%100 Garantili Beleş SMS (2 Yıldır Kullanıyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

cansuzeynep

Üye
ben tam olarak anlayamadım hangi siteden sms yollayabilioruz tam olarak yazarmısnız

ist1453

Üye
ya rakadaşlar siteden sadece 4 tane beleş atabiliyorsun o da zaten 160 karakter değil daha da az hem de çok reklam atıo tabii hiç yoktan iyidir

jedd

Üye
yeni üyeler gönderemiyo galiba :/

hipersonik

Üye
ne beleşi ya paralı burası 3 mesajdan sonra

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
teşekkürler

öm_er

Üye
kardeş bn qönderemedim nasıl oluor bu resmli anlatımı yokmuu acaba ?????

teranova

teranova

Üye
siteye uye olamıyorsunuz

coffein70

Üye
waLLa kardesım sana duacıyım coooooqq tsk ederım suPersinn.... super paylasım...

gfxxx

Üye
ellerine sağlık

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
qüsel aferin:)

okan____

Üye
ya ben nasıl göndercem bilmiyom sitenin her yerine baktım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

maxitr

maxitr

Üye
ellerine saglık arkadasım denedim calısıyo tesekkurler paylasımın için!!! :oke:

majesteeee

majesteeee

Üye
arkadaşşım eline sağlık çok güzel bir site ama sadece üç tane gönderdim ondan sonrada
Your have reached your daily free SMS limits. Try our premium SMS service.
(Senin günlük ücretsiz SMS sınırları ulaştı. Premium SMS servis deneyin.) demeye başladı premium denedim olmadı yada anlamadım yardımcı olurmusunuz teşekkür etim

photograqher

Üye
saol

nerdesin_2

Üye
ya süper ilk defaa bu konuyu kac günder arıyom ve soonunda gönderdim abi bunun limiti varmı

--------------- Ekleme ---------------

her gün 3 sms mı yoksa üye olunca toplam 3 sms mi

ceren006

Üye
abicim ben üye oldum da emaildende onayladım ama Olmuyo apI var ona tıkladım tmm 2 defa gönderdı ama başka göndermedi

ulumemo2

Üye
sıteye kaydoldum cıkıs yapmak ıstıorum.....hıc bı ıse yaramıo..baska bıyere uyelık ıstıo kredı ndıoooooo... ne bu yaaaa nasıl cıkabıırızzzz

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Tavsiye etmem bu siteyi kayıt olduğundan sonra 3 tane gonderebiliyorsun daha gönderemezsin kredi satın alman gerekiyor.

Üst Alt