15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
daha çok bekleriz anna çıkacak diye en iyisi flashlamak.flashlaya flashlaya gittsin annasını belleyim nokianın:hih:
Bende flashlayam ben nokianın annasını bellemem yaşlıdır rus annayı bellerim :aha:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende flashlayam ben nokianın annasını bellemem yaşlıdır rus annayı bellerim :aha:

Bütün dünya Nokia'nın Anna'sını Belle'di... Biz daha sırada bekliyoruz.
Yarın kısmetse biz de listeye girer Anna'yı görürsek, bir süre kullanırız.
Hemen hemen Kasım ayı sonlarına doğru da Belle'riz artık herkesten sonra da olsa...
:hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bütün dünya Nokia'nın Anna'sını Belle'di... Biz daha sırada bekliyoruz.
Yarın kısmetse biz de listeye girer Anna'yı görürsek, bir süre kullanırız.
Hemen hemen Kasım ayı sonlarına doğru da Belle'riz artık herkesten sonra da olsa...
:hmmm
Anna olsun Natasha olsun önemli değil önemli olan Bellemek :ehe

gourme

Üye
burası yeri değil ama iphone 5 ile ilgili tesadüfen bi video gördüm lazer sanal klavye ve holografik ekranı vardı baya baya bilimkurgu fantezisi gibiydi gerçek mi acaba trde ne zaman belirir ve fiyat konusunda fikri olan varmidir?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
burası yeri değil ama iphone 5 ile ilgili tesadüfen bi video gördüm lazer sanal klavye ve holografik ekranı vardı baya baya bilimkurgu fantezisi gibiydi gerçek mi acaba trde ne zaman belirir ve fiyat konusunda fikri olan varmidir?

O video sahte hocam.
Bir animasyon stüdyosunda hazırlanmış, görsel efektlerle süslenmiş.
Tamamen traş anlayacağın.
Ama öyle bir yaymışlar ki youtube ve facebook aracılığıyla, her izleyen gerçek zannediyor:)
Gerçek zannedenler iPhone5 yolunu gözlemeye başladılar :D

Not: O videodaki gibi bir teknolojinin telefonlara gelmesine en az 10 sene var. (En az)

okitox

okitox

Üye
telefona hard format atıp oviden şu anki sürümü yeniden yükle desek haritalar ovi suite gibi uygulamalar da geri yüklenir mi acaba?

gourme

Üye
O video sahte hocam.Bir animasyon stüdyosunda hazırlanmış, görsel efektlerle süslenmiş.Tamamen traş anlayacağın.Ama öyle bir yaymışlar ki youtube ve facebook aracılığıyla, her izleyen gerçek zannediyor:)Gerçek zannedenler iPhone5 yolunu gözlemeye başladılar :D
ben de öyle düşünmüştüm teşekkur ederim

okitox

okitox

Üye
benim soruma hayır yardım sever temiz yüzlü insanı seven dertten tasadan anlayan biri allah rızası için cevap verse de ona göre format atıp yazılım yüklesem yav... :D:D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlardan biri bu konunun linkini nokia sitesine atsın :D nokia bu kadar çok yazılanları gördüğünde güncelleme yarın ovi de olur :islik :d:

Uruloki

Uruloki

Üye
@bulutsuzgece belli olmaz bak çift çekirdek teknolojisi 3D filan bak nasıl geldiler belli olmaz yani

pula

Üye
evet ne yapacaklari bencede belli olmaz sonucta pazar var ve bu pazarda rekabet var bunun sonucunda ileri teknolojileri erkene cekebilir teknoloji ureticileri

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
telefona hard format atıp oviden şu anki sürümü yeniden yükle desek haritalar ovi suite gibi uygulamalar da geri yüklenir mi acaba?

hard formatı neden atıyorsunuz ki ? telefonunuzda bir problem varsa zannedersem flash lamanız daha doğru olur güncel haritaları yaniden yukleyebilirsiniz

okitox

okitox

Üye
hard formatı neden atıyorsunuz ki ? telefonunuzda bir problem varsa zannedersem flash lamanız daha doğru olur güncel haritaları yaniden yukleyebilirsiniz

telefon hafızasında saçma sapan bir sürü program var biraz yavaşladı tel ağırlaştı da o yüzden fabrika ayarlarına geri dönmüş gibi olsun istiyorum...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece belli olmaz bak çift çekirdek teknolojisi 3D filan bak nasıl geldiler belli olmaz yani

Hocam ne kadar erkene çekerlerse çeksinler,
Arkasında herhangi bir dijital panel, alıcı/yansıtıcı yüzey veya perde olmaksızın görüntünün boşlukta izleneceği
Hologram görüntü teknolojisinden bahsediyoruz burda:)
Öyle 1-2 senede olmaz o işler. Daha dokunmatik teknolojisinin bile ilerleyeceği çok yol var.
Hologram teknolojisi mevcut ancak günlük hayata tamamen yerleşecek ve cep telefonlarına girecek kadar gelişmedi henüz.
Üzerinde çalışmalar sürüyor. 5-10 yıl arasında sürer günlük kullanıma yerleşmesi.

O sahte iPhone videosundakine benzer, After Effects uygulaması ile yapılmış gerçekçi birkaç animasyon daha:

[video=youtube;v0rs4_7sDpQ]http://www.youtube.com/watch?v=v0rs4_7sDpQ&feature=related[/video] [video=youtube;lwUY_V_DBhM]http://www.youtube.com/watch?v=lwUY_V_DBhM&feature=related[/video]

okitox

okitox

Üye
flood için özür dilerim. telefon kutudan çıkarıp ilk açtığım haline dönsün istiyorum o yüzden soruyorum...

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
telefon hafızasında saçma sapan bir sürü program var biraz yavaşladı tel ağırlaştı da o yüzden fabrika ayarlarına geri dönmüş gibi olsun istiyorum...

Arkadaşım şimdi hard format tan sonra bazı ovi uygulamalarının yuklenemediği yüklensede sağlıklı çalışmadığı formdaki arkadaşlar yazmışlardı

bunun yerine kullanmadığın uygulama ve proğramlarını silebilirsin.

Ama yeni alınmış gibi olsun istiyorsan en iyi çözüm flashlamak bir nevi pc ye format atmak gibi bişey.

berkayhas

Üye
alman annası var bende klavyesi hiçbir işe yarmaıyor çok küçük

okitox

okitox

Üye
Arkadaşım şimdi hard format tan sonra bazı ovi uygulamalarının yuklenemediği yüklensede sağlıklı çalışmadığı formdaki arkadaşlar yazmışlardı

bunun yerine kullanmadığın uygulama ve proğramlarını silebilirsin.

Ama yeni alınmış gibi olsun istiyorsan en iyi çözüm flashlamak bir nevi pc ye format atmak gibi bişey.

Flash işlemini biliyorum onu yaparım da rm-718 için (c6-01) hangi anna dosyalarını indircem naviden onu bilmiyorum. mesela n8 için şu şu dosyalar olacak ve 7 tane olacak falan filan yazılmış ama c6-01 için farklı mı? naviden neyi indireceğimi bilmiyorum. herkes alman annası diyo bana hepsi baba görünüyo :D hangisi yani? :D

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ilk defa bukadar uzun durdu bu versiyon 22.14 te daha önce gelip giderdi içimden bir ses diyorki yarın çıkacak bu anna güncellemesi

ugur6565

ugur6565

Üye
hiç belli olmaz nokia bu güvenilmezki aylar oldu:hih:

Üst Alt