1.Nesiilere Gelecek FP1 Umudu ve Resmi Sitesinde 2.Nesillere Güncelleme ile Gelmiş Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
düzelir. Ama yeni sürüm çıkacak o zaman yükle.

---------- Eklendi @ 01:01:52 ---------- Yazıldı @ 01:00:58 ----------

hiç zorluk çıkarmadılar mı değsimde ?

çıkaramazlar haklıyım çünkü. Bataryadan kaynaklanan problemmiş.

ggokhan008

Üye
düzelir. Ama yeni sürüm çıkacak o zaman yükle.

---------- Eklendi @ 01:01:52 ---------- Yazıldı @ 01:00:58 ----------

senin cfw nin mi yenisi çıkacak bana bir zaman verebilir misin abicim. Bide cfw yükledikten sonra güncelleme alıyormu cihaz

TheMadness

TheMadness

Üye
zaten son zamanlar şarjı su gibi içmeye başladı ve ısınıyordu. Belliydi

---------- Eklendi @ 01:05:54 ---------- Yazıldı @ 01:04:59 ----------

senin cfw nin mi yenisi çıkacak bana bir zaman verebilir misin abicim. Bide cfw yükledikten sonra güncelleme alıyormu cihaz

ofw yüklersin. En geç haftaya.

ggokhan008

Üye
haftaya cfW çıkacak onu yükleyecem ancak güncelleme gelince ofW yükleyecem ve güncelleme mi yapıcam kusura bakma biraz acemi yim de :)

TheMadness

TheMadness

Üye
direk yeni güncellemeyi navifirmden indir flashla

ggokhan008

Üye
ha simdi anladım abıcim teşekkürler ilgn için .

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
zaten son zamanlar şarjı su gibi içmeye başladı ve ısınıyordu. Belliydi

Kim bilir yine neler yükledin alete :ehe

---------- Eklendi @ 10:30:30 ---------- Yazıldı @ 10:28:35 ----------

Bu arada Madness Ota daki sis i almaya çalışılıyor demişsin ya sisin nereleri kurcaladığı neyi değiştirdiği bilinirse bizim cihazlara da benzer yöntem uygulanabilir sonuçta değil mi.

TheMadness

TheMadness

Üye

Kim bilir yine neler yükledin alete :ehe

---------- Eklendi @ 10:30:30 ---------- Yazıldı @ 10:28:35 ----------

Bu arada Madness Ota daki sis i almaya çalışılıyor demişsin ya sisin nereleri kurcaladığı neyi değiştirdiği bilinirse bizim cihazlara da benzer yöntem uygulanabilir sonuçta değil mi.

Aynen öyle ;)

SheFy

SheFy

Üye
türkçe sayfaların nerdeyse hepsi 603 aynı kalacak demişler nedense yabancı sitelerin hepsi üçününde yükseleceğini söylemiş... Neye inanacağımızı şaşırdık

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
603 yükselmedi 1GHz kaldı..

SheFy

SheFy

Üye
Resmi açıklama geldi mi kardeşim varsa bi linki atabilir misin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim buraya gir telefon modellerinden 603 ü seç sonra da 700 veya 701 seç görürsün farkları

SheFy

SheFy

Üye
saol

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim kardeşim

deadlydesire

deadlydesire

Üye
acaba c6-01 için gelecek olan güncellemede html-5 desteği olacak mı? bilgisi olan yazabilir mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
henüz belli olmasa da büyük ihtimalle gelecektir bu benim görüşüm tabi resmi bişey söylenmedi

cortex47

cortex47

Üye
Dolby Digital Plus Ses Deneyimi

bence böyle birşey yok. bunun olabilmesi için gerekli donanım içinde bulunması gerekli. ki zaten HDMI çıkışı olmayan telefonlardan bahsediyoruz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yazılım olarak müzik çalarda var ve bariz ses artışı ile netliği sağlıyor sanki enstrumanlar canlı dinliyor gibi.. Ayrıca her cihaz artık hdmi la bağlanabiliyor usb on the go sayesinde ve onda da bariz bi ses farklılığı var bizzat denedim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yazılım olarak müzik çalarda var ve bariz ses artışı ile netliği sağlıyor sanki enstrumanlar canlı dinliyor gibi.. Ayrıca her cihaz artık hdmi la bağlanabiliyor usb on the go sayesinde ve onda da bariz bi ses farklılığı var bizzat denedim
Şu işi bana bi açıklasan çok sevinirim usb on the go bende var benim nasıl bir kablo almam gerekli şimdi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bir ucu telefona giriş olcak bir ucu da pcdeki usb girişi gibi alcan ona mouse klavye hdmı herşey bağlıcan forumda bi kaç link vardı mobilim veremiyorum şuan

Üst Alt