%100 Garantili Beleş SMS (2 Yıldır Kullanıyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

fatih8134

Üye
keyoman

robotxrobot

Üye
herhangi bi sorun olmaz demı hacılar ??

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor.

saygılar...

mekanik

Üye
hemen deniyoruz paylaşım için sağol...

idolbreaker

Üye
evet arkadaşım aynen sorduğun gibi. verdiğim linkten üye olduktan sonra telefonuna güvenlik acısından bir link gelecek onu da girince işlem tamam. zaten belli miktarda kredin oluyor, en azından mesaj ulaştı mı ulaşmadı mı derdi yok. diğerleri gibi istediğin kadar gönderebilirsin deyip seni yarıda koyma yok.

malibu333

Üye
arkadaş linki koymussun ii eyw sagolda bu turksel cepten ödeme diyor beleş sms falan atılmıyor

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. zaten belli sayıda kredi veriyor en azından diğerleri gibi sürekli bedave deyip 2-3 mesajdan sonra çökmek yok. kredin bittiği zaman bile hergün bir tane sms hakkın yine var. (Türkiye için 17:00-18:00 saatleri arasında) iletim oranı da yüze yüz. bakayım iletiyor mu diye kendi telefonunuza gereksiz mesaj atıp kredinizi boşa kullanmayın. link aşağıda...

saygılar...

55fenerbahçee55

Üye
ya bnden eksksz 3 adım istior ama en sonuncuyu yapamıyorummmm ayrıca nerden göndericezz

atakartal

Üye
Beyler ben smscity kullanıyorum ama sadece 1 sms yollayabildim sonra bakiye kalmadı nasıl artcak bu şimdi?

PunJhieR

PunJhieR

Üye
güncelligi kalmamıs.

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. zaten belli sayıda kredi veriyor en azından diğerleri gibi sürekli bedave deyip 2-3 mesajdan sonra çökmek yok. kredin bittiği zaman bile hergün bir tane sms hakkın yine var. (Türkiye için 17:00-18:00 saatleri arasında) iletim oranı da yüze yüz. bakayım iletiyor mu diye kendi telefonunuza gereksiz mesaj atıp kredinizi boşa kullanmayın. link aşağıda...

saygılar...

raproach

Üye
Arkadaşlar ben wedja sms e giriyorum ama ordan sonrasını beceremedim. Yardımcı olabilcek var mı acaba. Şimdiden teşekkürlür

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Artık bu sistem çalışmıyor. Bütün detayları ile BURADA...

battalgazi16

battalgazi16

Üye
sağol emeğine sağlık

serkanbüşra

Üye
ya bu ingilizce nasıl üye olacam

mydonose13

Üye

sınırsız bedava msj

bu sms city bağlantıları verenler neden sadece site adı vermezler de referans bağlantısı verirler acaba?

jeki01

jeki01

Üye
selam.
kendileride kredi kaznıyorlarya ondan.
iyi günler.

halilibri

halilibri

Üye

sınırsız bedava msj

bu sms city bağlantıları verenler neden sadece site adı vermezler de referans bağlantısı verirler acaba?

Göndermeye çalıştım bakalım gelecek mi ? :oke:

Üst Alt