15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Salı Gelicekti, Hani . :D Cuma Gelir, Bu Güncelleme .

erollcelik

erollcelik

Üye
Az önce nokiaya mesajımı saygılarımıda sunarak ilettim.

WebStyle

WebStyle

Üye
Halen daha çıkmadı mı bu! yazık gerçekten yazık.. bende artık şimdiye kadar çıkmıştır diye ümit ediyordum. Bir tek sanırım Türkiye kaldı. :S

kutokuari

kutokuari

Üye
sabreden derviş muradına ermiş ere ere bi hal olduk :D

eRdaL.

eRdaL.

Üye
navi hata veriyor yine

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dünden beri hata veriyor...

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben sabahtan beridir navifirm nokia care giremedim.bağlantı kapalı

_ardaa

_ardaa

Üye
care sunucularını kapatmışlar sanırım millet naviden clear local cache yapa yapa çökerttiler sunucuları

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu kadar bekleyeceğinize germany kodlu annayi yükleyin olsun bitsin

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
az önce nokia müşteri hizmetlerinden beni aradılar, hiçbir güncellemenin henüz olmadığını ve ne zaman çıkacağının belirsiz olduğunu söylediler

erollcelik

erollcelik

Üye
valla ben şimdi
yüklüyorum germany bindik bi alamete gidiyoz bakalım nereye

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
germany anna sorun çıkıyormu.bilgi verirseniz.çok teşekkürler.:rica:

----------Eklendi @ 15:26:46 ---------- Yazıldı @ 15:16:08 ----------

kimse bilmiyormu.yükleyen yokmu.germany aanasını.:good:

erollcelik

erollcelik

Üye
yokböyle bişey ya.278.2 mb euro germany variantı 278 mb indi ve dondu.40 dk bekliyorum inanamıyorum.

_ardaa

_ardaa

Üye
Navi'den indirirken sorun çıktıysa forum da upload edilmiş dosyalar var onlara bak istersen.

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
az önce nokia müşteri hizmetlerinden beni aradılar, hiçbir güncellemenin henüz olmadığını ve ne zaman çıkacağının belirsiz olduğunu söylediler

Al işte bak Önce Haziran dediler.Sonra Temmuz Sonra Ağustos.Sonra Ağustosun ilk haftası.Sonra Ağustosun 2.haftası.SonraAğustos'un 15i.Sonra 25'e kadar çıkacak.Sonra 22 Ağustos Pazartesi gelecek dediler.Ondan sonra müşteri temsilcisi Sertaç 23 Ağustos Salı diyor.Başka bir müşteri temsilcisi Cuma diyor. İşte bu müşteri temsilcisi de belirsiz diyor.Anasının gözü bea.Hepimizle dalga geçiyorlar.Bu ne biçim iş yav ! Tüm dünya yükledi.Bi biz kaldık.Resmen kıçlarıyla dalga geçiyorlar bize.Eminim o müşteri temsilcisi veya Nokia Türkiye altında çalışanlar orjinal türkçe Türkiye için olan Annayı yüklemişlerdir bile...Biz hala bekliyoruz.Alayı yalancı bea inanmayın...Belki de hiç gelmeyecek Türkiye için...Ağustos'tan ümidi kesin gelmez..Siz 2011'den bike ümidi kesin.2012 de gelirse gene şanslıyız :) :off: :kotu: :vur :nono: :ağlarım:

----------Eklendi @ 15:54:23 ---------- Yazıldı @ 15:53:00 ----------

3 saat önce bende mesaj attım Nokia'ya cevap yok.Ne bir mail ne de bir telefon...

rafet383838

rafet383838

Üye
24 hafta dıyolar herkes bısey dıyor musterı hızmetlerınde

Üst Alt