1.Nesiilere Gelecek FP1 Umudu ve Resmi Sitesinde 2.Nesillere Güncelleme ile Gelmiş Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yazılım olarak müzik çalarda var ve bariz ses artışı ile netliği sağlıyor sanki enstrumanlar canlı dinliyor gibi.. Ayrıca her cihaz artık hdmi la bağlanabiliyor usb on the go sayesinde ve onda da bariz bi ses farklılığı var bizzat denedim

İyi de usb-otg dış cihazdan telefona veri aktarımı yapıyor diye biliyorum, telefondan karşı tarafa böyle bir görüntü aktarımını destekliyor mu ki?
şöyle bir aparat buldum bir de bu kablo var sanırım. Sen nasıl birşeyle denemiştin.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
hız optimize ile alakalı :) adamlar pek bişey yapamamış bnce...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşın kablosu vardı tam hatırlamıyorum ama buna benziyor bağladık tvde geldi görüntü gayette iyiydi ses mükemmeldi diyebilirim

---------- Eklendi @ 16:50:25 ---------- Yazıldı @ 16:48:04 ----------

hız optimize ile alakalı :) adamlar pek bişey yapamamış bnce...

valla hocam bence yapmışlar eskiye göre gayet stabil olmuş bende eskiden günde 1 kere mutlaka reset atardı fp1 den sonra teli daha hiç kapatmadım hala reset meset atmadı performans artışı kullanımda gayet net hissediliyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşın kablosu vardı tam hatırlamıyorum ama buna benziyor bağladık tvde geldi görüntü gayette iyiydi ses mükemmeldi diyebilirim

---------- Eklendi @ 16:50:25 ---------- Yazıldı @ 16:48:04 ----------

valla hocam bence yapmışlar eskiye göre gayet stabil olmuş bende eskiden günde 1 kere mutlaka reset atardı fp1 den sonra teli daha hiç kapatmadım hala reset meset atmadı performans artışı kullanımda gayet net hissediliyor

​ben reseti işlemci / ram yetersizliğinden oluyor diye biliyordum demekki 701de de rastlanıyormuş..ilginç.

TheMadness

TheMadness

Üye
@commandtr o hdmi değil, tv out.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam şimdi ben sana nasıl anlatayım ki onu :/

TheMadness

TheMadness

Üye
​ben reseti işlemci / ram yetersizliğinden oluyor diye biliyordum demekki 701de de rastlanıyormuş..ilginç.

sistem dosyalarında zarar / program çakışması / sistemin kullana kullana yıpranmasından kaynaklanır. işlemci / ram yetersizliğinde telefon kasar ya da donar.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

İyi de usb-otg dış cihazdan telefona veri aktarımı yapıyor diye biliyorum, telefondan karşı tarafa böyle bir görüntü aktarımını destekliyor mu ki?
şöyle bir aparat buldum bir de bu kablo var sanırım. Sen nasıl birşeyle denemiştin.

Bu mesajımda USB - Hdmi dönüştürücüler var. Ama bunları çalıştırıyor mu bizim Usb-otg onu bilemiyorum.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende bazen durur dururken resetliyordu arka planda çalışan uygulamalar çakışıyordu sanıyorum kasma donma yaşamadım telefonda

TheMadness

TheMadness

Üye

Bu mesajımda USB - Hdmi dönüştürücüler var. Ama bunları çalıştırıyor mu bizim Usb-otg onu bilemiyorum.

Çalıştırmıyor, denendi. Driverları yok telefonda. Pazarlama tekniği de olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam bizdeki bir ucu usb bir ucu hdmı dı sanırım yada senin gösterdiğindi tam hatırlamıyorum arkadaşın n8 i var o direk bağlıyor onu alırken yanında onu da almış aradım ama açmadı bi ulaşsam ona öğrenicem tam da :D

---------- Eklendi @ 17:41:01 ---------- Yazıldı @ 17:39:51 ----------

o zaman bizim kablo tv kablosu muydu acaba :/ Görmedim ki diğer ucunu.. Madness peki scart gibi üç uçlu kabloyla bağlayabiliyor muyuz?

