1.ESKİŞEHİR buluşması 7-8-9 haziran 2008 fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

xkadir61

xkadir61

Üye
eyvallah, çok misafir perversiniz:)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Elimde olan bir şey olsaydı zaten gelirdim ve bu kadarda uzatmazdım konuyu...
Türkçeyi düzgün kullansan iyi edersin ileride lazım olabilir...

xkadir61

xkadir61

Üye

bende, ingilizce yazmıyorum zaten!
öyle değilmi?

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi

gelme isteğin olsaydı gelirdin.

türkçem yeterince iyi ama sen haksız konumda olduğun için nereye saldıracağını bilmediğin için saçmalayıp yazımıma laf atıyosun. madem türkçeye o kadar sahip çıkıyosun neden o zaman türkçe olmayan kelimeleri kullanmakta ısrar ediyosun. mesela fotoğraf gibi...

neyse bence daha fazla uzatıpta batma saçmalayıpta işi kızıştırma.:nono:

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Buluşmalara zorlan kimseyi çagıramayız.dumanist sokaklarda sizi arıyarak nasıl bulsun?daha önceden tanışmışlıgınız varmıki tanısın sizi.birbirinizi boş yere kırıyorsunuz.herkesin saati uymayabilir.birbirimizi kırmanın manası yok.;)
bu arada;

http://www.maxicep.com/her-telden-fotograflar/resim-cizilir-fotograf-cekilir-126260.html

yorumun için sağol. biz zaten kimseyi zorla çağırmıyoruz. ama gelcem deyipte gelmeyenler sonrasında böyle konuşursa ona tavrım olur işte

_dumanist_

_dumanist_

Üye
İyide ben pazar günü orada olucağımı söylemedim sadece konu ilk açıldığında İzmirde olucağımı ve eskişehirde olabilirsem aranıza katılacağımı söyledim...
Neyse...

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
yav madem öyle ne diye uzatıyosun. güzelim konuya gereksiz mesaj atıyosun. tamam gelme yaaa zorla çağırmadık

dreamboys69

dreamboys69

Üye
yorumun için sağol. biz zaten kimseyi zorla çağırmıyoruz. ama gelcem deyipte gelmeyenler sonrasında böyle konuşursa ona tavrım olur işte
bana gitmeyi çok istedigini söylüyordu.dediği gibi izmirdeydi.Eskisehire geldiğinde buluşma saati geçmişti.boşyere üzüyorsunuz birbirinizi.birdahaki buluşmada yüzyüze bakçaksınız.unutmayın:)

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
bana gitmeyi çok istedigini söylüyordu.dediği gibi izmirdeydi.Eskisehire geldiğinde buluşma saati geçmişti.boşyere üzüyorsunuz birbirinizi.birdahaki buluşmada yüzyüze bakçaksınız.unutmayın:)

iyide buluşma saati kavramı ortadan kalkmıştıki. eğer bi kere foruma girmiş olsaydı pazar günü cumartesi başladığımızı pazar devam ettiğimizi ve pazartesi devam edeceğini belirtmiştim yanlışmıyım. o yüzden madem siz kendinize göre bende bana göre haklıyım uzatmanın anlamı yok. eğer çok istiyosa 2.ye gelebilir. gelmeyipte bu kadar laf konuşmasını hiç anlamıyorum. konunun anlamını bozmayalım. ve böyle mesajlarla kirletmeye devam etmeyelim:nono::nono::nono:

SNaIPeR

SNaIPeR

Üye
vay vay vay KimLeri Görüyorum hayırLı oLsun kardeşim KADİR İNSALLAH devamı geLir bende seyrederim:))

xkadir61

xkadir61

Üye
vay vay vay KimLeri Görüyorum hayırLı oLsun kardeşim KADİR İNSALLAH devamı geLir bende seyrederim:))
konuyu 1. sayfadan takip edersen , resimleri sırasıyla görebilirsin. muratcım

leiche

leiche

Emekli Yönetici
arkadaşlar cansunun üstüne gitmeyin o burda olmayacağını 1 ay önceden söylemişti nesliye.
darısı 2. buluşmaya inşallah ;)

toprakumit

toprakumit

Üye
Herkese merhabalar resimler bitti... Fakat daha videolar var onlarıda bugün yada yarın koyacam ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
beklemedeyiz o zaman:)

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
abi durma hadi yükle videoları herkes nasıl harika zaman geçirdiğimizi görsün:D:D:D

toprakumit

toprakumit

Üye
Abi nur un interneti yavaş :D Yükleyemiyom :D:D:D

xkadir61

xkadir61

Üye
internet neyapsın 500 mb video var.