1.ESKİŞEHİR buluşması 7-8-9 haziran 2008 fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
vaaaooovvv 500mb haaa:) hakkatten internet ne yapsın buna:D:D:D

canturgay

canturgay

Üye
:nono:

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Ne güzel yaa

CEREN

CEREN

Üye
gercekten harıkasınız insanın orda olsaı geliyor ama şartlar uymayınca olmuyor işte neyse güzel vakit gecirmenize sevindim:)

canted

canted

Üye
güzel olmuş arkadaşlar siteye baya bi renk katmışsınız

toprakumit

toprakumit

Üye
Buluşmamız çok güzel oldu inşallah maxi gurubumuzun hepsi ile buluşuruz :)

xkadir61

xkadir61

Üye
birde videoları eklesen, millet daha fazla üzülecek gelemediklerine.

toprakumit

toprakumit

Üye
Kadirim canım kardeşim... Videoları buradan atamıyorum. Nur gilin internet fazla hızlı değil yükleyeceğimiz videolarda 300 mb dan fazla... Bu yüzden ben diyarbakıra döndüğümde yükleyeceğim :ok2:

xkadir61

xkadir61

Üye
olur canın sağolsun:ok2:
benim yapabileceğim birşey varsa söyle.

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
abi hala o günlerin tadı damağımda çok güzeldi. toprak az daha sabret haftaya geliyorum oraya tekrar:D:D:D:D

toprakumit

toprakumit

Üye
Bütün Türkiyeyi gezzdik zaten :):):)

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
ama türkiyenin merkezi antepten geçiyo. antepten geçmeden gezemezsin türkiyeyi. daha sana burda yemek yedirip 120 kilo yapcam:D:D:D

toprakumit

toprakumit

Üye
:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bugun ayın 16sı. toprakumit bugun sabah 6:30 gibi e.şehirden ayrılmak üzere yola çıktı. ayın 7sinde burdadı yani tam 9 gün. bu kadar alışacağımı sanmıyordum. o gidince evde bir sessizlik bir boşalma oldu. her ne kadar son gün hafiften bir konu için ufaktan kırılacak gibi olsamda (kırgın değilim yanlış anlaşılmasın) şunu söylemeden edemeyeceğim hiç kimseye bu kadar kıssa zamanda güvenmedm bırakın güvenmeyi ısınamzdım bile.

not: turgay gelirken hz mevlananın bir tablosunu getirmişti soğolsun çk hoşma gitti. Toprağa söyleyeceği şudur. mevlana öğütünün 7. maddesini hatırlıyordur. inşallah ya göründüğün gibisindir yada olduğun gibisindir.

inan sabah uyandığım ilk anda yokluğun koymaya başladı be :( bizim ev halkı adına konuşuyorum. bunları yazarken tekim ama inan seni heppimiz çok özleyeceğiz. bize geçirttiğin güzel günler için cok ama cok saol. şahin tepesi buluşma sonrası biz bize olan dart gece paçaya gitmeler sivil polis maceramız kütahya gezimiz hiç birini unutmayacağım. iyikene maxicebe girmişim ve seni tanımışım. ve iyiki turgay bana buluşma yap demiş ve sen gelmişsin. tekar söylüyorum... geldiğin ve bize çok güzel günler geçirttiğin için ayrıca bana bi dost kazandırdığın için cok cok cok cok saol kanka :op:

kankan leiche

toprakumit

toprakumit

Üye
bugun ayın 16sı. toprakumit bugun sabah 6:30 gibi e.şehirden ayrılmak üzere yola çıktı. ayın 7sinde burdadı yani tam 9 gün. bu kadar alışacağımı sanmıyordum. o gidince evde bir sessizlik bir boşalma oldu. her ne kadar son gün hafiften bir konu için ufaktan kırılacak gibi olsamda (kırgın değilim yanlış anlaşılmasın) şunu söylemeden edemeyeceğim hiç kimseye bu kadar kıssa zamanda güvenmedm bırakın güvenmeyi ısınamzdım bile.

not: turgay gelirken hz mevlananın bir tablosunu getirmişti soğolsun çk hoşma gitti. Toprağa söyleyeceği şudur. mevlana öğütünün 7. maddesini hatırlıyordur. inşallah ya göründüğün gibisindir yada olduğun gibisindir.

inan sabah uyandığım ilk anda yokluğun koymaya başladı be :( bizim ev halkı adına konuşuyorum. bunları yazarken tekim ama inan seni heppimiz çok özleyeceğiz. bize geçirttiğin güzel günler için cok ama cok saol. şahin tepesi buluşma sonrası biz bize olan dart gece paçaya gitmeler sivil polis maceramız kütahya gezimiz hiç birini unutmayacağım. iyikene maxicebe girmişim ve seni tanımışım. ve iyiki turgay bana buluşma yap demiş ve sen gelmişsin. tekar söylüyorum... geldiğin ve bize çok güzel günler geçirttiğin için ayrıca bana bi dost kazandırdığın için cok cok cok cok saol kanka :op:

kankan leiche

Canım kankam şu anda Konya'da diğer kankam olan Canturgayın yanındayım ve bana etli ekmek ısmarlıyor. Yazdığın yazı için teşekkürler gerçekten çok duygulandım.... İnşallah 2. sindede beraber oluruz... Ama şunu bilki dostluğumuz hep daim olacak nerede ve nasıl olursa olsun... Seni seviyorum kankam Kendinize çok ii bakın... Hepinizi çok ama çok seviyor ve kucaklıyorum.... :)