1.Maxicep Maxi-Mani Yarışması KAZANAN : gaffarson !!!TEBRİKLER!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
1.Maxicep Maxi-Mani Yarışması KAZANAN : gaffarson !!!TEBRİKLER!!!
YARIŞMANIN SONUNA GELDİK...

İLK 3 BELLİ OLDU

1. gaffarson ........... MAXİCEP BLOKNOT
2.Necmati ......... MAXİCEP BLOKNOT
3.Tutuklu esir....... 5 TL KONTOR

GÜZEL BİR YARIŞMA OLDU TEŞEKKÜRLER
KAZANANLARLA İLETİŞİME GEÇECEĞİM
arslansem VE Negative ' ye KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER

Kazananları tebrik ederim. :oke:
5 TL kazanan arkadaşımız benimle irtibata geçsin ödülünü kendisine yollayayım

• Beğen
Tepkiler: Ninjaemos, Trackmania, By Y@VUZ ve 7 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tebrikler necmati. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Yeni konu daha iyi oldu. Tebrikler Necmi :op:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
evet yeni konu daha iyi oldu tebrikler necmi

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Tebrikler Necmati.

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
!!TebrikleR!!

minoo

minoo

Üye
Heh oldu şimdi..tebrik ederim tekrar Necmi.

Necmati

Necmati

Üye
Herkese Teşekkür ederim :)

s@hr@

s@hr@

Üye
Tebrikler Necmi :) Başarılarının devamını dilerim :D

Necmati

Necmati

Üye
Teşekkür ederim Özlem abla..
Rakip yok bana yaaa :islik
sıra güldürü yarışmasında oylamaya bekliyom haaa :naughty:

arslansem

arslansem

Üye
Kazananları tebrik ederim. :oke:
5 TL kazanan arkadaşımız benimle irtibata geçsin ödülünü kendisine yollayayım

Necmati

Necmati

Üye
ben kazandım irtibata geçebilirmiyim :d:

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
:D:D Şaka yaptın galiba ama yinede yanlış anlaşılmasın

5 TL Kazanan Tutuklu esir

Necmati

Necmati

Üye
şaka yaptım zaten :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:zuhaha: :zuhaha:

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum...

güzel bi yarışma oldu...beni bu kdr güldüren bi yarışma daha olmamıştı...bence sen bi daha yarışma düzenleme... :ehe :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Necmati ve Gaffarson adlı üyeler bana adreslerini özel mesaj ile atsınlar, bloknot hediyelerini kargolayalım ...

Kazanan arkadasları tebrik ederim

gaffarson

gaffarson

Üye
Konuda kullanılan oylar dışında özel mesaj yoluyla gönderilmiş oylar mı var ?
Ayrıca skorlar da belirtilmemiş de merak ettim !

Çünkü özel mesaj ile oy yok ise;

oylama konusunda 2 adet geçersiz oy harici toplam 21 adet oy var ve bu 21 adet oy sonucuna göre sıralama;

1) gaffarson 126 puan
2) Necmati 118 puan
3) Tutuklu Esir 90 puan
.
.
.

Öncelikle katılan ve oy kullanan herkese teşekkürler. Ancak üzülerek belirtiyorum ki organizasyon berbattı.

Kurallar ve ödüller sürekli değişti(ödül ekleme değil paylaşımının tuhaf şekilde değişimi:)) ve oylama başladıktan sonra dahi katılım sayfasındaki kurallar ile oylama sayfasındaki kurallar farklıydı.

