Öneri 1000 TL civari bütceye sağlam telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL civari bütceye sağlam telefon önerisi
Arkadaşlar sevgilime telefon almayı düşünüyoruz 1000 TL bütcemiz var biz xperia z1 düşünüyoruz ben z2 kullanıyorum ve gerçekten mükemmel bir telefon sony aqua m4 de güncel telefon fakat 8 gb ve işlemcisi yetersiz gibime geldi sizin tavsiye edebileceğiniz dayanıklı telefon varmı önceki 2 telefonunun ekranı kırıldı yani biraz dayanıklı olması lazım telefonun yardımınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar sevgilimle sürekli yan yana olduğumuz için kamera oyun müzik deneyimini iyi sunan bir telefon istiyoruz

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 640 XL, fiyatı 900.-TL
1 GB RAM, 8 GB dahili Bellek, yeteri kadar artırılabilir Harici Bellek..
Resim, müzik konusunda çok iyi..
Özelliklerine sahip diğer cepler 1200.-TL fazla..

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Ben xperia z1 düşünmüştüm
Arkadaşlar herkes yorum yaparsa sevinirim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2
Z1 dayanıklı ama o ekran adamı bunaltır telefondan sogutur söylemesi.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
tayfn1907

tayfn1907

Üye
Z1 yerine G2 daha iyi bir seçenek olabilir.

androtik12

androtik12

Üye
Kardeşim hepsiburada sitesinde htc desire 820g indirime girmiş alacaksan bence heöen bunu al

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim hepsiburada sitesinde htc desire 820g indirime girmiş alacaksan bence heöen bunu al
İnternetten almayı düşünmüyoruz kardeş teknosadan almayı düşünüyoruz z1 yada m4 aqua alcaz sence hangisi daha iyi

byAndroid

byAndroid

Üye
Huawei ascend g7, m4 aqua (hafıza çok sorunlu almama sebebi kendi başına), z1 (ekran yüzünden almama sebebi), meizu m1 note (1000 lira öneririm)

androtik12

androtik12

Üye
Z1 ekran çok kötü. Bn m4 öneririm sana

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Z1 ekran çok kötü. Bn m4 öneririm sana
Tamam teşekkür ederim sevgilimede m4 diyorum fakat o küçük diye mırın kırın ediyor hem telefon yeni çıktı güncelleme sıkıntısıda olmaz ama 8gb bellek biraz düşündürücü bide kameranın mp falan düşük gibime geldi

byAndroid

byAndroid

Üye
Kamera megapixele bakmaz bunu belirtiyim önerdiğim telefonlar da süper telefonlar

androtik12

androtik12

Üye
Tamam teşekkür ederim sevgilimede m4 diyorum fakat o küçük diye mırın kırın ediyor hem telefon yeni çıktı güncelleme sıkıntısıda olmaz ama 8gb bellek biraz düşündürücü bide kameranın mp falan düşük gibime geldi
Bellek az ama en azından hafıza kartı ile arttırılabilnir. Ekranları arasındada pek fark yok biri 5 inc z1 5.2 inç

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Kamera megapixele bakmaz bunu belirtiyim önerdiğim telefonlar da süper telefonlar
Kardeşim o huawei falan ben pek güvenemiyorum onun için ya z1 yada m4 alcaz bütcemiz zaten 900 tl sd kart ile 8gb problemi giderilebilirmi mesela m4 aquanın kamerası z1 den iyimi ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Kardeşim o huawei falan ben pek güvenemiyorum onun için ya z1 yada m4 alcaz bütcemiz zaten 900 tl sd kart ile 8gb problemi giderilebilirmi mesela m4 aquanın kamerası z1 den iyimi ?
Peki sen bilirsin z1 yerine m4 aqua alın o zaman. 8 gb problemi sd kartla tam giderilmez root girerse işin içine o zaman çözülür çünkü uygulama yüklemek için telefon 1.26 gb boş alan bırakıyor bu da kimseye yetmez bence

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Peki sen bilirsin z1 yerine m4 aqua alın o zaman. 8 gb problemi sd kartla tam giderilmez root girerse işin içine o zaman çözülür çünkü uygulama yüklemek için telefon 1.26 gb boş alan bırakıyor bu da kimseye yetmez bence
Z1 ekranı gerçekten kötümü ya bende z2 var görünüşleri falan aynı diye z1 almayı düşünüyordu hatun direk z1 mi alsak anlayamadım ben şimdi ?

byAndroid

byAndroid

Üye

bu ikisi arasından birini alırdım valla yorumlarda belli ediyor zaten
z1 ekranı kullandığım s3 miniden bile kötü sönük renkler berbat vs.
edit: zatem teknosadan alınan ürüne güveneceksin kazık atıyorlar bence

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş teşekkür ederim yani kesinlikle z1 alma diyosun allah allah ya ilk defa senden duyuyorum bi sony alma diyeni diğer markalarıda almam büyük ihtimalle meizu huawei nedir ya :D

byAndroid

byAndroid

Üye
sen bilirsin iyisi varken neden kötü şeyi öneriyim
edit: araştırmadan bakmadan markayı kötülüyorsun öğreneceğin çok şey var kardeş

Son düzenleme: