaldı arkadaşlar, biraz daha dayanın... (:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yarın çıkmassa dayanmıcam flaşlayacam olup bitcek bune nokia bizle ..... mı geçiyor !:off:

erollcelik

erollcelik

Üye
Bu ay zor çıkar bu güncelleme.Düşünün nerdeyse bir ay olacak anna yayınlanalı ve hala Türkiye'ye çıkmadı.Bu nokianın bize nekadar saygı duyduğunu gösterir.Haksızmıyım arkadaşlar.

cardanadam

cardanadam

Üye
mobilde 22.14 yazması ilginç daha öncedende böylemiydi yoksa yenimi oldu ? acaba sitedeki ilk s3 cihazların annalı gösterilmeye başlandığı andan itibaren 22.14 mü gösteriyordu bilen varmı

daha önce 14.02 yazıyordu daha yeni oldu

pensacola

Üye
Yazıyosa Şayet Yükleyen Varmı ?* :)

gourme

Üye
şimdi sizlere trt ankara korosunun o eşsiz yorumuyla seslendirdiği nadide eseri aktarıyoruz...
Site Siiteee gezersin
anna'yıı mıı süzersin aaaah!
Site siiteee gezersin
anna'yııı mı süzersin
sevdiceğim yavrucağııııııım
niçin niçin niiiçiiiin beeklersin
sevdiceğim yavrucaağııııımmm
niçin niçin niiiiçin beklersin....
Anna istiiiyorsan eğer
flashlaaa kurtul yeeter aaaahhhh
anna istiyoorsan eğer
flashla kuurtul yeeter
sevdiceğim yavrucaagııııııım
geerilmeee artık yeeter
seevdiceğim yavrucaaağıııııım
üüzülmeee aannaaayaaaaaaa geeeeeeelllll....:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
şimdi sizlere trt ankara korosunun o eşsiz yorumuyla seslendirdiği nadide eseri aktarıyoruz...
Site Siiteee gezersin
anna'yıı mıı süzersin aaaah!
Site siiteee gezersin
anna'yııı mı süzersin
sevdiceğim yavrucağııııııım
niçin niçin niiiçiiiin beeklersin
sevdiceğim yavrucaağııııımmm
niçin niçin niiiiçin beklersin....
Anna istiiiyorsan eğer
flashlaaa kurtul yeeter aaaahhhh
anna istiyoorsan eğer
flashla kuurtul yeeter
sevdiceğim yavrucaagııııııım
geerilmeee artık yeeter
seevdiceğim yavrucaaağıııııım
üüzülmeee aannaaayaaaaaaa geeeeeeelllll....:D
Arkadaş komik oldugunu sanıyor çok saçma olmuş bence |-)

m542tf

m542tf

Üye
şimdi sizlere trt ankara korosunun o eşsiz yorumuyla seslendirdiği nadide eseri aktarıyoruz... Site Siiteee gezersin anna'yıı mıı süzersin aaaah! Site siiteee gezersin anna'yııı mı süzersin sevdiceğim yavrucağııııııım niçin niçin niiiçiiiin beeklersin sevdiceğim yavrucaağııııımmm niçin niçin niiiiçin beklersin.... Anna istiiiyorsan eğer flashlaaa kurtul yeeter aaaahhhh anna istiyoorsan eğer flashla kuurtul yeeter sevdiceğim yavrucaagııııııım geerilmeee artık yeeter seevdiceğim yavrucaaağıııııım üüzülmeee aannaaayaaaaaaa geeeeeeelllll....:D
bu komik değil

gourme

Üye
Arkadaş komik oldugunu sanıyor çok saçma olmuş bence |-)
aslında komik olsun diye değildi bi bakıma forumdaki durumu özetledim kimileri anna çıkmadımi çıktı mi nerde kim ne yazmış ne demis fellik fellik bakınirken kimileri de heheeeeyt ben flashlayaraktan yok anna attım yok belle attım sizde ne duruyonuz flashlan gibilerinden kısır bi döngü içinde devam ediyor...ona atfen...yoksa komik olan bu düştüğümüz durum...saygılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gülmese bişi demem ama gülmüş ordan komik havası vermeye çalışmış :dry:

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
daha çok bekleriz anna çıkacak diye en iyisi flashlamak.flashlaya flashlaya gittsin annasını belleyim nokianın:hih:

Üst Alt