Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
kenan_dkaya
Üye
Heyecan Dorukta , Şuuutt ve Annaa Olsun Artık !!!
İnanıyorum ki bu gün herkez zor uyuyacak ! Sabah Olmaz Yarın Resmi Tatil Sayılsın Anna Gelirse ,
Gelmez ise Yasss
Bütün dünya Nokia'nın Anna'sını Belle'di... Biz daha sırada bekliyoruz.Yarın kısmetse biz de listeye girer Anna'yı görürsek, bir süre kullanırız. Hemen hemen Kasım ayı sonlarına doğru da Belle'riz artık herkesten sonra da olsa...
hastaneye yattım Tahminime göre öğlen gibi gelecek Bende öğlen gözlerimı açarım bol şans dileyin arkadaşlar
kenan_dkaya
Üye
çok istiyoruz ya bu annayı galiba yüklediğimize pişman olacağız gibi geliyor bir yabancı forum ve nokia destek sitesinde bataryanın performansının çok düştüğü okudum..!!
Ne Yapsak Annaya Geçmesek mi !
KadirCakir
Üye
Geçmiş olsun kardeş. Bol şans dilemeyeceğim artık sağlığı bari şansa bırakmayalım yoksa hayatımız pamuk ipliğine bağlı duruma gelir.
DIKKATINI CEKERIM BUYUK GUNCELLEME DIYORUM e-posta felan bunlardan banane anna bana sadece e-postayi getirmis diye bakmam. Buyuk gelismelere bbakarim. Ha nfc buyuk affola
DIKKATINI CEKERIM BUYUK GUNCELLEME DIYORUM e-posta felan bunlardan banane anna bana sadece e-postayi getirmis diye bakmam. Buyuk gelismelere bbakarim. Ha nfc buyuk affola
Tarayıcı geliştirmeleri (daha hızlı ve seri dolaşım vb.) bu büyük değil mi bize göre eski tarayıcıdan kurtuluyoruz
cardanadam
Üye
bu annayı hep kötü tarafından gördük birde iyi tarafından görün arkadaşlar hiç olmazsa belleyi bu kadar beklemiyecez ayrıca bu geç gelme olayını ben güncellenen haritalara bağlıyorum malum türkiyenin her tarafında yol çalışmaları var yeni yollar yapılıyor ben sürekli şehir dışına çıktığım için navigasyonu kullanıyorum bağzı yerlerde rotayı yeniden hesaplıyor bağzı yerlerdede rotanın dışından gidiyor bence yeni yolların haritası güncelleniyor olabilir
JouLex
Üye
bu nokiadan bi yol olmaz
ultraslan_66
Üye
nokia cihazları süper telefonlar da bu güncellemeler tam zamanında gelse daha iyi olacak tasarımlarını çok iyi yapıor...