Başta oyların özel mesaj yoluyla gönderilmesi istenildi ardından fikir yine değiştirildi ve sadece konuya yazılması istendi. Açıkçası ben bu yarışmadan hiç bir şey anlayamadım :D

Skorlar, oy sayısı vb önemli bilgilerin de hiç biri yine belirtilmemiş. Kimin kazandığının elbette önemi yok amacımız eğlenmek burada kaldı ki zaten yine kazanmış durumdayım ancak gerekli hiç bir açıklamanın dahi yapılmadan "ben saydım durum budur" deyip belirtmek bana biraz komik geldi :)

Gerçi şu dakikadan sonra zaten önemi yok ama her ne olursa olsun bir şey yapılmaya kalkışılmışsa bunun en azından biraz doğru düzgün olmasından ve eşitlikten yanayım :)

Sadece bilgi amaçlı, özel mesaj yoluyla belirtilen oyları da yazıp kimin kaç oyla kaçıncı olduğunu da belirtirseniz sevinirim :)

Ayrıca caglet kardeşim kişisel dost tavsiyesi olarak algıla ama gerçekten sen yarışma düzenleme mümkünse bir daha :zuhaha:

Necmi kardeşim özel mesaj ile oy varsa ve onlarla birinci olduysan gönülden kutlarım 3. olan arkadaşımı da kutlarım gerçekten beğendim onun manisini de oy kullanabilseydim tam puanım kesinlikle Tutuklu Esire idi.

Herkese tekrardan teşekkürler daha kaliteli ve başarılı organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :bye2:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Konuda kullanılan oylar dışında özel mesaj yoluyla gönderilmiş oylar mı var ?
Ayrıca skorlar da belirtilmemiş de merak ettim !

Çünkü özel mesaj ile oy yok ise;

oylama konusunda 2 adet geçersiz oy harici toplam 21 adet oy var ve bu 21 adet oy sonucuna göre sıralama;

1) gaffarson 126 puan
2) Necmati 118 puan
3) Tutuklu Esir 90 puan
.
.
.

Öncelikle katılan ve oy kullanan herkese teşekkürler. Ancak üzülerek belirtiyorum ki organizasyon berbattı.

Kurallar ve ödüller sürekli değişti(ödül ekleme değil paylaşımının tuhaf şekilde değişimi:)) ve oylama başladıktan sonra dahi katılım sayfasındaki kurallar ile oylama sayfasındaki kurallar farklıydı.

Başta oyların özel mesaj yoluyla gönderilmesi istenildi ardından fikir yine değiştirildi ve sadece konuya yazılması istendi. Açıkçası ben bu yarışmadan hiç bir şey anlayamadım :D

Skorlar, oy sayısı vb önemli bilgilerin de hiç biri yine belirtilmemiş. Kimin kazandığının elbette önemi yok amacımız eğlenmek burada kaldı ki zaten yine kazanmış durumdayım ancak gerekli hiç bir açıklamanın dahi yapılmadan "ben saydım durum budur" deyip belirtmek bana biraz komik geldi :)

Gerçi şu dakikadan sonra zaten önemi yok ama her ne olursa olsun bir şey yapılmaya kalkışılmışsa bunun en azından biraz doğru düzgün olmasından ve eşitlikten yanayım :)

Sadece bilgi amaçlı, özel mesaj yoluyla belirtilen oyları da yazıp kimin kaç oyla kaçıncı olduğunu da belirtirseniz sevinirim :)

Ayrıca caglet kardeşim kişisel dost tavsiyesi olarak algıla ama gerçekten sen yarışma düzenleme mümkünse bir daha :zuhaha:

Necmi kardeşim özel mesaj ile oy varsa ve onlarla birinci olduysan gönülden kutlarım 3. olan arkadaşımı da kutlarım gerçekten beğendim onun manisini de oy kullanabilseydim tam puanım kesinlikle Tutuklu Esire idi.

Herkese tekrardan teşekkürler daha kaliteli ve başarılı organizasyonlarda görüşmek dileğiyle :bye2:

vay anasını iş gerçek seçimlere döndü :D yakında adam da vururuz biz :d:

bu sorulara cevap bekliyoruz.merak ettim sonucu simdi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Susayım susayım dedim ama dayanamacagim artık. Bu adamı seviyorum ya ! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt