eyvallah, çok misafir perversiniz![]()

bende, ingilizce yazmıyorum zaten!Elimde olan bir şey olsaydı zaten gelirdim ve bu kadarda uzatmazdım konuyu...
Türkçeyi düzgün kullansan iyi edersin ileride lazım olabilir...
Elimde olan bir şey olsaydı zaten gelirdim ve bu kadarda uzatmazdım konuyu...
Türkçeyi düzgün kullansan iyi edersin ileride lazım olabilir...

Buluşmalara zorlan kimseyi çagıramayız.dumanist sokaklarda sizi arıyarak nasıl bulsun?daha önceden tanışmışlıgınız varmıki tanısın sizi.birbirinizi boş yere kırıyorsunuz.herkesin saati uymayabilir.birbirimizi kırmanın manası yok.
bu arada;
http://www.maxicep.com/her-telden-fotograflar/resim-cizilir-fotograf-cekilir-126260.html
bana gitmeyi çok istedigini söylüyordu.dediği gibi izmirdeydi.Eskisehire geldiğinde buluşma saati geçmişti.boşyere üzüyorsunuz birbirinizi.birdahaki buluşmada yüzyüze bakçaksınız.unutmayınyorumun için sağol. biz zaten kimseyi zorla çağırmıyoruz. ama gelcem deyipte gelmeyenler sonrasında böyle konuşursa ona tavrım olur işte

bana gitmeyi çok istedigini söylüyordu.dediği gibi izmirdeydi.Eskisehire geldiğinde buluşma saati geçmişti.boşyere üzüyorsunuz birbirinizi.birdahaki buluşmada yüzyüze bakçaksınız.unutmayın![]()

konuyu 1. sayfadan takip edersen , resimleri sırasıyla görebilirsin. muratcımvay vay vay KimLeri Görüyorum hayırLı oLsun kardeşim KADİR İNSALLAH devamı geLir bende seyrederim)
beklemedeyiz o zaman![]()