karizmas
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum sony (ericson) xperia neo ua bir bak derim seni tatmin eder fazlasi ile
LG saydam klavyeli modelini kullandım oldukça kullanışsızdı...Son tercihim olur sanırım.Lg optimus black
Dostum sony (ericson) xperia neo ua bir bak derim seni tatmin eder fazlasi ile
N8'i tavsiye ederim dediğin özellikler konusunda sana sıkıntı yaşatmaz.
Nokia 701'i bekle derim ben.
Suan almak için Xperia Neo iyidir.
hafta içi gidip media markette bir inceliyeceğim telefonu.incelemelerimi size iletirimneoyuda bir incelemeye alalım. bu arada neo kullanan varsa nasıl telefondur bahsederse seviniriz.
----------Eklendi @ 18:45:25 ---------- Yazıldı @ 18:13:20 ----------
nokia 801 701 modelleri windows ile birleşmiş.ancak telefon yine ağır ebatlardaymış.ekranı 800x600 kalitede...çok övülmüyor...Hiç sizin xperia arc ve neo karşılaştırma fırsatınız oldumu acaba ? Benim tek bildiğim fark ekran pixel fazla arcde diye biliyorum ?
Xperia Arc al derim.8.1 Mp kamera seni fazlası ile tatmin eder.Uygulamalara gelirsek Android ile gelen 150.000 fazla uygulamayı indirebilirsin.Ayrıca yakında Arc için android 4 gelecek.İlk başlarda telefon donuyor ama güncelleme yaptıktan sonra takılmalar sona eriyor.Ekranı ise sana fazlası ile İphone u kullanma hissini yaşatır.Müzik olarak zaten birşey demiyorum.Nokia telefonlar kadar iyi olmasa bile güzel bir müzik ses kalitesi var.Her şeyi ile seni yerden kesebilecek bir telefon.Onun için Sony Ericson Xperia Arc en iyisidir.Ha birde ekran çok büyük dersen Xperia Ray alabilirsin.Üstelik altın rengi,pembe,beyaz ve siyah renk seçenekleri var.Özellik olarak Arc'ın aynısı ama bir artısı var.Kamerası telefonun tam ortasında ve çok hoş duruyor.Kendini professional bir fotoğrafçı gibi hissediyorsun.Karar senin.Arc ya da Ray.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?