15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Heyecan Dorukta , Şuuutt ve Annaa Olsun Artık !!!
İnanıyorum ki bu gün herkez zor uyuyacak ! Sabah Olmaz :aha: Yarın Resmi Tatil Sayılsın :good: Anna Gelirse ,
Gelmez ise Yasss(h)

Toros542

Toros542

Üye
Bütün dünya Nokia'nın Anna'sını Belle'di... Biz daha sırada bekliyoruz.Yarın kısmetse biz de listeye girer Anna'yı görürsek, bir süre kullanırız. Hemen hemen Kasım ayı sonlarına doğru da Belle'riz artık herkesten sonra da olsa... :hmmm
bize gelene kadar kaşar olacak zaten.

ugur6565

ugur6565

Üye
navide halan yok ya:angry:

altannemre

Üye
hastaneye yattım Tahminime göre öğlen gibi gelecek Bende öğlen gözlerimı açarım bol şans dileyin arkadaşlar

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
çok istiyoruz ya bu annayı galiba yüklediğimize pişman olacağız gibi geliyor bir yabancı forum ve nokia destek sitesinde bataryanın performansının çok düştüğü okudum..!!
Ne Yapsak Annaya Geçmesek mi !

KadirCakir

Üye
Geçmiş olsun kardeş. Bol şans dilemeyeceğim artık sağlığı bari şansa bırakmayalım yoksa hayatımız pamuk ipliğine bağlı duruma gelir.

hastaneye yattım Tahminime göre öğlen gibi gelecek Bende öğlen gözlerimı açarım bol şans dileyin arkadaşlar

ugur6565

ugur6565

Üye
vallahi nokia agzımı bozar çünkü benim şuanki şarsım 2 gün gidiyor ben memnunum ama bilmiyomki :hmmm

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yarın çıkar inşallah hadi nokia güldür yüzümüzü :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Amin...............................

spartuas

spartuas

Üye
Insallah gelirde bu kadar beklediginize pisman olacaksiniz. Ikon ve ev ekrani olarak baska buyuk guncelleme yok annada bu kadar. :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Insallah gelirde bu kadar beklediginize pisman olacaksiniz. Ikon ve ev ekrani olarak baska buyuk guncelleme yok annada bu kadar. :oke:
Başka ne var söyleyeyim mi söylüyorum :
  • Düşey formda sanal QWERTY klavye
  • Bölünük ekran görüşü (ekranın bir bölümünde yazarken diğer kısımda yazdıklarımızı denetleyebiliyoruz.)
  • Yenilenen simgeler (artık daha yuvarlağımsı)
  • Tarayıcı geliştirmeleri (daha hızlı ve seri dolaşım vb.)
  • Yeni Nokia Maps (Haritalar) Sürümü (arama kolaylaşmış, sosyal ağ desteği eklenmiş, rotalar güncellenmiş.)
  • Takvim ve fotoğraf galerisi güncellenmesi
  • E-posta ya da kısa mesaj yoluyla konum paylaşabilme (karşıdaki cihazın illa Nokia olması gerekmiyor.)
  • MCM (Microsoft Communicator Mobile) ile anında mesajlaşma desteği
  • Donanım hızlandırmalı şifreleme desteği
  • E-posta geliştirmeleri
  • İş kullanıcılarına yönelik kolay ve güvenli intranet girişi
  • C7'de aktif hale gelen NFC desteği
  • Büyük güncelleme değil mi bu arkadaşım asıl sen pişman olma bu lafından dolayı :nono:

altannemre

Üye
Geçmiş olsun kardeş. Bol şans dilemeyeceğim artık sağlığı bari şansa bırakmayalım yoksa hayatımız pamuk ipliğine bağlı duruma gelir.
eyvallah kardeş çok sağol artık neye inanacağimı şaşırdım beni hep kıl payi kurtuldum büyük belalardan Trafik kazası 3ncü olacak bu

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yarın gelir inşaallah çok süper olur :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
spartuas

spartuas

Üye
Başka ne var söyleyeyim mi söylüyorum :
  • Düşey formda sanal QWERTY klavye
  • Bölünük ekran görüşü (ekranın bir bölümünde yazarken diğer kısımda yazdıklarımızı denetleyebiliyoruz.)
  • Yenilenen simgeler (artık daha yuvarlağımsı)
  • Tarayıcı geliştirmeleri (daha hızlı ve seri dolaşım vb.)
  • Yeni Nokia Maps (Haritalar) Sürümü (arama kolaylaşmış, sosyal ağ desteği eklenmiş, rotalar güncellenmiş.)
  • Takvim ve fotoğraf galerisi güncellenmesi
  • E-posta ya da kısa mesaj yoluyla konum paylaşabilme (karşıdaki cihazın illa Nokia olması gerekmiyor.)
  • MCM (Microsoft Communicator Mobile) ile anında mesajlaşma desteği
  • Donanım hızlandırmalı şifreleme desteği
  • E-posta geliştirmeleri
  • İş kullanıcılarına yönelik kolay ve güvenli intranet girişi
  • C7'de aktif hale gelen NFC desteği
  • Büyük güncelleme değil mi bu arkadaşım asıl sen pişman olma bu lafından dolayı :nono:
DIKKATINI CEKERIM BUYUK GUNCELLEME DIYORUM e-posta felan bunlardan banane :) anna bana sadece e-postayi getirmis diye bakmam. Buyuk gelismelere bbakarim. Ha nfc buyuk affola :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
DIKKATINI CEKERIM BUYUK GUNCELLEME DIYORUM e-posta felan bunlardan banane :) anna bana sadece e-postayi getirmis diye bakmam. Buyuk gelismelere bbakarim. Ha nfc buyuk affola :oke:
Tarayıcı geliştirmeleri (daha hızlı ve seri dolaşım vb.) bu büyük değil mi bize göre eski tarayıcıdan kurtuluyoruz :ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
bu annayı hep kötü tarafından gördük birde iyi tarafından görün arkadaşlar hiç olmazsa belleyi bu kadar beklemiyecez ayrıca bu geç gelme olayını ben güncellenen haritalara bağlıyorum malum türkiyenin her tarafında yol çalışmaları var yeni yollar yapılıyor ben sürekli şehir dışına çıktığım için navigasyonu kullanıyorum bağzı yerlerde rotayı yeniden hesaplıyor bağzı yerlerdede rotanın dışından gidiyor bence yeni yolların haritası güncelleniyor olabilir

JouLex

JouLex

Üye
bu nokiadan bi yol olmaz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia cihazları süper telefonlar da bu güncellemeler tam zamanında gelse daha iyi olacak :D tasarımlarını çok iyi yapıor...

Üst Alt