TheMadness

TheMadness

Üye
hocam bizdeki bir ucu usb bir ucu hdmı dı sanırım yada senin gösterdiğindi tam hatırlamıyorum arkadaşın n8 i var o direk bağlıyor onu alırken yanında onu da almış aradım ama açmadı bi ulaşsam ona öğrenicem tam da :D

o zaman bizim kablo tv kablosu muydu acaba :/ Görmedim ki diğer ucunu.. Madness peki scart gibi üç uçlu kabloyla bağlayabiliyor muyuz?

o tv out işte.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman bizim keko öyle bağladı valla kablonun ucunu görmedim.. Vermedi de eve götüreyim.. Peki hocam bu hdmi driverlarını port etmek mümkün değil midir n8 den falan?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Bendeki C6-01 bile Belle ile günlerce reset istemiyor. Çok nadir bazen Dalton oynarken takılıyor, beklersem düzeliyor. Bazen beklemeyip basıyorum reseti anca öyle :)

TheMadness

TheMadness

Üye
o zaman bizim keko öyle bağladı valla kablonun ucunu görmedim.. Vermedi de eve götüreyim.. Peki hocam bu hdmi driverlarını port etmek mümkün değil midir n8 den falan?

Otg ile hdmi farklı. driverları yok.

---------- Eklendi @ 17:48:08 ---------- Yazıldı @ 17:47:35 ----------

düşük çözünürlükle tv outtan bağlarsın kulaklık bölümüne takılıyor telefona.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

O dediğin kabloyu zaten N8 de bulunan Hdmi portuna takmıştır arkdaşın :) N8 de direk Hdmi çıkışı var zaten ;)

---------- Eklendi @ 17:49:42 ---------- Yazıldı @ 17:48:44 ----------

Çalıştırmıyor, denendi. Driverları yok telefonda. Pazarlama tekniği de olabilir.

Belki de Hdmi çıkışı olmayan pc ve laptoplar içindir bu aparatlar. Cep telefonu için değildir yani.

TheMadness

TheMadness

Üye

O dediğin kabloyu zaten N8 de bulunan Hdmi portuna takmıştır arkdaşın :) N8 de direk Hdmi çıkışı var zaten ;)

---------- Eklendi @ 17:49:42 ---------- Yazıldı @ 17:48:44 ----------

Belki de Hdmi çıkışı olmayan pc ve laptoplar içindir bu aparatlar. Cep telefonu için değildir yani.

Android telefonlar için.

---------- Eklendi @ 17:53:54 ---------- Yazıldı @ 17:53:39 ----------

1080p destekliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vay arkadaş ne varsa android için ben de bu androidden sırf bu yüzden nefret ediyorum.. Valla benim cihaz fp1 ile şahlandı on numara oldu takılma yoktu zaten çok nadir oluyordu artık hiç olmuyor reset olayı sıfırlandı performansı arttı tek beklentim artık tarayıcının operadan iyi olması opera da sevmiyorum,kullanmıyorum.

---------- Eklendi @ 18:15:25 ---------- Yazıldı @ 17:59:39 ----------

Madness o zaman can alıcı soru geliyor :D Bu tv outları hdmi a çeviren bir kablo falan var mı varsa onunla hd görüntü alabilir miyiz?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Madness o zaman can alıcı soru geliyor :D Bu tv outları hdmi a çeviren bir kablo falan var mı varsa onunla hd görüntü alabilir miyiz?

Tv out u hdmi ye çevirsen de görüntü kalitesi vga olarak kalır ki

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bana aynı şeyi telefoncu da söylemişti OTG kablo ile hdmi şeklinde bağlanıo diye telefoncu olcaklar bi de. Herneyse TV-Out da pek bulunmuyor bulunmaz hint kumaşı mübarek...

Üst Alt