15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anna perşembe veya cuma gelebilir mi sizce ?

Bekleyen epeyce ülke var hala...
O yüzden bu Perşembe çıkacak pakete koyarlar mı bilinmez.

Türkiye ile birlikte Amerika, İsviçre, Avustralya, İsrail, İtalya v.b büyüklü küçüklü daha pek çok ülke var.

okitox

okitox

Üye
Ben perşembe de geleceğini sanmıyorum. Anna geldi mi bu sefer de başlıycaz hani Belle hani Belle diye herkes Hannibal'e bağlıcak :D nokia arayı kısa tutmak için annayı belleye yakın tutmak da istiyo olabilir. Anna bu kadar vakitte geldiyse belleyi şirinleri görebileceğimiz ihtimal dahilinde görürüz heralde....

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu iki güncelleme sonrası nokia anna ve belle part 2 olarak güncelleme çıkarıcakmış bu sitede yazdığını görüştüm. bu bilgi doğru mu ?

ugur6565

ugur6565

Üye
acaba perşemde günü listesinde biz varmıyız acaba bilgisi olan varsa söylesin:pro:

caphuscha

caphuscha

Üye
nokia şikayet paneline çok kızgın bir mail attım. 4443665 den bir eleman aradı. 34. haftada yayınlanacağı açıklanan anna güncellemesi tüm dünya ile aynı anda türkiyede devreye giremedi maalesef dedi. çünkü türkiyedeki güvenlik,şebeke,türkçe karakter ile yazışma,uydu testlerinde başarılı olamadı dedi. bu hafta yani 37. hafta içerisinde testler devam etmekte eğer basarılı olur ise yine bu hafta yayınlanabilir olacağını belirtti. ben hala kızgınken, bu hafta da geçemezse başarılı olana kadar ''düzenlemelere ve testlere'' devam dedi. bende ohannesburger dedim kendi kendime annadınmı.

mfb2

mfb2

Üye
nokia şikayet paneline çok kızgın bir mail attım. 4443665 den bir eleman aradı. 34. haftada yayınlanacağı açıklanan anna güncellemesi tüm dünya ile aynı anda türkiyede devreye giremedi maalesef dedi. çünkü türkiyedeki güvenlik,şebeke,türkçe karakter ile yazışma,uydu testlerinde başarılı olamadı dedi. bu hafta yani 37. hafta içerisinde testler devam etmekte eğer basarılı olur ise yine bu hafta yayınlanabilir olacağını belirtti. ben hala kızgınken, bu hafta da geçemezse başarılı olana kadar ''düzenlemelere ve testlere'' devam dedi. bende ohannesburger dedim kendi kendime annadınmı.
hep var bi bahaneleri bakalım bu hafta gelir inş

nadir_89

nadir_89

Üye
alman anna sında bu sorunlar çıkıyormu türkiyede kullanan arkadaşlarda acaba ben hiçbirinde böyle sorun duymadım almanya için yapılan türkiyede şebeke sorunu vermiyormuşta türkiye için çıkan fw demi sorun oluyormuş ilginç!

maxifunk

maxifunk

Üye
alman anna sında bu sorunlar çıkıyormu türkiyede kullanan arkadaşlarda acaba ben hiçbirinde böyle sorun duymadım almanya için yapılan türkiyede şebeke sorunu vermiyormuşta türkiye için çıkan fw demi sorun oluyormuş ilginç!
ben almanya annasını kullanıyorum en ufak bir sorun göremedim hatta artısı var batarya ömrü 1 gün uzadı :D

caphuscha

caphuscha

Üye
aslında mantığıma sığdırmak istemesemde aklıma takılıyor. Gsm operatörlerimizde testlere katkıda bulunuyor, ama yeterli mi acaba? Nokiayı çok sevsemde test sürecini bu kadar uzatmalarına acayip içerliyorum.

uribaju

uribaju

Üye
ben almanya annasını kullanıyorum en ufak bir sorun göremedim hatta artısı var batarya ömrü 1 gün uzadı :D
aynen arkadaşa katılıyorum ;)

----------Eklendi @ 18:20:26 ---------- Yazıldı @ 18:18:54 ----------

arkadaşlar bu iki güncelleme sonrası nokia anna ve belle part 2 olarak güncelleme çıkarıcakmış bu sitede yazdığını görüştüm. bu bilgi doğru mu ?
sanmıyorum belleden sonra çıkacak herhangi bir güncelleme tanıtılmadı

02samsat

02samsat

Üye
Nokia artık duy sesimizi bu gelen isyanın ayak sesleri. Nokia Nokia ....

polluxea♪

polluxea♪

Üye
belle forever :naughty: isterlerse kıyamete kadar güncellemesin nokia annayı hiç umrum degil vala artık arkadaslar...zira psikoloji kalmadı yani,bence sizde atın belleyi kurtulun :oke: bunca ay niye beklemisim diyceksiniz emin olun :)

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
artık hep aynı grafiklerden sıkıldım, n97 aynı , 5800 aynı , n8 aynı ikonlar bu güncellemeyle ikonlar değişsinde, gerisi süper olur . :nono:

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Valla sizi bilmem ama Nokia bi müşterisini kaybetti. :angry:

Emre-45

Emre-45

Üye
belle yukleyin artik :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Şimdi bir de olaya şu yönden bakmak lazım. Forum üyelerinin bir kısmı flash işinden iyi derecede anlıyor. Ben bile bu işlerden hiç anlamazken N8i aldıktan sonra öğrenmeye başladım. Hatta bir kaç gün önce teli çökerttim sağolsun arkadaşlar baya yardımcı olup telefona dead flash atmayı da öğrettiler ama tabi nasıl attım daha önceden alt yapım olduğu için flash atmasını biliyordum. Orçun arkadaşımızın da hakkı ödenmez. İlk flash atmasını o arkadaş sayesinde öğrenmiş oldum. Navi programı nedir ne işe yarar hiç bilgim yoktu. Bazı arkadaşlarımız bu işten anlamıyor haliyle riske girmek de istemiyorlar. En iyisi orjinal anna yı bekleyip yükleyelim istiyorlar. Ha tabi herşey ana karnında öğretilmiyor. Öğrenmek isteyenler varsa bir şekilde öğrenip istediği yazılımı yükleyebilir. O kişinin kendi tercihi. Umarım anna en kısa zaman da gelir. Ancak şu kadar söyleyebilirim. Flash işinden iyi derece de anlayan arkadaşlar belleyi yüklemedilerse saniye durmayıp geçmelerini öneririm. Ne 14.02 versiyonuna benziyor ne de annaya resmen farklı bir işletim sistemi ortaya çıkmış. Birde bunun orjinalini düşünemiyorum artık. Orjinal sürümü çıkana kadar buglar en aza ya da 0 a inmiş olur. Bu arada gerçi şu anda da stabil ama daha fazla stabil hale getirmelerini umuyorum..

• Beğen
Tepkiler: gkyrn, iatis ve bulutsuzgece
mfb2

mfb2

Üye
dostum yemiyor açıkçası riske etmek istemiyorum daha 2.taksitindeyim (10) biraz güven özveri tecrübe olsa yükleyeceğim çoktan belleyi :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
3. yada 4üncü ayından sonra yersin :D

02samsat

02samsat

Üye
Nokia nı bize yaptığını kimse yapmaz. Ama galiba Nokia dan da vazgeçemiyoruz...

altannemre

Üye
Şimdi bir de olaya şu yönden bakmak lazım. Forum üyelerinin bir kısmı flash işinden iyi derecede anlıyor. Ben bile bu işlerden hiç anlamazken N8i aldıktan sonra öğrenmeye başladım. Hatta bir kaç gün önce teli çökerttim sağolsun arkadaşlar baya yardımcı olup telefona dead flash atmayı da öğrettiler ama tabi nasıl attım daha önceden alt yapım olduğu için flash atmasını biliyordum. Orçun arkadaşımızın da hakkı ödenmez. İlk flash atmasını o arkadaş sayesinde öğrenmiş oldum. Navi programı nedir ne işe yarar hiç bilgim yoktu. Bazı arkadaşlarımız bu işten anlamıyor haliyle riske girmek de istemiyorlar. En iyisi orjinal anna yı bekleyip yükleyelim istiyorlar. Ha tabi herşey ana karnında öğretilmiyor. Öğrenmek isteyenler varsa bir şekilde öğrenip istediği yazılımı yükleyebilir. O kişinin kendi tercihi. Umarım anna en kısa zaman da gelir. Ancak şu kadar söyleyebilirim. Flash işinden iyi derece de anlayan arkadaşlar belleyi yüklemedilerse saniye durmayıp geçmelerini öneririm. Ne 14.02 versiyonuna benziyor ne de annaya resmen farklı bir işletim sistemi ortaya çıkmış. Birde bunun orjinalini düşünemiyorum artık. Orjinal sürümü çıkana kadar buglar en aza ya da 0 a inmiş olur. Bu arada gerçi şu anda da stabil ama daha fazla stabil hale getirmelerini umuyorum..
arkadaşım belle yi yüklemem de yardımcı olabilir misin yüklemek istiyorum kullandığım cihaz c601 şimdiden tsk ler..

Üst Alt