{1 Temmuz 2013} Tarihinden Sonra Nokia Store(Ovi) Yeni Temalara İzin Vermeyecek

Sponsorlu Bağlantılar

apache61

Üye
wp nin bi şey yapacağı yok arkadaşlar ya allah aşkına bu marka fanatikliğinden öteye gitmez . artık nokia sı olanlar (biz) çöpe atsın :)

akinorta

Üye
ios a geçmek en mantıklısı

ayrıca bir düzeltme: Bundan sonra tema yayınlanmayacak değil yalnızca nokianın seçtiği premium partnerler tema yayınlayacak ki daha önce den bunun olması gerekliydi. Mağazada artık birbirinin kopyası temalar arkaplanı değiştirilip eklenen temamalarla dolmuştu. Mantıklı bir kara ben destekliyorum.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ios a geçmek en mantıklısı

ayrıca bir düzeltme: Bundan sonra tema yayınlanmayacak değil yalnızca nokianın seçtiği premium partnerler tema yayınlayacak ki daha önce den bunun olması gerekliydi. Mağazada artık birbirinin kopyası temalar arkaplanı değiştirilip eklenen temamalarla dolmuştu. Mantıklı bir kara ben destekliyorum.

eğer böyleyse çok iyi olur o kadr dandik temalar var ki ovide onlardan dolayı en iyi temalar aralarında gözükmüyo

Anil-D

Anil-D

Üye
ben almıcagım nokia kesin

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Helva Yiyin Arkadaşlar 1 Kerede Olsa Symbian İçin

esqalsiz

esqalsiz

Üye
çok ta tin :) telefonu kirin gitsin diyorlar

erhanred

Üye
her gün ağlıyacağımıza bir gün ağlıyalım androide geçelim keyfimiz yerine gelsin lumia bedeva verseler almam çünkü Nokia symbiancıları umursamadı

bayon

Üye
verdiğimiz paraya yazık gerçekten ya

achambo

achambo

Üye
bir daha nokia almıcam kimseye de al demicem lumia bile artık benim için bir hiç bir daha nokiaya bulaşmam

kcr

Üye
sincarezindan

sincarezindan

Üye
symbian diye birşey kalmadı

0343434

0343434

Üye
Bu bence daha fazla büyük bir güncellemenin gelmeyeceğinin işareti.Çünkü yeni tema çıkarmayacaklarsa büyük bir güncelleme geldiğinde diğerleri uymayacağı için yenisi çıkması gerekecek.Bu da Nokia Symbian'ı tam bakım moduna aldığını gösteriyor.

symbianbella

Üye
herşeyi geçtim telefon pc olsa symbian linux olur

düşük özellikte yüksek performans
her türlü kişiselleştirme, özelleştrme
fm transmitter
sade arayuz ve kullanım kolaylığı

bunları es geçmemek lazım :yuru:

kcr

Üye

fm transmitter

Kimsenin durduk yerde Symbian'la ya da Symbian'lı cihazlarla bir alıp veremediği yok zaten. Bu bir yarış ve fark atan rağbet görüyor. Meselenin esası Symbian'ın Nokia ile özdeşleşmiş bir marka olması; gelinen noktada ise Symbian'a olan desteğin adım adım çekilerek Symbian'ın kaderine terkedilmesi ve farklı bir işletim sistemine geçilmesi. Böylesine riskli bir ticari hamleyle kafalardan sadece Symbian imajı silinmiyor; sayesinde bir zamanlar zirvelere tırmanmış olan markanın orjinalliği dolayısıyla cazibesi de ortadan kalkıyor. Bütün mesele bundan ibaret...

achambo

achambo

Üye

fm transmitter

en azından linuxta wine var:D

haklısın kardeş

symbianbella

Üye
benim fikrim o yönde. Adam bi alo diyo arada 1-2 mesaj atıyo filim izliyo müzik dinliyo. Bunların hepsini yeterince karşılıyor. Ne gerek var bunlar için cepte taşınmak için büyük, pahalı,şarj canavarı bi tel almaya.

Oyun oynamayanlar için symbian tamamlanmış bir işletim sistemidir bence. Çünkü şuanda onun dışında her işimi fazlasıyla karşılıyor.

- - - Eklendi - - -

ya da söyle diyeyim herhangi bir yetişkin akrabanız anne baba flan biri telefon alcak. Symbian mı mantıklı android mi mantıklı ? :yuru

hem ucuz olur hemde onların ihtiyaçlarını karşılar. Bakmayın siz yetişkinler için bırakın ölmeyi tahtta devam ediyor.

kcr

Üye
Amacım Android'i övüp Symbian'ı kötülemek değil, yanlış anlaşılmasın. Yalnız şu kadarını söyleyeyim, Android'in S3 mini gibi normal büyüklükte olanları da var. Şarj canavarı olup olmaması kullanılan program ve özelliğe göre değişiyor. Uygulamaları sadece oyundan ibaret değil. Sürekli gelişen, çeşitlenen, her zevke ve kullanıma hitap eden programları var. Fiyat açısından da makul seviyede olanları var. Artık Symbian'lı cihazların bahsedilebilecek en büyük artısı kamerası ve malzeme kalitesi. O fark da yakında kapanır gibi görünüyor. Yoksa elbette herkesin kendi zevkine, ihtiyacına ve tercihine kalmış bir mesele...

yoyofurkan

Üye
gerçek multitasking de var tabi androidin 4 çekirdekle yapamadıgını symbian 400 mhz ile yapiyordu

smh60

smh60

Üye
Bence wp ye yönelsinler diye yapıtığı bir tuzak bunlar nokianın