1.Maxicep En Güzel Masaüstü Ekran Yarışması

mservank

Üye
oo hangi şehir istediğin bölüm geldi mi?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
e hadi bunu düzenleyecek biri yokmu ilk sayfada toparlasınlar

C01aY

Üye
Toparlarlar merak etmeyin

ya ben katıldım mı biri bana yazsın veya onaylasın

Konu Sahibi

Sayın Üyemiz Yarışma birşey Değil Ama KabuL edemem Diğer Üyelere haksızLık Olur..Lütfen Israr Etme

--------------- Ekleme ---------------

>>> Katılımlar 14.08.2008 Tarihinde Sona Ericektir <<<

Sayın Üyemiz Yarışma birşey Değil Ama KabuL edemem Diğer Üyelere haksızLık Olur..Lütfen Israr Etme
valla çok gücendim lütfen beni kırmayın...size fazla ısrar edip zor duruma düşürmek de istemiyorum ama kabul ederseniz de beni bu gün çok mutlu edeceksiniz...yönetim bi el atarsa sevinirim...ayrıca mesaj sayısı o kadar da önemli omamalı online olduğum zaman yeterli sanırım...siteyi gezmekten mesaj sayılarımı ve paylaşım yapamıyorum

Konu Sahibi

Arkadaşım Bende Biliyorum Bu ARalar Çalıştığım İçin Çok yoğunum Akşamda GeLdiğimde Çok Yorgun Oluyorum Bazen girmiyorum Onun İçin Herşeyi HallediceZZ MeraK ETmeyin

Soneday

Üye

Yarışma başlayana kadar biraz zorla kendini 100 mesaj yaparsın.Ben öyle yapmıştım.
Kural konulmuşsa uyulması gerekir fikrimce.

Konu Sahibi
Yarışma başlayana kadar biraz zorla kendini 100 mesaj yaparsın.Ben öyle yapmıştım.
Kural konulmuşsa uyulması gerekir fikrimce.

Sayın İsinbayeva Sizi Kırmak İstemem Ama Bütün KuraLLarı Üyeler Okudu.Ve bunu Bu Saatten Sonra Değiştirmem İmkansızZZ Anlıyorum Sizi Yarına kadar zorlayın yarışmaya Alayım.ama diğer Üyelerede HakszLık Olur bunuda Unutmayın....!

karides

Üye
Ben de katılıyorum yarışmaya. Herkese başarılar diliyorum.

Konu Sahibi
Sizinkileride Aldım-Diğer Üyelerdende Bekliyoruz

JaNbErG

Emekli Yönetici
Rekabeti Arttıralım Bakalım Bende Katılmak İstiyorum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
abicm benimki olmamış kopyalamışsın ama şöyle dene bunu kopyala öncekinin aynısı

tamam bu akşama kadar sınırları zorlucam ama kasmayada çalışmıycam hayırlısı olsun