Kesinlikle Z2 derim kullanıyorum süper bir cihaz Aynen ben de çok memnunum
spacekiller Üye 98farom98' Alıntı: Kesinlikle Z2 derim kullanıyorum süper bir cihaz Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de çok memnunum
98farom98' Alıntı: Kesinlikle Z2 derim kullanıyorum süper bir cihaz Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de çok memnunum
98farom98 Üye spacekiller' Alıntı: Aynen ben de çok memnunum Genişletmek için tıkla ... Kardeşim 4.4.4 güncellemesinden sonra şarj sorunu yaşıyormusun bende kendi kendine şarj yiyor
spacekiller' Alıntı: Aynen ben de çok memnunum Genişletmek için tıkla ... Kardeşim 4.4.4 güncellemesinden sonra şarj sorunu yaşıyormusun bende kendi kendine şarj yiyor
spacekiller Üye 98farom98' Alıntı: Kardeşim 4.4.4 güncellemesinden sonra şarj sorunu yaşıyormusun bende kendi kendine şarj yiyor Genişletmek için tıkla ... Kardeşim internetteki yorumları okuyunca güncellemeden vazgeçtim lollipop bekleyeceğim
98farom98' Alıntı: Kardeşim 4.4.4 güncellemesinden sonra şarj sorunu yaşıyormusun bende kendi kendine şarj yiyor Genişletmek için tıkla ... Kardeşim internetteki yorumları okuyunca güncellemeden vazgeçtim lollipop bekleyeceğim
98farom98 Üye spacekiller' Alıntı: Kardeşim internetteki yorumları okuyunca güncellemeden vazgeçtim lollipop bekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... En iyisini yaparsın ben yükledim pişmanım
spacekiller' Alıntı: Kardeşim internetteki yorumları okuyunca güncellemeden vazgeçtim lollipop bekleyeceğim Genişletmek için tıkla ... En iyisini yaparsın ben yükledim pişmanım
kemsaf Üye baldik38' Alıntı: lg g2 32 aldım saolun konu kapatılsn lfn. herkeze onerileri in saolsun Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun gule gule kullan
baldik38' Alıntı: lg g2 32 aldım saolun konu kapatılsn lfn. herkeze onerileri in saolsun Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun gule gule kullan
98farom98 Üye baldik38' Alıntı: lg g2 32 aldım saolun konu kapatılsn lfn. herkeze onerileri in saolsun Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullan
baldik38' Alıntı: lg g2 32 aldım saolun konu kapatılsn lfn. herkeze onerileri in saolsun Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun güle güle kullan
utt2 Üye baldik38' Alıntı: lg g2 32 aldım saolun konu kapatılsn lfn. herkeze onerileri in saolsun Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun
baldik38' Alıntı: lg g2 32 aldım saolun konu kapatılsn lfn. herkeze onerileri in saolsun Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun