15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

rafet383838

rafet383838

Üye
zannetmıyorum hocam olacagını hıc

rafet383838

rafet383838

Üye
yanı evet olmuyo malesef ölede

_ardaa

_ardaa

Üye
Bakıyorum da artık hurafelere de inanır oldunuz, yok soft fortmat at öyle dene falan, arkadaşlar güncelleme henüz bize sunulmadı öyle bugün yarın da sunulacağını sanmıyorum biraz sabırlı olun güncel işlerinizle meşgul olun bu kadar takıntı yapmayın sonra bazılarınız ileri gidip hakaret ediyor yakışmayan şeyler bunlar bugün veya yarın güncelleme beklemeyin boşuna cuma öğlen kontrol edin olmadı pazartesi öğleden sonra o da olmadı artık eylülün ilk haftası her dakika naviye yüklenmeyin boşuna.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve *Krosaki*
*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Bakıyorum da artık hurafelere de inanır oldunuz, yok soft fortmat at öyle dene falan, arkadaşlar güncelleme henüz bize sunulmadı öyle bugün yarın da sunulacağını sanmıyorum biraz sabırlı olun güncel işlerinizle meşgul olun bu kadar takıntı yapmayın sonra bazılarınız ileri gidip hakaret ediyor yakışmayan şeyler bunlar bugün veya yarın güncelleme beklemeyin boşuna cuma öğlen kontrol edin olmadı pazartesi öğleden sonra o da olmadı artık eylülün ilk haftası her dakika naviye yüklenmeyin boşuna.

Evet haklısın iyi söylüyon güzel söylüyorsun da aylardır bekleyince insanlar sabırsızlanıyor...Abartmmak lazım tabi..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
şu müzik çalar sorunu vardı çözüm bulundu mu arkadaşlar kütüphaneyi yeniledim bende de aynı sorun ne var ne yok bütün müzikler müzik çalara geldi :hmmm

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
1000 lira para verdik bilader bu cihaza naviyi meşgul etmeyi bırak yakar yıkar talan bile ederim. kafana takma sen ...

_ardaa

_ardaa

Üye
biz beleşe aldık sanki telefonu, ovi'yi navi'yi meşgul et bakalım ne geçecek eline madem 1000 Tl ödedin suyunu bile çıkarır içerim diyorsun Nokia müşteri hizmetleri destek hatları vs yerleri ara bizzat git başvur kızgınlığını dile getir buraya yazmakla günde 10bin defa ovi yada naviyi kontrol etmekle gelmez.

----------Eklendi @ 16:48:45 ---------- Yazıldı @ 16:47:45 ----------

şu müzik çalar sorunu vardı çözüm bulundu mu arkadaşlar kütüphaneyi yeniledim bende de aynı sorun ne var ne yok bütün müzikler müzik çalara geldi :hmmm

hangi uygulama yada oyunun müzikleri ise o uygulama yada oyunu kaldır tekrar yükle.

sagokolik89

Üye
ARKADAŞLAR Şimdi Nokiadan Aradılar Emrah beyle görüştüm ANNA güncellemesinn bu yılın 34. haftası çıkıcağı sistemlerinde yazıyormuş ve 34. haftası bu hafta Yani cumaya kadar ggüncelemenin olucağını söyledi. Bencede BU cumayla Çaşamba Arası Kesinlikle Güncelleme Olucak.
kardeşim beni de aradılar şimdi sertaç'la konuştum aynı şeyi dedi cuma'ya kadar çıkacak diyor türkiye'deki gsm şebekeleri ile bi problem olmuş ondan geç kalmış

debug06

Üye
yok doğalgaz boru hatlarındaki sorundan kaynaklıymış...
ne alakası var gsm ile güncellemenin ya inanmayın kafa bulmuşlar.

rezillik resmen...

cyber

cyber

Üye
inşallah anna ile belle art arda çıkar da direk belle yi yükleriz

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
yok doğalgaz boru hatlarındaki sorundan kaynaklıymış...
ne alakası var gsm ile güncellemenin ya inanmayın kafa bulmuşlar.

rezillik resmen...
dile kolay geliyor ama işin gerçek yüzü öyle değil.türkiye deki gsm operatörlerine optimize ediyorlar sistemi.hem sorunsuz bir yazılım istiyorsunuz hemde bu nasıl iş diyorsunuz.alaka'ya maydonoz kurmayın...

_ardaa

_ardaa

Üye
Yok öyle değil ama zaten gsm bilgileri ellerinde var çünkü yıllardır kullanılan bir işletim sistemi, hangi frekansta çalıştıkları api'ler vs ne varsa hepsi ellerinde var zaten işletim sistemi yeniden yazılmıyor sonuçta, adamlar da ne zaman çıkacağını bilmediği için 2 günde bir farklı birşey uydurmak zorunda kalıyorlar.

debug06

Üye
dile kolay geliyor ama işin gerçek yüzü öyle değil.türkiye deki gsm operatörlerine optimize ediyorlar sistemi.hem sorunsuz bir
yazılım istiyorsunuz hemde bu nasıl iş diyorsunuz.alaka'ya maydonoz kurmayın...

Hocam bunu gsm ile bi ilgisi felan yok zaten aradığınız nokia müşteri hizmetlerinin bununla ilgili bir bilgisi asla yok.

onlara bilgi gelir symbian anna geldi yada gelecek
başka da bişeyden anladıkları yok onların.
Tüm dünya ülkelerinde sorun yok bi bizdemi sorun oldu.Komik valla cidden

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bu sorunun ülkemizdeki bant sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum...

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
kardeşim beni de aradılar şimdi sertaç'la konuştum aynı şeyi dedi cuma'ya kadar çıkacak diyor türkiye'deki gsm şebekeleri ile bi problem olmuş ondan geç kalmış
evet bu kadr takıntı yapmayalım cumaya kadar bekleyelim bencede ama şuda ilgimi çekti BELLE hcklamışlar dowlanda sunuyo adamlar ?

debug06

Üye
Yok öyle değil ama zaten gsm bilgileri ellerinde var çünkü yıllardır kullanılan bir işletim sistemi, hangi frekansta çalıştıkları api'ler vs ne varsa hepsi ellerinde var zaten işletim sistemi yeniden yazılmıyor sonuçta, adamlar da ne zaman çıkacağını bilmediği için 2 günde bir farklı birşey uydurmak zorunda
kalıyorlar.

arkadaşım yok tamamen müşteri hizmetlerinin kendini saçma sapan şekilde korumak için uydurduğu laf.Tipik Türk cevabı işte...
Bide ben bilmem beyim bilir deseymiş tam olacakmış...

Üst Alt