1000-1200 arası telefon alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye

Bak o kadar para veriyorsun telefona almışken tam al bence. S2 de iyi telefon fakat s3 varken pek bi fiyakası kalmıyor.

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
s3 alamam maalesef çünkü sınırları zorlayarak o fiyat 1200 oluyor :) yani daha 1 tl üstü olamaz zaten s3 ün tipi hoşuma gitmiyor pek

muratcan302

Üye
    Konu Sahibi
galaxy nexus tavsiyesi geldi birçok kişiden o nasıl bir cihaz sizce s2 ye göre ve fiyatına göre

avcitalip

avcitalip

Üye
galaxy nexus tavsiyesi geldi birçok kişiden o nasıl bir cihaz sizce s2 ye göre ve fiyatına göre

s2 ondan donanım olarak çokça üstün,nexus güncellemeleri doğrudan google'dan alır yani güncellemeler ilk olarak nexus'a düşer tek avantajı bu geri kalan her türlü özellik olarak s2 çok çok daha üstün :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
s2 iyi telefon tavsiye ederim.Dalvik performansı s3 ile aynı aslında çekirdek s3 de kendini gösteriyor biraz ama çok bir artısı yok s3 ün de.

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 iyi telefon tavsiye ederim.Dalvik performansı s3 ile aynı aslında çekirdek s3 de kendini gösteriyor biraz ama çok bir artısı yok s3 ün de.

ben 2 gün önce babamın s2'si ile benim s3'ümün açılış sürelerini karşılaştırdım,benim s3'te siyah kernel vardı babamınki ise stock s2'di ama s3 s2'den bir saniye önce açıldı :evet:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

ben 2 gün önce babamın s2'si ile benim s3'ümün açılış sürelerini karşılaştırdım,benim s3'te siyah kernel vardı babamınki ise stock s2'di ama s3 s2'den bir saniye önce açıldı :evet:
O zaman s3 500 :tl: Fazlalığı hak ediyor :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye

O zaman s3 500 :tl: Fazlalığı hak ediyor :ehe

:ehe yok yahu 1sn'nin lafını yapan adam mı olur :D s2 bence çok iyi bir telefon bir s3 gibi 4 çekirdekli değil ama yinede çok güçlü,kardeşime mesela s2 alacak babam inşallah Cidde'den :eller: yurtdışında fiyatlarıda uygun 700-800 TL falanmış :evet:

arap1157

Üye
Benim telefonu satayım sana SAMSUNG PÎXON 12 süper bi telefon tertemiz 500 normal fiyatı ama anlaşırsak düşürebilirm...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bence de s2 varken s3 e 4s varken de iphone5 e para verilmez ;)

15097

15097

Üye
S2 al.Ama tasarım istersen Arc S tabii ki de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...