1 gb ekran kartı alacağım Nvıdıa mı? Ati mi ? almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Ati'nin HD Serilerinin Gelişmiş Kartlarından Alacaksan Kesinlikle Ati Al Gerçekden Nvidiayı Sollayacabilecek Bir Hızı Var
Ama Ben Nvidia'cıyım Şaşmam, Bu Arada Bir Önceki Sayfada Arkadaş Yazmış Bit Hızlarına Çok Dikkat Et, Aynı Ram'dakiler Gibi.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
güzel soru :D Nvidia al bence ... atı her pc ye uyum sağlamaz

_enqin_

_enqin_

Üye
e konuşmaya bile gerek yok tabiyiki ati

adem79

Üye
256 bit 1gb ekran kartı al derim nvidia
bende zotac var tüm oyunları 1920*1080 ve grafikde oynuyorum maşallahı var
call of dutty 5 black ops,crysis,snipher banamısın demiyor şeytan kulağuna kurşun

elbistanlee46

elbistanlee46

Üye
Bence ati al kardeşim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ati hızlı kartlar oldugu icin genellikle phoshop ve autocad gibi görsel programalarda cok iyidir.>Nvidia ise oyun agırlıklı kartlardır.

elbistanlee46

elbistanlee46

Üye
bende Ndivia 6700Le 258 Mb (64 Bit) ekran kartı var orta halli oyunlarda sorunsuz çalışıyor 4.5 seneLik pc'me göre oldukça iyi..

omer1230

omer1230

Üye
zotac 9800gt 1gb tavsiye ederim birazda overclock yaparak süper olur

Adilx05

Adilx05

Üye
Atinin Game Series Diye bi Serisi Var Oyun İçin Alacaksan OnlardanTavsiye Ederim :oke:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Shappire Ati Radeon HD 5750 çok memnunum oyun açısından mükemmel ama işlemice İnt€l İ5...

emn3535

Üye
aynen büyük oyunların çoğu nvidia ile anlaşmalı ama oyun içinse nvidia değilse atı derim

maste

Üye
oyun ise nvidia

.::Burgess::.

.::Burgess::.

Üye
Nvidia bütcene göre her çeşit 1Gb kart bulabilirsin Chipseti Nvidia olsun markasına pek bakma derim tabi 24 - 36 ay garantili bişi olsun

serserim1905

serserim1905

Üye
zaten çogu kişi demiş oyun oynamak istiyorsan nvida al oyunların çoguyla anlaşması var zaten bilindigi gibi ayrıca bit hızı çok önemli

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
fiyat aralığı belirtmemişsin ama 120 tl'ye felan arıyorsan Ati HD4670 güzel bir kart :hmmm

huaweı

Üye
bn bir ekran kartı almk istiyorum anakartın kullanma kılavuzunda ekran kartları zor bulunuyor bn onun yerine pcı slotlu biir ekran kartı alsam olur mu anakartım asrock 775i945gz bn buna 1 gb 128 bit lik bir ekran kartı almak istiyorum ram su anda 512 mb 533 mhz ddr2 ama 2 gb ddr2 533 mhz yapacm işlemci intel p4 buna uyar mı o ekran kartı MSI Ati R4650-MD1G ekran karı bu 100 tl sistemim intel p4 512 mb ddr2 533 mhz ram

pcbilgisayarcı

pcbilgisayarcı

Üye
ati 45xx serisinden asagı alma.. bit degerine, grafik işlemcisinin hızına, grafik bellegin boyutuna bak..

Üst Alt