Linke falan tıklamayın,''paylaşımı kısalt,para kazan''kullanılan linkten para'nın derdine düşmüş.
nokia_belle Üye Linke falan tıklamayın,''paylaşımı kısalt,para kazan''kullanılan linkten para'nın derdine düşmüş.
MoonLife01 Üye para kazan linki bu ayip be kardesim - - - Eklendi - - - para kazan linki bu ayip be kardesim
coskuntr Üye Konu Sahibi kullanıcıadları' Alıntı: Yalnız bölüm yanlış.Cep Telefonları Genel bölümü ile ilgili nasıl bir bağ kurdunda buraya açtın acaba ? Genişletmek için tıkla ... Teknoloji bölümüne konu açma yetkim yoktu. Bu yüzden en yakın burayı gördüm
kullanıcıadları' Alıntı: Yalnız bölüm yanlış.Cep Telefonları Genel bölümü ile ilgili nasıl bir bağ kurdunda buraya açtın acaba ? Genişletmek için tıkla ... Teknoloji bölümüne konu açma yetkim yoktu. Bu yüzden en yakın burayı gördüm
nokia_belle Üye normal hali: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yine para kazanılan yönlendirmeli siteye konulmuş o yüzden normalini yazdım.
normal hali: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yine para kazanılan yönlendirmeli siteye konulmuş o yüzden normalini yazdım.