alper0642
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş nerden girdim şu fw işine bilmiyorum, eskiden bulurdum bi tane fw kullanırdım, şimdi yok gps çekmiyor, yok şu olmuyor vs. tabi içten içe kendimde duramıyorumson sunrice fw sinden tekrar buna dönecem ama alper kardeş cidden GPS de sorun var aynı sorun sunrice tada vardı acaba fw ile ilgili bir sorun mu çünkü daha önce istisnasszı 5-10 sn de bağlanıyordu...?
kardeş bugün çok yoruldum, adım adım yapayım derken 2.5 saat oldu hala fw bitmedi, yarın sabah toparlar upload ederim inşaallah. bugünlük bu kadar, tele yokledim şu an yaptığımı, genel olarak iyi ama bir toparlamam lazım, hayırlı geceler sana ve banahadi bakalım başarılarya ben de sıkıldım artık fw yüklemekten sorunsunz bir tane bulsam onda dıuracam artık mesela seninkinde ben gps haricinde sorun yaşamadım...
bekliyoruz bakalım, şöyle çok sade olsun,rompatcher, ramblow, killme, falan bunları ekleme bence, isteyen istediği programı sonradan yüklesin, olabildiğince sade yaparsan iyi olur bence çoğunun istediği bu, bu arada n series 2 temasını unutma o süper,kardeş bugün çok yoruldum, adım adım yapayım derken 2.5 saat oldu hala fw bitmedi, yarın sabah toparlar upload ederim inşaallah. bugünlük bu kadar, tele yokledim şu an yaptığımı, genel olarak iyi ama bir toparlamam lazım, hayırlı geceler sana ve bana
kardeş bugün çok yoruldum, adım adım yapayım derken 2.5 saat oldu hala fw bitmedi, yarın sabah toparlar upload ederim inşaallah. bugünlük bu kadar, tele yokledim şu an yaptığımı, genel olarak iyi ama bir toparlamam lazım, hayırlı geceler sana ve bana
fw yüklemeden önce hafıza kartınızdaki sys, system, private, resource klasörlerini silin, ondan sonra yükleme yapın, sanki eski fw.lerden kalıntılar ile çakışma yapıyor gibi geliyorÖncelikle teşekkür ederim yükledim kullanıyorum yalnız benim bir sorunum var diğer fwlerde de olmuştu. Telefonu kapatıp yeniden açtığımda Nokia yazısı geliyor tam pin kodu soracakken kapanıyor sürekli böyle oluyor açılmıyor telefon ancak telefona format atınca açılıyor sebebi ne olabilir lütfen yardım edin deli olacağım telefonun kapanmasından korkar oldum
Öncelikle teşekkür ederim yükledim kullanıyorum yalnız benim bir sorunum var diğer fwlerde de olmuştu. Telefonu kapatıp yeniden açtığımda Nokia yazısı geliyor tam pin kodu soracakken kapanıyor sürekli böyle oluyor açılmıyor telefon ancak telefona format atınca açılıyor sebebi ne olabilir lütfen yardım edin deli olacağım telefonun kapanmasından korkar oldum
fw yüklemeden önce hafıza kartınızdaki sys, system, private, resource klasörlerini silin, ondan sonra yükleme yapın, sanki eski fw.lerden kalıntılar ile çakışma yapıyor gibi geliyor
çok yoğunum kardeş ya, bunu da söz verdiğim için zaman ayırdım, 6 ya kadar yetişirse dur başlıyorum, yoksa yarın akşama kalırbiri şu fw nin 5x4 tam ekran modunu yapsada yüklesek, ya da nasıl yapıldığını öğretse...?
biri şu fw nin 5x4 tam ekran modunu yapsada yüklesek, ya da nasıl yapıldığını öğretse...?
ovi suite pc suite bağlanıyoru peki telefon ?
msn çalışıyormu onda? facebook çalışıyormu, mail hesaplarını, hotmail, gmail vs. açabiliyormusun?valla en güzel fw virgo2000 in yapmış olduğu fw onda bunlar gibi ne programdan atma var nede gps sorunu ben sadece aranırken sest kesilme sorunu vardı ama fazla değildi ben yeniden ona geçicem bugün
msn ve facebook programlarını kullanmıyorum ama ikisini birden nimbuzz ile açıyorum hotmail imide açıorummsn çalışıyormu onda? facebook çalışıyormu, mail hesaplarını, hotmail, gmail vs. açabiliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?