15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

pensacola

Üye
Bizim İçin Direk Belle Çıkacakmış :)

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
24 hafta dıyolar herkes bısey dıyor musterı hızmetlerınde

OHA ! :nono: Bir yıl zaten 52 hafta beee 24 hafta mı ? Bu aşağı-yukarı yaklaşık 6 ay eder hesaplamadım ama...Çüş ! :off:

----------Eklendi @ 15:59:17 ---------- Yazıldı @ 15:58:00 ----------

Bizim İçin Direk Belle Çıkacakmış :)

Yalan haber :D Daha Anna'yı çıkaramadılarsa Belle söz konusu bile değil :D Haa ne olur ? Millet Belle ile yatıp bi taraflarını büyütürken biz Anna'yı daha yeni update etmiş olacağız :D

erollcelik

erollcelik

Üye
125 MB olan dosyada dondu.iptal etim o dosyayı işaretleyip tekrar indiriyorum.bi sorun olurmuki

pensacola

Üye
Hepsi Ayrı Ayrı Dosya Zaten .. Ve Sırayla İndiriyor Kaldığı Yerden Devam Et İndirmeye ..

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
İşaretleme derken ?

----------Eklendi @ 16:03:16 ---------- Yazıldı @ 16:02:21 ----------

Hahaha Toplam 15 kişi bu sayfada şuan :D Herkes Oviye düştüü demesini bekliyor birinin sanki bu ne ilgi yav :D

devil____boy

Üye
batsanda kurtulsak nokia senden

• Beğen
Tepkiler: *Krosaki*
Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
ARKADAŞLAR Şimdi Nokiadan Aradılar Emrah beyle görüştüm ANNA güncellemesinn bu yılın 34. haftası çıkıcağı sistemlerinde yazıyormuş ve 34. haftası bu hafta Yani cumaya kadar ggüncelemenin olucağını söyledi. Bencede BU cumayla Çaşamba Arası Kesinlikle Güncelleme Olucak.

devil____boy

Üye
ARKADAŞLAR Şimdi Nokiadan Aradılar Emrah beyle görüştüm ANNA güncellemesinn bu yılın 34. haftası çıkıcağı sistemlerinde yazıyormuş ve 34. haftası bu hafta Yani cumaya kadar ggüncelemenin olucağını söyledi. Bencede BU cumayla Çaşamba Arası Kesinlikle Güncelleme Olucak.

değil emrah bey direk nokia sahibi arasa inanmam ben bu şerefsizlere

rafet383838

rafet383838

Üye
hocam ınanma sen onlara herkese farklı bısey soyluyo bunlar 34 hafta dıolar salı dıolar pazartesı dıolar

Overdose34

Overdose34

Üye
Anna' Türkleri adam yerine koyup sunmadılar daha. Türkler Belle diyo. Ruyamızda goruruz onu legal yollarla.

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
Birde NOKİA TÜRKİYE SAYFASINDA bi çocuk güncellemler ne zaman demiş, noia türkiye de Cihazınıza *#7370# koduyla format attıktan sonra yazılım güncelleştirmesini deneyebilir ve problem çözülmezse yetkili servise başvurabilirsiniz.

Teşekkürler
:dry:

erollcelik

erollcelik

Üye
işe bak telefona flash atmaya karar verdik gel görki navi çlışmaz hale geldi

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Yılbaşına kadar yolu var , Belleyide böyle bekleriz galiba :d:

rafet383838

rafet383838

Üye
anna gelmedıyse belle hıc gelmez su tarıh derler aylar gecer artık

devil____boy

Üye
Nokia'nın bu kadar hantal olması onların kabahatı ama kimse bize zorla Nokia aldırtmadı.Yani böyle batsın falan demenin lüzumu yok.

benim şahsi düşüncem polemik yapmaya gerek yok :ah

gokaycan

Üye
Birde NOKİA TÜRKİYE SAYFASINDA bi çocuk güncellemler ne zaman demiş, noia türkiye de Cihazınıza *#7370# koduyla format attıktan sonra yazılım güncelleştirmesini deneyebilir ve problem çözülmezse yetkili servise başvurabilirsiniz.Teşekkürler :dry:
deneyen var mı peki hiç ?

Üst Alt