{1 Temmuz 2013} Tarihinden Sonra Nokia Store(Ovi) Yeni Temalara İzin Vermeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
çok sabrımı zorluyor bu nokia ya n8 den vazgeçmek istemiyorum ama symbianı bu şekilde daha da kullanılmaz hale getirirlerse nokia değil çakmasını dahi almam artık. Vazgeçmeyeyim dedikçe sabrımı mı sınıyorlar nedir yazık yahu.. Lumia alayım diyorum alfasayısal klavye yok hala yok inatla yok, çünkü dünyanın en zor işi onu yapmak. Kolayı var sunduğumuzla yetinsinler felsefesi, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ya inşallah. Umarım toplu bi sinyal verip tüm symbian cihazları kapatmazlar biz inatla kullanmaya devam ediyoruz diye :D

kcr

Üye
Bence wp ye yönelsinler diye yapıtığı bir tuzak bunlar nokianın

Tuzaktan ziyade pazarlama stratejisi. Orjinal işletim sisteminin arkasında sonuna kadar duran; kendi işletim sistemini daha iyiye taşımak için var gücüyle çalışan bir markayla geliştiricilere kapısı sonuna kadar açık olan bir markanın zirve rekabeti tesadüf olmasa gerek. Windows'un ise mobil pazarda hatırı sayılır bir yer edinmesi en azından kısa vadede pek mümkün gözükmüyor. Bilemiyorum orta ya da uzun vadede Nokia'ya getirisi olabilir ama tüketicilerin o kadar beklemeye sabrı yok.

achambo

achambo

Üye
Bence wp ye yönelsinler diye yapıtığı bir tuzak bunlar nokianın

zaten onu amaçladığı kesin ama

ben bundan sonra nokia almam bence nokia kendinden soğuttu symbian kullananları

carbon_o7

carbon_o7

Üye
forumda reklam çıkıyor S3 16 gb 1000tl diye :d:

Matthe

Matthe

Üye
Samsung i9300 Galaxy S3 16GB
akakce.com'daki 90 Mağaza içinde en ucuz fiyat
1.046,[SUP]61[/SUP] TL

yani diyor ki gel beni al kurtul symbiandan :D

• Beğen
Tepkiler: carbon_o7
Anil-D

Anil-D

Üye
bence bu iyi olcak bussuru abuk subuk tema var onlar kalksın

LimePie

LimePie

Üye
ah nokia ah sana nerden bulaştım 600tl saydım ama karşılığını alamadım şuan o para dursa üstüne koyar s3 alırdım :S

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bi telefonu kaç sene kullanmayı düşünüyodunuz merak ediyorum doğrusu?
Birilerinede gün doğuyo(fandroidçilere). Hemen buraya gelip nokia şöyle alınmaz böyle alınmaz hepsinin profile bakın HTC One X SIII vardır. (Olanları söylüyorum) Madem o kadar oyun uygulama var gözünüz doysun gidin indirin kurun burda ne işiniz var? Canınızı sıkacak kadar kötü telefon mu aldınız?

Oyun oyun nereye kadar arkadaşlar? He okadar çok istiyosanız sabredin zaten en iyi oyunlar en geç 3 ay içerisinde zaten Wp de olacak. Temple Run Wp'da. 2 si yolda. Zaten microsoft ve ms dostu bütün firmaların en iyi uygulamarı Wp'da. Diğer uygulamalar daha özel ve güzel arayüzü ile yine Wp'da ve-veya yakında gelecek.

Ben bu kadar stabillik görmedim. Verdiğim paranın hepsi helali hoş olsun. Microsoft yıllardır kazandığı tecrübeyi Windows Phone'da döktürmüş. Ben bu kadar sağlam ve güzel işletim sistemi görmedim. Alcaklara şimdiden hayırlı olsun.

SIII Mini aldım. Evet oyunlar var işlemci ve Ram olunca oyunlar kasmıyor ama Android'te hala hatalar takılmalar var. (Güncel sürüm - Format Rom farketmiyor azda olsa hep öyle) Tamam bütün uygulamalar var ama kullanırken kendinizi güvende veya sağlamda hissetmiyorsunuz açıkcası. Heran çökçekmiş görüntüsü veriyor. Ayrıca çok karışık. Oyunlarda bi yerde sıkıyor.

Ayrıca bir arkadaş söylemiş doğru. Telefon hemen eskiyor. S4 çıkması felan HTC li telefonlar. Sürekli yüksek segmente alt segmente orta segmente telefon yağıyor. Hepsi birbirinin kopyası.

iOS. Eskiden en iyi işletim sistemiydi. Çok kapalı ve çok sıkıyor bir süreden sonra. Artık marka satıyor kalite değil. Sokakta havanız olsun isterseniz alın. Uygulamanız eksik kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Kadir Cem ve berkanbjk 24
Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Bi telefonu kaç sene kullanmayı düşünüyodunuz merak ediyorum doğrusu?
Birilerinede gün doğuyo(fandroidçilere). Hemen buraya gelip nokia şöyle alınmaz böyle alınmaz hepsinin profile bakın HTC One X SIII vardır. (Olanları söylüyorum) Madem o kadar oyun uygulama var gözünüz doysun gidin indirin kurun burda ne işiniz var? Canınızı sıkacak kadar kötü telefon mu aldınız?

Oyun oyun nereye kadar arkadaşlar? He okadar çok istiyosanız sabredin zaten en iyi oyunlar en geç 3 ay içerisinde zaten Wp de olacak. Temple Run Wp'da. 2 si yolda. Zaten microsoft ve ms dostu bütün firmaların en iyi uygulamarı Wp'da. Diğer uygulamalar daha özel ve güzel arayüzü ile yine Wp'da ve-veya yakında gelecek.

Ben bu kadar stabillik görmedim. Verdiğim paranın hepsi helali hoş olsun. Microsoft yıllardır kazandığı tecrübeyi Windows Phone'da döktürmüş. Ben bu kadar sağlam ve güzel işletim sistemi görmedim. Alcaklara şimdiden hayırlı olsun.

SIII Mini aldım. Evet oyunlar var işlemci ve Ram olunca oyunlar kasmıyor ama Android'te hala hatalar takılmalar var. (Güncel sürüm - Format Rom farketmiyor azda olsa hep öyle) Tamam bütün uygulamalar var ama kullanırken kendinizi güvende veya sağlamda hissetmiyorsunuz açıkcası. Heran çökçekmiş görüntüsü veriyor. Ayrıca çok karışık. Oyunlarda bi yerde sıkıyor.

Ayrıca bir arkadaş söylemiş doğru. Telefon hemen eskiyor. S4 çıkması felan HTC li telefonlar. Sürekli yüksek segmente alt segmente orta segmente telefon yağıyor. Hepsi birbirinin kopyası.

iOS. Eskiden en iyi işletim sistemiydi. Çok kapalı ve çok sıkıyor bir süreden sonra. Artık marka satıyor kalite değil. Sokakta havanız olsun isterseniz alın. Uygulamanız eksik kalmaz.

en doğru yorum bu olmuş kardeşim :oke::oke::oke:

MaxWheel

MaxWheel

Üye
symbian ın internette destekçisi çokken adamlar bıraktı internetteki destekçiler daha iyi uygulama yapıyor nokiada en azından hack ile gelenler :) Bence symbian işletim sistemi bakımından androidden daha iyi

manolyam63

manolyam63

Üye
bu gıdısle nokianın eskı tlf nu 3310 kulanırız artık...

boyabatlı

boyabatlı

Üye

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia