Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Yalan haber Daha Anna'yı çıkaramadılarsa Belle söz konusu bile değil Haa ne olur ? Millet Belle ile yatıp bi taraflarını büyütürken biz Anna'yı daha yeni update etmiş olacağız
erollcelik
Üye
125 MB olan dosyada dondu.iptal etim o dosyayı işaretleyip tekrar indiriyorum.bi sorun olurmuki
pensacola
Üye
Hepsi Ayrı Ayrı Dosya Zaten .. Ve Sırayla İndiriyor Kaldığı Yerden Devam Et İndirmeye ..
ARKADAŞLAR Şimdi Nokiadan Aradılar Emrah beyle görüştüm ANNA güncellemesinn bu yılın 34. haftası çıkıcağı sistemlerinde yazıyormuş ve 34. haftası bu hafta Yani cumaya kadar ggüncelemenin olucağını söyledi. Bencede BU cumayla Çaşamba Arası Kesinlikle Güncelleme Olucak.
ARKADAŞLAR Şimdi Nokiadan Aradılar Emrah beyle görüştüm ANNA güncellemesinn bu yılın 34. haftası çıkıcağı sistemlerinde yazıyormuş ve 34. haftası bu hafta Yani cumaya kadar ggüncelemenin olucağını söyledi. Bencede BU cumayla Çaşamba Arası Kesinlikle Güncelleme Olucak.
değil emrah bey direk nokia sahibi arasa inanmam ben bu şerefsizlere
rafet383838
Üye
hocam ınanma sen onlara herkese farklı bısey soyluyo bunlar 34 hafta dıolar salı dıolar pazartesı dıolar
Overdose34
Üye
Anna' Türkleri adam yerine koyup sunmadılar daha. Türkler Belle diyo. Ruyamızda goruruz onu legal yollarla.
Turkuaz0
Üye
Birde NOKİA TÜRKİYE SAYFASINDA bi çocuk güncellemler ne zaman demiş, noia türkiye de Cihazınıza *#7370# koduyla format attıktan sonra yazılım güncelleştirmesini deneyebilir ve problem çözülmezse yetkili servise başvurabilirsiniz.
Teşekkürler
erollcelik
Üye
işe bak telefona flash atmaya karar verdik gel görki navi çlışmaz hale geldi
Birde NOKİA TÜRKİYE SAYFASINDA bi çocuk güncellemler ne zaman demiş, noia türkiye de Cihazınıza *#7370# koduyla format attıktan sonra yazılım güncelleştirmesini deneyebilir ve problem çözülmezse yetkili servise başvurabilirsiniz.Teşekkürler