1 gb ekran kartı alacağım Nvıdıa mı? Ati mi ? almalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
1 gb ekran kartı alacağım Nvıdıa mı? Ati mi ? almalıyım ?
arkadaşlar 1gb ekran kartı alacam fakat karar vermek çok zor oldu benim için... neden diyorsanız şöyle anlatayım benim önceden ati'nin 256 mb ekran kartı vardı performansı gayet iyiydi inanın çok kaliteliydi fakat çok dayanmadı yandı snra Nvıdıa 256 mb aldım bundada açıkçası ati kadar performans alamadım( çok belli olmuyor ama zamanla fark ediliyor ) fakat ekran kartı takıldığı günden beri tık demeden çalışıyor be abi..
şimdi ben ne yapmalıyım kafam bi hayli karışık...

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
ati al genelde marka olan pclerde hep ati bulunur yani kalite açısından tartışılmaz bunu karar vermek zor deyil

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Oyun ağırlıklı kullanacaksanız Nvidia...

fatih797

fatih797

Üye
işlemcin amd ise ati al, işlemcin intel ise nvidia al

Uruloki

Uruloki

Üye
1 gb demişsin ama hangi model bilmiyorum marka tavsiye ediyim palit al türkiyede bayağı iyiler benim kart bozuktu verdim 1 hafta içinde yenisi geldi şimdi ben ati HD4850 den çok memnunum her oyunu son ayara getiriyom çok da güzel

devvrim

Üye
arkadaşım ekran kartının 1 gb olması 512 olması önemli değildir.Dikkat etmen gereken şet bit değeridir.Bit değeri ne kadar yüksekse o kadar fiyatı artacaktır.Önemli olan bit değeri tekrar söyleyim

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
devvrime katılıyorum önemli olan bit
Oyun için kullanıcaksan Nvıdıa kullan
Bizde Nvıdıa kullanıyoruz oyun harici seylerdede güzel çalışıyor

loverman41

loverman41

Üye
bende hd 4650 var on numara bi kaç oyunda high detayda kastırıyo ama bikaç oyunda:P
sapphire hd4650hm 1 gb to 2.8 gb 128bit
ama soğutucusu dandik adam akıllı bi soğutucu olsa kasmaları da olmas diye düşünüyorum overclocka da yatkına bi kart :PD

arslansem

arslansem

Üye
1 gb paylaşımsız Nvıdıa kullanıyorum.Çok memnunum ;)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Nvıdıa dan Şaşmam Hem oyun Performansı İyi hemde hiç sorun Çıkarmıyor Bana

vadi85

Üye
arkadaşlar sizce şu ekran kartının kalitesi nedir
Ati Readon 4500 Series

cosmo61

cosmo61

Üye
anakartın hangini destekliyorsa onu al derim ama çoğu oyun nvidia olduğu halde ati daha iyi peformans gösteriyor bende 2 hafta önce yeni pc topladım amd işlemci gigsbayt anakart ati aldım his 4890 turbo fabrika overclock'lu 1 gb memnun kalırsın benden demesi:D

karazafer_

karazafer_

Üye
ati den şaşma aqa

1ali1

Üye
512 weya 1 gb önemli deilse quick4 ü 512 likte oynayında göriim sizi!

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nvidia al derim ben aldım ama 512 mb oyunların tamamını yüksek görüntü kalitesinde olmasada orta kalitede açıyo :oke:

catay252

Üye
kardeş 1gb nvidia öneririm oyunlarda daha iyi performans alırsın ayrıca intel işlemciyse makinan daha iyi olur sana uygun fiyatlı olan geforce 9400gt tavsiye ederim 256 bit

money29

money29

Üye
eğerki oyun diyorsan nvidia derim arkadaşım ama genelde nvidia modellerinde sorun yaşadığım için bakma ben ati kullanıyorum nvidia dan şaşama ama yüksek olursa :)

TOLGAHAN72

Üye
Nvidia dan sasmaa en iyi grafik kartidir her ne olursa olsun

Üst Alt