Telefon Tavsiyesi 1300 tl ye alinabilecek en iyi telefon

avast

Üye
memnunum yani

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
bildirim paneli'ni aşağı çekince sadece bildirimler olur , iki parmakla çekersen o menüye ulaşabilirsin
şarz göstergesi malesef saf android'de yok bunun için bildirim çubuğu yandan hızlı ayarlar iconuna tıkla şarzı görebilirsin çok büyütelecek şeyler değil

tuşların yerini root atarak değiştirebilirsin aynı şekilde diğer bütün özelliklere ulaşabilirsin

avast

Üye

NEXUS

Üye
mihrimah

Tepkiler: NeXus 5

NeXus 5

Üye
Şarj göstergesi için 2x battery kur gitsin gülüm sorun mu bu şimdi

Tepkiler: kerem28yuksel ve .NeXuS.

avast

Üye
Annecigimin israri uzerine pekte önemli değil acikcasi çok sağlam sifrem var ama

Tepkiler: .NeXuS. ve NeXus 5

avast

Üye
Şarj göstergesi için 2x battery kur gitsin gülüm sorun mu bu şimdi
Derleme numarasına arka arka tiklayinca ne cikiyo denedinmi ben korktum ne cikacagini bilmediğimden sizde geliştiricisinin falan diyoya

avast

Üye
Ben nexus 5 aldim güya ne yukleyecegimi bilemedim ahah eski telefon kasiyo diye yuklemiyodum bunu alincada ne yuklesemki dedim hepsini acinca bi amaci kalmadi

NEXUS

Üye
7 kere tıklayınca geliştirici seçenekleri bölümü ekleniyor

NeXus 5

Üye
Ben nexus 5 aldim güya ne yukleyecegimi bilemedim ahah eski telefon kasiyo diye yuklemiyodum bunu alincada ne yuklesemki dedim hepsini acinca bi amaci kalmadi
Ayni durumu bende yaşadim

NEXUS

Üye
aynen bendede galaxy tab 3 vardı uygulama yükledikçe kasmaya başlıyordu sonra nexus 4 aldık ondada aynısı olur diye korktum yavaş yavaş bi baktım telefonun hafızası kalmış 1 gb telefonda gram kasma yok

Tepkiler: NeXus 5

avast

Üye
aynen bendede galaxy tab 3 vardı uygulama yükledikçe kasmaya başlıyordu sonra nexus 4 aldık ondada aynısı olur diye korktum yavaş yavaş bi baktım telefonun hafızası kalmış 1 gb telefonda gram kasma yok
Nenyukledin be hocam o kadar babada söyleyin bende yukleyim ;D

avast

Üye