15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
maleseg c6-01 de belle yok sadece n8 de var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşım belle yi yüklemem de yardımcı olabilir misin yüklemek istiyorum kullandığım cihaz c601 şimdiden tsk ler..

C6-01 için de Belle gelecek ancak resmi olarak henüz çıkmadı. (Türkçe Belle, muhtemelen Kasım ayı sonlarında gelecek)
İnternette N8 için olan ingilizce (ve türkçe yamalı) sürümleri dolaşıyor.
Bence acele etme.
Hele Türkçe Anna bir çıksın. Daha sonra Belle'yi yüklersin.

altannemre

Üye
C6-01 için de Belle gelecek ancak resmi olarak henüz çıkmadı. (Türkçe Belle, muhtemelen Kasım ayı sonlarında gelecek) İnternette N8 için olan ingilizce (ve türkçe yamalı) sürümleri dolaşıyor. Bence acele etme. Hele Türkçe Anna bir çıksın. Daha sonra Belle'yi yüklersin.
bilgi için tsk ler dostum bekliyoruz bakalım Inşalla yarın gelir

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben telefondan baktım nokia da n8 versiyon 22.14 anna görünüyor naviden bakabilirmisiniz çıktımı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar ben telefondan baktım nokia da n8 versiyon 22.14 anna görünüyor naviden bakabilirmisiniz çıktımı

Nokia Türkiye resmi internet sitesinde herhangi bir gelişme yok. :hmmm

Dipnot: OVİ'de de tık yok.

spartuas

spartuas

Üye
okullar acilacak moral bozuk zaten hemn gelsin anna bnde ingilizce dilinden kurtuluyum aga ingilizcem gelisti bea ;)

ugur6565

ugur6565

Üye
inş yarın türkiye vardır:angry:

m542tf

m542tf

Üye
bende 22.14 gözüküyor mobilde ama başka hiç biyerde yok anlamadım bi gariplik var ama nerde

nameste108

Üye
arkadaşlar yarın ki listeye hangi sayfadan -ardesten- ulaşabiliriz? developer.nokia mı?

forbidden5

forbidden5

Üye
mobilde 22.14 yazması ilginç daha öncedende böylemiydi yoksa yenimi oldu ? acaba sitedeki ilk s3 cihazların annalı gösterilmeye başlandığı andan itibaren 22.14 mü gösteriyordu bilen varmı

pensacola

Üye
Düne Kadar Yoktu :) Ben Hergün Evdeyken Bakıyorum Şuan Bakamadım Ama Akşam Bakıcam :) Gerçi Arkadaşların Yalan Söyliycek Hali Yoq Gelmişse Anna Gelmiştir :)

forbidden5

forbidden5

Üye
ama nokia nın mobil sitesinde bunu gösteriyor sadece normal sitede yok çok ilginç umarım yarın gelir artık

okitox

okitox

Üye
Şu an baktım arkadaşın dediği gibi Nokia C6-01 için en güncel versiyon 022.014 diyor.

gkyrn

gkyrn

Üye
yoo gayet en son yazılım sürümü 014.002 dir yazıyor.bknz.

okitox

okitox

Üye
kardeş nokia.mobi'de öyle yazıyor :) normal sitede hala 14 evet dediğin gibi. ovide de bi iş yok ama nokia.mobi ye arada bir giriyordum ben yeni düzelmiş bu. yani yeni olmuş çünkü 2 gün önce bakmıştım 14 yazıyordu. belki de yarın gelecektir gerçekten...

gelmezse sövmeyin kendi fikrimdir :D

gkyrn

gkyrn

Üye
kardeş nokia.mobi'de öyle yazıyor :) normal sitede hala 14 evet dediğin gibi. ovide de bi iş yok ama nokia.mobi ye arada bir giriyordum ben yeni düzelmiş bu. yani yeni olmuş çünkü 2 gün önce bakmıştım 14 yazıyordu. belki de yarın gelecektir gerçekten...

gelmezse sövmeyin kendi fikrimdir :D

eyvallah ya,pardon yanlış anlama için.kafa mı kaldı nokia yüzünden annasını satıyım:d:yarın için de pek ümidim yok açıkçası eylül sonu diye şartladım kendimi:kotu:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Anna güzeldir inş satıp duruyoz çok para verirler :aha:

gkyrn

gkyrn

Üye
:p::p::p::p:

STaT!C

STaT!C

Üye
Beyler nokia tr ' nin sitesinde sanki annaya hazırlık var gibi n8 , c7 ,c6-01 sayfalarında resimler anna yüklü n8 ve c7 ve c6-01 resimleriyle değiştirilmiş ve işletim sistemi bölümüne symbian anna yazılmış bir işaret olabilir bana kalırsa. :hmmm

m542tf

m542tf

Üye
mobilde 22.14 yazması ilginç daha öncedende böylemiydi yoksa yenimi oldu ? acaba sitedeki ilk s3 cihazların annalı gösterilmeye başlandığı andan itibaren 22.14 mü gösteriyordu bilen varmı
bugün olan bir şey bu daha önce 014.002 vardı

Üst Alt