kardeşim sen daha çıkmadın mı yola..![]()

haşat Etcektim Ama Kendimi Zor Tuttum![]()

Çok güzel geçmiş anlaşılan, gelemediğim için üzüldüm açıkçası![]()
nesli ve nuri birbirinize çok yakışıyorsunuzömür boyu birlikte olursunuz inşallah...
Bu arada bowlinge ne zaman gittiniz merak ettim bu kadar boş olması şaşırttı beni![]()

amin , sizlerlede görüşmek nasip olur inşallah.DiaBLoS™;917412' Alıntı:Allah en kötü gününüzü böyle etsin..saygıLar
benide ,ihmal etmeyin 2. buluşmada
2. buluşmayı beklemene gerek yok ne zaman istersen gelebilirsin kardeşim
DiaBLoS™;917412' Alıntı:Allah en kötü gününüzü böyle etsin..saygıLar

bak habersiz gelirim sonra, ağırlayamazsın beniabi başımızın üstünde yerin var2. buluşmayı beklemene gerek yok ne zaman istersen gelebilirsin kardeşim
![]()

yaw furkan, bizim videolar ne oldu sence?

bak habersiz gelirim sonra, ağırlayamazsın beni![]()

İyide ben bir aydır İzmirdeydim pazar günü saat 4te gelebildim eskişehire buluşma saatinden 5 saat sonra yani nasıl bulsaydım sizivalla eskişehirde olupta buluşmaya gelmeyenler utansın. kaç yüz kilometreden kalkıp geldi kadir turgay ve toprak. eskişehirin içinden gelemediniz. gelmemeniz çok zorumuza gitti valla![]()

İyide ben bir aydır İzmirdeydim pazar günü saat 4te gelebildim eskişehire buluşma saatinden 5 saat sonra yani nasıl bulsaydım sizi![]()

Pazarteside buluşcağınızdan haberim yoktu, olan oldu artık kimseyi suçlamamak gerekiyor sonuçta buluşmaya gelenler mutlu ayrıldılar...kadir çok doğru söylüyo. biz bütün gün dışardaydık. ve de buluşma sadece pazar günü olmadı. cumartesi, pazar, pazartesi 3 gün boyunca gezdik hepberaber eskişehrin altını üstüne getirdik. hiç olmadı detayları öğrenmek için foruma girebilirdin. çünkü cumartesiyi pazara bağlayan geceden itibaren resimleri koymaya başladık. neyse olan oldu artık.
kadirim aynen 1 bilet uzaktasın sadece. bileti kaptığın an gel hemen![]()
merak etme sizleri bir daha görmeye gelecem allahın iziyle.
gel tabi inan çok çok mutlu olurum seni tekrar ağırlamaktan kardeşim
Pazarteside buluşcağınızdan haberim yoktu, olan oldu artık kimseyi suçlamamak gerekiyor sonuçta buluşmaya gelenler mutlu ayrıldılar...
Bu arada resim değil FOTOĞRAF!