1.Maxicep Maxi-Mani Yarışması KAZANAN : gaffarson !!!TEBRİKLER!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dafny

Dafny

Üye
tebrik ederim

canturgay

canturgay

Üye
kazananları tebrik ediyorum ...herşeye rağmen güzel geçti bence ,eğlendim :) ben arkadaşımızdan daha organize yeni yarışmalar bekliyorum direk kestirip atmamak gerek ilk yarışmada olur o kadar aksaklık :D

Necmati

Necmati

Üye
Konuda kullanılan oylar dışında özel mesaj yoluyla gönderilmiş oylar mı var ?
Ayrıca skorlar da belirtilmemiş de merak ettim !

Çünkü özel mesaj ile oy yok ise;

oylama konusunda 2 adet geçersiz oy harici toplam 21 adet oy var ve bu 21 adet oy sonucuna göre sıralama;

1) gaffarson 126 puan
2) Necmati 118 puan
3) Tutuklu Esir 90 puan
.
.
.

Öncelikle katılan ve oy kullanan herkese teşekkürler. Ancak üzülerek belirtiyorum ki organizasyon berbattı.

Kurallar ve ödüller sürekli değişti(ödül ekleme değil paylaşımının tuhaf şekilde değişimi:)) ve oylama başladıktan sonra dahi katılım sayfasındaki kurallar ile oylama sayfasındaki kurallar farklıydı.

Başta oyların özel mesaj yoluyla gönderilmesi istenildi ardından fikir yine değiştirildi ve sadece konuya yazılması istendi. Açıkçası ben bu yarışmadan hiç bir şey anlayamadım :D

Skorlar, oy sayısı vb önemli bilgilerin de hiç biri yine belirtilmemiş. Kimin kazandığının elbette önemi yok amacımız eğlenmek burada kaldı ki zaten yine kazanmış durumdayım ancak gerekli hiç bir açıklamanın dahi yapılmadan "ben saydım durum budur" deyip belirtmek bana biraz komik geldi :)

Gerçi şu dakikadan sonra zaten önemi yok ama her ne olursa olsun bir şey yapılmaya kalkışılmışsa bunun en azından biraz doğru düzgün olmasından ve eşitlikten yanayım :)

Sadece bilgi amaçlı, özel mesaj yoluyla belirtilen oyları da yazıp kimin kaç oyla kaçıncı olduğunu da belirtirseniz sevinirim :)

Ayrıca caglet kardeşim kişisel dost tavsiyesi olarak algıla ama gerçekten sen yarışma düzenleme mümkünse bir daha :zuhaha:

Necmi kardeşim özel mesaj ile oy varsa ve onlarla birinci olduysan gönülden kutlarım 3. olan arkadaşımı da kutlarım gerçekten beğendim onun manisini de oy kullanabilseydim tam puanım kesinlikle Tutuklu Esire idi.

Herkese tekrardan teşekkürler daha kaliteli ve başarılı organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :bye2:
Haberim yok abi beni suçlamayın sakın ha ne sayım yaptım nede başka bir iş sayımı yapan arkadaş2a söyleyin tekrar saysın ama olanları senden yeni öğreniyom nasıl bir durum çıktı ortaya.. :hmmm
:bigstar::bigstar:
kazananları tebrik ediyorum ...herşeye rağmen güzel geçti bence ,eğlendim :) ben arkadaşımızdan daha organize yeni yarışmalar bekliyorum direk kestirip atmamak gerek ilk yarışmada olur o kadar aksaklık :D
:evet::evet:

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
tebrikler

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkürler..

zaza

zaza

Üye
tebrikler :D

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkürler Zaza .

Burak

Üye
tebrik ederim kanka :)

bloknotlar ortak he :ehe

kardeş payı yapcaz :D

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkürler Kanka.
2 tane olması süperdi ama olsun bunada razıyız :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Yarışmada Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim

Tuba

Tuba

Üye
1.Necmati
2.Gaffarson
3.Tutuklu esir

tebrikler....

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkürler.. :)

Burak

Üye
Necmati™;3069360' Alıntı:
Teşekkürler Kanka.
2 tane olması süperdi ama olsun bunada razıyız :ehe

olsun bölüşürüz :naughty:

:ehe

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nolursa olsun .. ben sizin istek ve önerileriniz doğrultusunda değişiklikler yaptım.. 2 kişi alana kadar onca emek verilmiş şeylerden 3 kişi ödül alsın istedim.. :D bazı şeyler zamanla aklıma geldi.. ve bunları değiştirmekte bir sorun olduğunu düşünmüyorum.. özel mesaj ile kimse uğraşıp göndermeyince konuya gönderilmesini uygun gördüm.. eski konu kilitli olunca kuralları ordanda değiştiremedim .. ayrıca ilk yarışmamdı bu yüzden bazı sorunlar yaşandı.. sonuç olarak .. sıralamada bir yanlışlık yok gaffarson ayrıca senin dediğin gibi olsa bile ödüller değişmiyor... biliyorum sen ödül için söylemedin ama belirtiyim istedim..
BLOKNOT KAZANANLAR Negative
5 TL KAZANAN arslansem İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER..

qirL1903

qirL1903

Üye
Necmii tebrik ederim canım :op:

Necmati

Necmati

Üye
Tesekkurler tugce'cim :)
Harfler kotu cikti ipod'dan yaziyom kusura bakma .

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Tebrik ederim Necmi.

Sıralamaya giren diğer iki arkadaşı da tebrik ederim..

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Gaffarson lutfen Negatıve ye adresınle beraber tel.nonu ve adını soyadını da yolla .. necmi abı sende ..
Gaffrasın bana adresnı yolladın ama adın soyadın bırde tel non lazımmıs

Necmati

Necmati

Üye
ben hallettim Ozan abi göndermiştir herhalde :)

batuone

Üye
kazanan arkadaşlara tebrikler :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt