Telefon Tavsiyesi 1400 1500 TL bütcem var önerdiniz telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
1400 1500 TL bütcem var önerdiniz telefonlar
önerileriniz nelerdir ben z2 yada g3 32gb düşünüyom başka teller yazabilirsiniz bu ikisinddn 1 rinide yazabilirsiniz bide 3 4 tel birden yazın ve sonra aralarından ben olsam bunlardan sunu alırdım diye belirtsin lfn şimdiden tşkrler herkeze

0MG90

0MG90

Üye
Z2

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
spacekiller

spacekiller

Üye
önerileriniz nelerdir ben z2 yada g3 32gb düşünüyom başka teller yazabilirsiniz bu ikisinddn 1 rinide yazabilirsiniz bide 3 4 tel birden yazın ve sonra aralarından ben olsam bunlardan sunu alırdım diye belirtsin lfn şimdiden tşkrler herkeze
Z2 güzel ben aldım z2 ile bütün sorularını cevaplarım

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Lumia 1520.

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle Z2 derim kullanıyorum süper bir cihaz

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

s8n5r

Üye
LG G3 derim başkada bişey demem ☺

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
LG G3'ün şekli bana itici geliyor. Sony Z2 hem tasarım hem donanım hem de batarya açısından gayet iyi. Gidip bi incelemeni tavsiye ederim.

furkankaya559758

Üye
Z2 çok güzel telefon. Şarj süresi çok iyi ayrıca Sony kalitesi kolay kolay pişman etmez.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1-)Nexus 6
2-)G3
3-)Z2
4-)Note 3

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nexus 6 2000 küsürden çıkacak :angry:
O yüzden 1350 liraya note 3 LTE ÖNERİRİM

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
1)z2
2)htc one m8
ben olsam m8 alırım.tasarım,arayüz açısından benim daha çok hoşuma gidiyor.

kemsaf

kemsaf

Üye
Hocam lumia 1520 veya lg g3 32 gb oneririm

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
nexsus 6 para yetmez nokia dusunmuyorum su an 1400 e lg g3 32 gb 1500 e z2 kaldı sımdılık bu fiyatlar kliksa da başka bilidiğiniz telleri bekliyorun bide seçme nedeninide yazarsanız çok mutlu olurum. :) :D

kemsaf

kemsaf

Üye
nexsus 6 para yetmez nokia dusunmuyorum su an 1400 e lg g3 32 gb 1500 e z2 kaldı sımdılık bu fiyatlar kliksa da başka bilidiğiniz telleri bekliyorun bide seçme nedeninide yazarsanız çok mutlu olurum. :) :D
Hocam z2 ile lg g3 32 gb arasindan secimim lg g3 32 gb olurdu ekrani bitiriyor beni asiri kaliteli performansi daha fazladir z2 den ustelik sarj konusunda konusumucam

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

baldik38

Üye
    Konu Sahibi
Hocam z2 ile lg g3 32 gb arasindan secimim lg g3 32 gb olurdu ekrani bitiriyor beni asiri kaliteli performansi daha fazladir z2 den ustelik sarj konusunda konusumucam
saol bende g3 düşünüyom

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
LG G3 süper kesinlikle öneriyorum

Üst Alt