%100 Garantili Beleş SMS (2 Yıldır Kullanıyorum )

Sponsorlu Bağlantılar

pc_alper33

Üye
eline sağlık kardeş

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

thehera123

Üye
eyvLh Denicemmm ...

doktorzozo

Üye
Artık paralı hemde çok

levoo77

Üye
ya olmuyor buu :( başka bir seçenek yokmuu bana çok acil lazım :((

haylaz_jack__

Üye
Yahu nerde 2 yıldır kullanıyorsun arkadasım ya resmen uye olacagın zaman 8 knt ıstıyor senden 8 knt harcadım buraya uye oldum ama goruyormkı sınırsız degılmıss 3 5 tane cektım ve bıttıı sınır astın dıyor hanı nerde sınırsız demıstın ne oldu yahu neden kandırıyorsunuz elınıze ne gecıyor annamıyorumkı yane tobe tobe yaa kımse gırmesın buraya ben bu sıteyı gercekten severdım ama neden bole yaptınız anlam veremıyorum helal olsun..........

oculum

Üye
nasısl yolladın neden ben yollayamıyorumm yavvv

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor.

saygılar...

kopuks

Üye
nerden qöndereceqiz yhaa bu ne böle

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor.

saygılar...
Birde Şu smscity ciler olmasa
REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR
:megafon::bann::bann::sopa:

abbasb1n

Üye
tamam da neyı nerye yazıcaz anlatsan

idolbreaker

Üye
tamam da neyı nerye yazıcaz anlatsan

link burda. tıkladıktan sonra ülkeni, cep nonu, ismini falan girdikten sonra en sonda kampanya kodu var orayı es geç, kullanım koşullarını kabul ediyorum dedikten sonra telefonuna ve e mailine birer aktivasyon kodu gelecek, telefondakini sitede istenen yere yaz mailindekine de tıkla, işlem tamam. daha sonra mı? bedava mesajaşmaya başla :)

--------------- Ekleme ---------------

Birde Şu smscity ciler olmasa

REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR

:megafon::bann::bann::sopa:

belki haklısın dostum, ama smscity'den daha güzel bir çözümün varsa bedava sms için bizimle paylaşırsan sevinirim.

saygılar...

milan12

Üye
knk bana sonra mesaj at sana bişe diyecem ha bunun için çok tşk ederim emigine saglık bilader tşk ederim sana oke:kop:

ardamemati

Üye
tesekkur

kadiromen66

Üye
ERROR: 403-Forbidden diyor

idolbreaker

Üye
doğrudan verilen linke tıklarsanız hiç bi sorun cıkmaz.

Youare

Üye
beyler nerden ğüye olcaz bi yardım

osman küçük

osman küçük

Üye
yardımcı olacak varmı ?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
yardımcı olacak varmı ?

gelen ekran kayit olabilirsin arkadasim kayittan sonra mail adresine gelen linke tiklayip numarana gelcek kodu girmen girek hergun ucretsiz sms gonderebilirsin

Üst Alt